פורום יקר שלי כנסו| כולכם זו מאיה

AB780

New member
פורום יקר שלי כנסו| כולכם זו מאיה

יקרים שלי כ"כ התגעגעתי אליכם!!!!!!!!!!!!!!! זו מאיה!!!!!!!!!! אנשים למישהו ממכם יש תדיסק החדש של שרית חדד?! טוב רצתי חוץ מזה להגיד שנורא התגעגתי לפורום המקסים הזה!! את כולכם אני נורא אוהבת כאן,שיהיה לכם שבוע מקסים,וחג שמח לכולכם!! ולך אלין יקרה שלי-כ"כ דואגת,כ"כ אוהבת,מקווה שאת עושה כול מה שהבטחנו אחת לשניה כי פתאום נעלמת לי משום מה,מתחילה לדאוג,ומקווה שהכול בסדר עם הנשמה התאומה שלי,כבר מחר אני ירים
בעצם רציתי היום אבל ממש לא יצא מצטערת,ככ אוהבת ככ מעריכה אותך,אין לך מושג כמה,רוצה כבר לראות אותך,לחבק אותך,נשמה תשמרי על עצמך בשביל אחותך!!!!!!!!!!! ולך אלון ידידנו: שיהיה לך חג פסח שמח וכשר תעשה חיים ותשמור על עצמך! ולך רותם!! ככ מעריכה על הדאגה והעידוד שצריך,תרגיש טוב והכי חושב תשמור על עצך בשבילנווווווו,תודה על התמיכה ועל הכוללללללל שיהי לך פסח מקסיםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולך עומר(נכנע): פסח מדהים שיהיה לך,ותשתדל פחות להפחיד אותי,כי אני גם ככה נלחצת מכול דבר,ותודה על הדאגה!!!!!!!!!!!!!!!! ולכול מי ששכחתי: פסח מדהים ומהנה שיהיה לכם יקרים שלי והכי חשוב... תשמרו על עצמכם,כי אנחנו פה כולנו אוהבים אותכם!!!!!!!!!!!!!! חג פסח שמח וכשר לכולנו!!!!!!!!!!
אוהבת אותכם כ"כ....
מאיה~ילדה~של~החיים!

דחלילית?אני כאן נשמה כנסי דחוף../images/Emo24.gif

מאיה שליייייייייייי- התגעגעתי אלייך נשמה, לא אני לא כל כך מרגישה טוב אבל טוב לי כאן - יצאתי מכאן וחזרתי שוב- כייף לי כאן אנשים חמים וטוביי לב- מה שלומך נשמה איך ה....--- אני מקווה שבסדר מאוד דאגתי לך.מחקתי את האי סי קיו הוא עשה לי נורא בעיות נשאר לנו צאט ואמייל נשמה. כרגע דברתי עם נכנע- ואל תדאגי נשמה הוא לא יתקשר לשום מקום תסמכי אליי אין לו איך- הוא ניבהל כי הוא רואה את המצב שלי שמידרדר לו - כל יום אני והוא במצלהמ והוא????? הוא רואה את הכל מאמי. הוא ניסה לעזור לך נשמה את לא בדיוק הבנת אותו- אולי הוא הה=יה אגרסיבי את צודקת אבל תסירי את הדאגה ותני לי את הבטחון שלך תני בי אמונה נשמה- אף אחד לא יתקשר להורים שלך ולא יספר כלום (גם אין לו איך בכל אופן הוא לא יעשה משהו שאני לא יסכים לו) אני אמרתי לו לדבר איתך באי סי קיו ותת לך שטיפות ממני שתתחילי להבין איפה הבעיה שלנ ושלי ושלך בייחד! אז את יכולה להסיר אותו מהאי סיקיו נשמה וככה לא תילחצי - אבל מאיה תאמיני לי שהוא רק ניסה לעזור לא חשוב נכנע זה עניין כבר סגור לא מיתערב לך יותר מילה שלי נשמה. חוץ מזה אני חושבת שאני ואת צריכות לבר על הכל בפורום ה רעות אכילה כאן בתפוז כי לא כאן זה ממש המקום. קיבלתי את המייל שלך ולא יכולתי לענות נשמה אז סליחה או קיי? ספרי לי באי מייל איך את מרגישה? מה את מרגישה? איך הימים עוברים ככה? אני מקווה לראות אותך בהפרעות אכילה כיאני שם בזמן האחרון זה מש פרוום למתאים למצב יש שם אנשיי מיקצע אני התחלתי שוב לא ניראה לי כל כך שאני יוצאת מזה בקלות הפעם כבר 46 וחצי ק"ג אז נדבר שם. אין לי את שרית חדד תשאלי אוליאת אלון או את רותם הפטישים של הפורום. סליחה אם היתה איהבנה אני מבקשת בשם נכנע לאהבה- את סליחתך נשמה זה ממש לא היה בכוונה . לא חסרים בעיות מאיה אני צריכה לדבר איתך- בוא ילפרוום הפרעות אכילה כאן בתפוז- שם נדבר על ה"מצב" וכאן נדבר על מוסיקה זה אחלה שילוב תאמיני לי- לא לפחד להגיע עם נשימה עמוקה לשם וביטחון מלא -א ני יודעת שזה לא קל התגובות וכל זה אבל יהיה טוב. חולה עליך נשמה אחותי היקרה והיפה מכל בנות החן. ממתינה לתשובה מאמי- תרגישי טוב. אוהבת אותך יותר מתמיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >>>תתת ילדת החופים>>>>>>>>> אלין

מאיה יקרה שלנו.

מה שלומך נשמה? הכל בסדר? שיהיה לך חג שמח, תשמרי על עצמך נשמה, אנחנו צריכים ואוהבים אותך. ממני ידידך, אלון זכריה.

למעלה