פורום יקר...! מספר דברים..

ranch22

New member
פורום יקר...! מספר דברים..

אוקיי דבר ראשון שלום לכולכם אחרי שלא הייתי פה יום שלם בערך באמת שהתגעגעתי. דבר שני-לא הייתי כל היום כי סיימתי ביה"ס ב3 וכשחזרתי הלכתי להביא לי עוד כלב(גולדן רטירבר) בנוסף לכלבה הראשונה שלי,בקיצר הכלב כל הנסיעה מת"א הוא לא מפסיק לרצות לצאת החוצה מהאוטו ולנבוח...קיצר אחותי ואני ניסנו הכל,שמנו לו שירים שקטים במערכת,ניסנו להזיז אותו,לגרום לו לישון-שום דבר!!! ואז עלה לי הרעיון שבטוח היה עולה לכולכם..---אוהד!!!,אחותי לא רצתה להחליף דיסק ברדיו דיסק אז פשוט התחלתי לשיר את כל הדיסק הראשון הבעיה היא כנראה שהוא גם לא אוהב שירים שקטים מהדיסק אז עברתי לשיר קצת יותר קצבי כי זה היה הנסיון האחרון שלי-"לא סיפור פשוט" לא תאמינו אבל הוא פשוט השתתק,מעניין שזה דווקא משיר קצבי יותר בכל מקרה לאוהד עכשיו יש מעריץ חדש,קוראיןם לו תומי/טומי ולמרות שהוא רק בן חודשיים הוא כבר מאוהב באוהד,הופעה הבאה אני מביאה גם לו חתימה מאוהד
.

תתחדשי על הכלב../images/Emo13.gif

באמת שאלתי את עצמי איפה רינת, כל היום חיכיתי שתתחברי באמת
בבקשה אל תעלמי יותר
אה וגם תרגישי טוב!
(אפילו שלא ציינת שאת חולה, כי אמרת לי במסן
)

ranch22

New member
דבר שלישי...

בין לימודים ללימודים,ועבודות וש"ב מצאתי קצת זמן להכין שני פליירים לקראת המצעדים השנתיים,אמנם הם בהחלט לא יצאו ברמה עולמית ואפילו לא ארצית אך זה בגלל שלא היה לי כ"כ הרבה זמן בכל מקרה אשתדל להכין עוד ברמה יותר טובה... אז קבלו את הפלייר הראשון... וכמובן תשתדלו לפרסם את זה בפורומים או באתרים או בכל מקום שאתם יכולים וכמובן-תצביעו!!!

ranch22

New member
פלייר שני...

אמרו לי שהוא קצת יותר טוב לכן החלטתי להעלות גם אותו. מצטערת אם זה לא יצא כ"כ יפה בגלל חוסר זמן,העיקר הכוונה לא?

רינת יצא פשוט מדהים../images/Emo13.gif

ותפסיקי להתנצל, עצם הרעיון שלך לקדם את ההצבעות לאוהד במצעדים, מרגש ואני אומרת לך שהפליירים יצאו לך מדהימים!!!

ranch22

New member
ליאת!!!

בסוף יחשבו שאני משלמת לך כדי להגיש את כל הדברים האלה חחח נראה איך אנשים אחרים יגבו ואז נדע... אבל בכל מקרה,כפי שאת יודעת-תודה!!!

herut123

New member
יופי חזרת :)

באמת שמתי לב שלא כתבת פה די הרבה ותתחדשי על הכלב שלך :) אה וגם תרגישי טוב. והפליירים שעשית ממש יפים! תודה רבה :)

ranch22

New member
תודה רבה רבה רבה!!!!

ולמה להגיד כ"כ הרבה?בסך הכל יום...טוב אבל בטח בגלל שכ"כ התגעגעתם אז זה נראה לכם כאילו עברו שנים..

למעלה