פורום יקר- שבוע טוב!!!

פורום יקר- שבוע טוב!!!

נעלמתי לשבוע אבל ב"ה חזרתי ובאמתחתי בשורות טובות... גיליתי שב"ה אני בהריון:)))) חיכינו לו כבר אני ובעלי בכליון עיניים- ובאמת הגיע ב"ה!!!!:))))) (הריון ראשון) אני מרשה לעצמי לספר את זה כאן- כי לא מסוגלת לשמור את זה בבטן- וכן שומרת לא לספר לאף אחד שבסביבתי... אז שבעזרת השם הכל יעבור חלק ובסדר אמן אמן אמן. אז הרבה עייפות- ולא כל כך מתחשק להיכנס למטבח- אלא יותר להתפנק וב"ה אמא שלי פינקה אותי בקופסאות עמוסות כל טוב שיושבות במקרר לכל השבוע- אבל הגעגועים למטבח עזים מתמיד- ולא נראה לי שאתרחק להרבה זמן... (לרות שהשבוע פתחתי את ארון התבלינים ולא ממש עשה לי טוב- כל הריחות)- למישהי יש רעיונות לגבי התבלינים? :) אז אולי גם אתן תספרו לי סיפורים על ההריונות שלכן- מה תמיד כייף לשמור בבית, מה אכלתן- אייך שמרתן ובכלל:) שיהיו לנו רק בשורות טובות אמן!! ודרך אגב... יוכי- בא לי לטרוף את העוגה שהכנת ורק בגלל שהיא כל כך יפה אני נזהרת:) ש ב ו ע ט ו ב :)

יוכי68

New member
שירת מדבר.......מזלללללללל - טובבבבבבבבב

מאחלת לך הריון קל ונעים וכמובן שהלידה תהיה בזמנה וללא סיבוכים. לי יש שישה ילדים שיהיו בריאים וילדתי לפני כחודשיים.......ההריון לא היה פשוט...היתה לי סכרת הריונית וירדתי כ 15 ק"ג במהלך ההריון.........סבבה. אכלתי בריא ללא פחמימות מיותרות והרגשתי טוב.......אבל הגיל עושה את שלו ועם הגיל ההריונות יותר קשים לסחיבה....הגב כאב לי.....אבל שווה את המאמץ...יש לי תינוקת מקסימההההההה וזה הכי חשוב. שמרי על עצמך מכל מאמץ מיותר, הקפידי לעשות פעילות גופנית מתונה, אכלי בריא - פחות שטויות, לשתות המוןןןןןןןן ולא מיצים כמובן.....הקפידי לקחת ברזל וחומצה פולית והתבלינים והטעמים המבחילים....אין מה לעשות נמנעים מהם וחוזרים אליהם לאחר הלידה....... בזמן ההריון לא יכולתי לסבול כבד ולאחר הלידה דבר ראשון שהכנתי היה כבד עם בצל....חחחחח שבוע טוב וברכות מכל הלב.

ואו שירת איזו בשורה משמחת לפתוח איתה

את השבוע!!!! ב"ה!!! אני מאחלת לך שיהיה לך הריון נעים ותחווי כל יום ויום בו כי זה מדהים! לחשוב על זה שבתוך הגוף שלנו מתהווים פתאום חיים חדשים של עובר שיהפך ךתינוק ואחר כך לבן אדם זה אחד מפלאי הבריאה שמדהימים כל פעם מחדש!!! תנוחי ותשמרי על עצמך זה הכי חשוב ושיעבור לך באושר ובקלות!!!! שימחת אותי!

יפית מן

New member
שמחתי לשמוע על הבשורה הטובה../images/Emo95.gif../images/Emo25.gif|מזלט

שיהיה בשעה טובה ומוצלחת תינוק/תינוקת בריאים והלידה תהיה קלה ומוצלחת לנחת כל המשפחות שימרי על עצמך ושתבשרי אך ורק בשורות טובות ישועות ונחמות

יפית מן

New member
מתוקה שלי יוכי-לה היה מקסים

חזרנו עיפים אך מרוצים ירושלים עיר הקודש תמיד מרגשת אותי מחדש ביתי גרה בשכונת גילה והאויר ,והבריזה שם מעולה לא צריך שם לא מזגן ולא מאוורר יש שם רוח כל היום הדלתות נתרקות בלי סוף שיהיה לנו חודש טוב וחורף בריא(אתן חברותי הצעירות יש לכן ילדים קטנים תנו להם ויטמין סי כדי שיעברו את החורף בשלום הרבה מיץ תפוזים ותעברו בשלום ובבריאות עם התנוקות ונאמר אמן בזכות אליהו הנביא זכור לטוב..

