פורום יקר שילי!!

Lovley bla bla

New member
פורום יקר שילי!!

אז איך בכל עבר עליכם החופש הקצרצר הזה?....... ספרו בכייף!!....

eladi88

New member
למה קצרצר?

יש לי חופש עד אחרי סוכות
ועבר סבבה לגמריייייי היה אחד החגים השווים...ותודה לאבא של מתן!

hodayoyo

New member
../images/Emo2.gif איך?!../images/Emo60.gif

למה אתה לא לומד עד יום כיפור??

eladi88

New member
תראי...

יום שני יש לי פסיכו....[בהצלחה לי!] אז עד יום שני יש לי חופש אח"כ יום שלישי אני עושה לעצמי חופש...ואז רביעי חמישי יום כיפור שישי כנראה חופש ראשון כנראה שיש לנו חופש...לא בטוח...מקסימום אני עושה לעצמי חופש ואז עד סוכות אני חופשי ומאושר

hodayoyo

New member
יאא בהצלחה!../images/Emo60.gif

חברה וידיד שלי עושים ביום ראשון פסיכו ועוד חברה ביום שני אבל את הפלאפון שלך אין לי אז אני לא אשלח לך SMS בהצלחה

Lovley bla bla

New member
יוווווו בהצלחה מותק!!

גם אח שלי עושה פסיכו' יום שני!! שיהיה המון המון המון בהצלחה!!

Mosh28

New member
וואלה היה נחמד!

חג אצל דודים, הרבה אוכל וזה
אחר כך מסיבה בבראקה בה ציפיתי לראות מישי חמודה רצח אבל בסוף לא יצא לי והיום היה יום מאוד נחמד אפשר להגיד, אין לי כוח לפירוט
מה איתך יונית?

היה לי כזה כיףףףף

חוץ מהיום הראשון. אירחנו פה בבית 15 אנשים, אמא שלי חולה וצריך לעזור הרבה. לא ישבתי דקה. דוגרי הייתי על סף התמוטטות. וכל פעם איך שהתיישבתי עוד לא עברה חצי דקה קראו לי לעשות משו סעמק.. אבל בערב היה מצחיק וואי דוד שלי שרוט היה כאן הרג אותי מצחוק חחח.. ובערביצאתי עם חברים ישבנו באיזה פארק ואז חזרנו הביתה עם חברה באוטו, עם doors down 3 בפול ווליום איזה טוב זה היה חחח.. ואז ביום השני ישנתי כ----------ל היום ואז בערב היה ברקה ואפילו ראיתי את מוש כפרעליו :) והיום היה סתם מיותר. כל היום התבזבז. איף. זהו. נגמר. אבל חופש זה כזה טובבב עוד מעט יש בגרויות חורף וזה

Lovley bla bla

New member
וואלה!! אז תורי ../images/Emo9.gif (מתה על הפרצוף)

אמממממ..אירחנו תמשפוחה בבית...נחמד וזה צחוקים וסבבים... ביום השני של החג לא היה משו מיוחד...היה אמור להיות אבל לא יצא והתבאסתי רצח אז סתם יצאתי עם חברים לפאק בחוצה... ואתמול היה יום חביב כזה עבר מהר וישנתי עד מאוחר וזה... :) חופש קצרצר... ובתכלס לא עשיתי יותר מדי אבל עוד מעט סוכות אז יהיה בנזונה!!........ועדיין יש מצב ליום אחד בבראשית(היום של ב"ה)...כי זה מתנגש לי עם הנסיעה לצפון וזה... אז מוש יש עוד מצב לראות אותך שם
ותפסיק לעשות לי נקיפות מצפון על הברקה...חחח (מואאאאאה)

Mosh28

New member
כולה כמה פעמים הזכרתי את זה../images/Emo7.gif

600-700? חחח סורי מותק..לא מזכיר את זה יותר

hadarisan

New member
זה היה אחד החופשים היותר טובים!

כל כך הרבה דברים בזמן יחסית קצר אז היה פשוט חג מושלם!! וכמובן לא נשכח את כל האוכל- יאמ יאמ יאמ ואחלה מסיבה שהייתה ופשוט היה כייף אחד גדול

למעלה