פורום יקר- יתומה מעכשיו...

פורום יקר- יתומה מעכשיו...../images/Emo10.gif

ובכן פורום יקר לאחר שבועיים נוראים שעברו עליי מאז שאבא נפטר החלטתי להכנס לפורום ולעדכן אותכם במה שקרה. ליוויתם אותי המון בתקופת המחלה עם אבא ....היו עליות והיו ירידות ודווקא שהיינו הכי קרובים לניצחון עם השיפור הגדול שהיה בסיטי פתאום אבא קיבל זיהום בדרכי הנשימה ומכיוון שהמחלה הייתה בריאות זה היה קטלני ותוך יומיים מהרגע שהוא אושפז הוא נפטר ... עזב אותי פה לבד בעולם הזה - בלי אבא מאז אני די בהלם לא מצליחה להאמין שזה קרה , שהוא כבר לא פה איתי .... שנגמרו הטיפולים ,המאבק , הכל נגמר והוא כבר לא יכנס בדלת ועכשיו החג שמתקרב צובט לי בלב ועושה לי כל כך רע שאני כבר לא יודעת מה לעשות... הגעגועים מתחזקים מיום ליום ומולם האנשים ,כל כך הרבה אנשים שבשבועיים האלה מנסים להסביר לי שאין מה לעשות שצריך להיות חזקים אבל פתאום שאני בצד השני קשה להבין את העובדה שהחיים ממשיכים בלעדיו ושזה נגמר הדבר היחיד שכרגע מחזיק אותי עוד איכשהו זה המשפחה שלי ,אימא ושתי אחיות שאחת מהם אפילו לא בת 11 וכבר יתומה מאב.... קראתי את כל מה שרשמתם לי היום בפעם הראשונה ,תודה לכם זה עשה לי טוב קצת על הלב שאיכפת לכם... בקשר למה שיהיה איתי אני יודעת שהזמן לא ירפא כמו שאומרים אבל יכולה רק לקוות שעם הזמן אני פשוט יצליח לחיות לצד הכאב והגעגועים . אני מנסה בימים אלו לא להילחם בגעגועים אלא פשוט לקבל אותם ולדעת שהם שם והם דבר לגיטימי ... והמבט הזה שלו בדקות האחרונות ...הוא פשוט משך אותי ואת אחותי בשארית כוחותיו אליו חיבק וליטף את ראשנו חזק ...ואז לאחר כמה דקות נשם נשימה אחרונה ...זה לא יוצא לי מהראש הרגעים האלו... לא יודעת מה יהיה בהמשך לגבי הפורום חשבתי על זה בזמן האחרון ...קצת קשה לי בינתיים עם זה כי זה מחזיר אותי קצת לימים של המחלה להתיעצויות פה ...לעליות לירידות ןלמחלה! אני בטוחה שאני תמיד יציץ מה קורה עם כולם ואולי אפילו לפעמים יגיב.. בכל מקרה תודה לכולכם אני מאחלת לכם רק בריאות כי זה הכי חשוב אוהבת את כולכם ליטל

תמר 26

New member
ליטל ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

חושבת עלייך במיוחג בימים של חג קשה יותר... נשמע לי שהרגע האחרון שלכם איתו היה אומנם קשה אבל משמעותי ואינטימי. יושבת ומנסה לכתוב וקשה לי לכתוב - בעצם את כתבת הכל ההסתכלות שלך הפשוטה והנכונה לקבל את הגעגועים כפי שהם זה כ"כ נכון. ראי עצמך מחובקת

היי ליטל

החגים זו באמת התקופה שמרגישים את הגעגועים יותר. מרגישים שמישהו חסר. ורוצים להגיד לו דברים ולהשתתף איתו בשמחת החג. והחיים באמת ממשיכים אבל הזכרון נשאר ולכן אבא שלך תמיד יהיה איתך, ועם כמה שזה יישמע קלישאה, הזמן עובר והכאב מתעמעם, אבל הזכרונות לא ובלב תמיד תישאר האהבה שלך לאביך.

פי3ית

New member
נאחזת בתקווה../images/Emo24.gif

תמשיכי לאחוז בתקווה חזק תהיה חזקה למענך קודם קול ולמען אימך ואחותך

ornusha

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כל מילה שאני יגיד לך לא תעזור, וחוץ מלבכות אני לא מצליחה להגיד עכשיו כלום. מה שאת אומרת מוכר, אבל תדעי שטוב לו....

../images/Emo16.gif יהי זכרו ברוך

ולך ליטל יקרה, אני מאחלת הרבה בריאות, שלא תדעי עוד צער ושיהיה לך קל יותר. לצערי, אבי נפטר לפני כשלושה חודשים, אני מבינה אותך, מחבקת אותך וחושבת עליך המון. ושיהיה ברור: הפורום הזה תמיד יקבל אותך בברכה ובאהבה, תמיד ! אילת.

סינדי24

New member
מתוקה שלי

מחבקת אותך מכאן.. תקופה לא קלה עוברת עליך, והחגים ודאי לא מקלים.. כמו שאת יודעת אני תמיד כאן, לשיחה או כל מה שתרצי תחזיקי מעמד ילדה יפה! כאן בשבילך!

צמרמורת. . .

היי ליטל ! כשקראתי את דברייך עלתה בי צמרמורת. . . כתבת בדיוק את מה שאני הרגשתי ועדיין מרגישה. . . כל מה שהעלת על הכתב כאילו יצאו ממוחי. אבא שלי נפטר מהמחלה גם כשבועיים לפני כתיבת דברייך כאן.גם הוא נפטר לאחר שאושפז וגם אני ראיתי את נשימותיו האחרונות. התמונות הללו של רגעיו האחרונים לא עוזבות לי את הראש בידיעה שהוא מאוד סבל, אבל זה היה מהר ממה שהיה נדמה לי. הוא היה מאוד חזק בשעות הקודמות לכך... איפה אושפז אביך ומה היה לו?

למעלה