מאיוש י

New member
שירת המדבר היקרה

הרבה הרבה מזל טוב שתהיה לך לידה קלה בזמן ותדאגי לעצמך בהריון זוהי תקופה נפלאה למרות הבחילות וההקאות וזכרי 9 חודשים עוברים מהר........... רק אושר ושמחה

קולולולולו .. איזו בשורה טובה ../images/Emo24.gif

שיהיה רק במזל טוב !!!!!! מאחל לך הריון קל והכי חשוב שיהיה משעמם ושיעבור הכי חלק שאפשר ! בהחלט הודעה משמחת לפתיחת השבוע

למוןדבש

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif../images/Emo85.gifמזל טוב! איזה בשורה משמחת!

מאחלת לך שיעבור בנעימים וספרי חוויות! איזה כבוד יש לנו שבחרת להודיע הודעה כה משמחת כאן בפורום שלנו! מזל טוב!

Rebeccan

New member
../images/Emo49.gif שיעבור בשלום שתצאו בידיים מלאות ../images/Emo57.gif

לגבי תבלינים - אני בד"כ משתמשת במלח, פלפל שחור, הרבה טריים - ריחן, טימין וכו' ולא בכל מיני אחרים - שיש להם ריח, ואפשר לבשל ללא התבלינים הצבעוניים האלה. בקיצור - מה שמתאים לך - שישב קרוב. מה את אוהבת / לא אוהבת ? יש הרבה דברים שאפשר להכין בקלות, בלי שהייה ארוכה במטבח - וללא התעסקות מיותרת. בכל מקרה - יופי של חדשות

שחמטית

New member
../images/Emo49.gifשיעבור בקלות ובידיים מלאות

אני שנאתי את ריח העוף המתבשל (עד היום זה מפריע לי), חוץ מזה אכלתי הכל. עם התבלינים- תשתמשי רק בהכרחיים- כמו שחור, אדום ומלח או מה שלא מוציא ריח חזק בבישול. בהצלחה!

שירת הים

המון מזלללל טובבבבב!!!! שיהיה בשעה טובה. אני בתחילת ההריונות סבלתי מהקאות אז עדיף לאכול אוכל קליל ...ולא להכביד. כדי למנוע צרבות- מלפפוננים וכדי למנוע הקאות- שורש ג'ינג'ר מצויין. בהצלחה!

היי שירת, ../images/Emo49.gif וקודם כל שיעבור תקין ../images/Emo57.gif

הייתי במצבך לא מזמן ופשוט הנחתי לזה! לא התעקשתי להכנס למטבח ולסבול! לקח עד שבוע 14, בערך, שהרגשתי שמדגדג לי באצבעות ושאני מסוגלת ומאז... השמיים הם הגבול ואין מי שיעצור אותי! יותר מזה, אפילו הצלחתי להשיק, סוף-סוף, את הבלוג שלי - בתנור. כולם אומרים לי להרגע, אבל אני בשלי - כל עוד אפשר - הריון זה לא מחלה. בכל מקרה, אני אוכלת מאוד מעט, יחסית למה שהיה קודם, אבל בריא ומסודר. והצחוק הגדול - שוקולד ממש לא עושה לי את זה (גם קודם לא, ועכשיו זה החמיר) שיהיה במזל-טוב והכי חשוב - תקשיבי לגוף שלך, הוא כבר יגיד לך מה, למה וכמה.

יוכי68

New member
היי, שירה נותנת ביס.....מזל טוב לפתיחת הבלוג

נכנסתי ונהניתי כל התמונות ממחישות באופן ברור ביותר תהליכים........תענוג. מקווה שהבלוג יתעדכן מידי יום וכולנו נוכל להנות ממעשי ידייך להתפאר...........ב ה צ ל ח ה !

היי יוכי, תודה על הברכות ../images/Emo24.gif

קצת קשה לעדכן בלוג מידי יום, מאחר וכפי ששמת לב, מדובר בסדנאות מצולמות וצריך זמן ואנרגיה לעשות את זה. מעבר לכך, אני גם רוצה איזה ערך מוסף, אז יש סיפור מאחורי כל מתכון/סדנא. מקווה שאעמוד בלפחות פעם בשבוע. כרגע העיצוב עוד לא סגור, אבל בינתיים כותבת. ובקרוב - פלפלים בחומץ בלסמי ממולאים חלות/לחמניות ועוד... שוב, תודה וכולם מוזמנים.

יוכי68

New member
שירה, אצפה בשקיקה....את מכינה הכל

מהתחלה או שיש לך כבר מאגר מוכן של תמונות ומתכונים שהכנת בעבר?

למעלה