פורום יקר ונהדר שלי,

פורום יקר ונהדר שלי,

אני מנהלת את הפורום הזה כבר 4 שנים, ומנהלת פורומים בתפוז כבר יותר מעשור.
חלקכם כבר יודעים את זה, אבל בחודשים האחרונים אני מחפשת לי מחליף/ה לניהול הפורום.
מאוד נהנתי לנהל את הפורום הזה! יצא לי להכיר אנשים אחרים, לנהל שיחות על הדוקטור (ועוד) ולהיחשף להמון מידע ודעות. עם כל זאת, אני מרגישה שמיציתי את עצמי בניהול פורומים והגיע הזמן לרדת מהניהול.
לפורום הזה מגיע מנהל/ת שישקיע בו כמו שצריך, שיפעיל אותו וינהל דיונים. לצערי לי כבר אין כח או זמן לזה, אבל למישהו אחר, בתקווה שלמישהו מכם, יהיה את הכח והרצון לעשות ולתרום.
אם מישהו מכם רוצה לנהל את הפורום במקומי, צרו קשר עם הנהלת הפורומים, הם יגיבו פה מחר.

אז זו היא פרידה. המון תודה לכם שהייתם פורום נפלא ולא קשה, עברתי לא מעט פורומים וזה באופן מוחלט הפורום האהוב עליי בניהול

אני עדיין אהיה פה מידי פעם, אז לא נפטרתם ממני לגמרי עדיין

OKDeSign

New member
קודם כל תודה :]

תודה על הניהול הנהדר כי הוא באמת היה מוצלח, זה היה הפורום הראשון שלי בתפוז, פעם ראשונה שהגעתי לפגש פורום ובעצם כל הכניסה שלי לתפוז הייתה דרך הפורום הזה.
מוזר לי להיפרד, ועצוב לי שאני לא יכולה לעזור ולהחליף אותך אבל אני בטוחה שיהיה פה מישהו שיקום ויקח את המושכות (זה פורום עם אנשים טובים ובלי בעיות, מי שקצת פנוי שיתנדב! חסר לכם שיסגרו את הפורום בגלל חוסר הנהלה :O)

ונחזור לדניאל, אז, ביי, למרות שאמרת שעוד תיהי פה,
היית אחלה מנהלת, רוז נהדרת ואני בטוחה שעוד נתראה :)

OKDeSign

New member
אם רק היה לי זמן

אני בקושי מצליחה להכנס לפורום שאני מנהלת (הארי פוטר הספר בואו בואו) עם הצבא ובקרוב לימודים וכו..

פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים Beautifully Tragic על ניהול הפורום

לאורך השנים ניהלה Beautifully Tragic
את הפורום ועשתה זאת תוך נתינה גדולה, השקעה, חום, איכפתיות והמון רצון טוב
.

בעינינו לא ניתן לכמת את תרומתה ופועלה שניתנו בזכותה ועל ידה לגולשי הפורום, תוך כדי הפיכתו לבית חם לקהילה. אין ספק כי חסרונה יורגש.

אנו מאחלים לה המון בהצלחה בהמשך דרכה בתפוז ובכלל
.

גולשים המעוניינים לנהל את הפורום מוזמנים למלא את הטופס הבא:
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp

Guid

New member
תודה רבה, ושיהיה בהצלחה!

אני אולי לא מהמגיבים הקבועים כאן, אבל אני קורא פה הרבה, ורואים שבאמת אהבת את הפורום הזה...
שיהיה ממש בהצלחה בהמשך!

pennylane11

New member

המון תודה על ניהול מדהים. זה לא יהיה אותו מקום בלי הניק שלך בכחול. מקווה שלא תתני לנו סיבה להתגעגע.

ailag

New member
תודה!

לאחרונה אני קצת רוויה מתפוז וזה הפורום היחיד שאני בו. ונחמד ומעניין פה...

אז תודה!

אני מקווה שמישהו ירים בקרוב את הכפפה וינהל, לי אישית אין זמן.

timetraveler900

New member
דניאל

תודה על שנים של ניהול נהדר ומסור! את בהחלט תחסרי לנו פה.
את נתת תחושה שיש למי לפנות ושיש בן אדם חזק מאחורי העמוד הוירטואלי.
בהצלחה בהמשך ואני מאחלת לך שרק תעשי דברים שאת נהנית מהם

limors2

Active member
הו

זה הפורום היחיד שמוקדש לסדרה אחת ספציפית שאני אוהבת לכתוב בו ונשארת בו, ואני מקווה שהוא ימשיך להישאר ברמה הגבוהה שהוא היה תחת הניהול שלך, כי כיף לי פה.
תודה רבה על כל תקופת הניהול שלך והקישורים השונים שגרמו לי להוציא כסף ודיו, היה נפלא!

[ושמישהו ירים את הכפפה ויציע את עצמו לניהול, חסר לכם שהפורום יסגר!]

למעלה