פורום יקר שלי
סורי על פתיחת

פורום יקר שלי../images/Emo70.gif סורי על פתיחת

ההודעה החדשה אבל זה דחוף לי.. יש לי בעייה בפוטו אימפקט ואני יודעת שיש פה מלאא ילדים שמבינים בתוכנה הזאת.. רשמתי תבעייה בפורום תמיכה טכנית ובינתיים לא ממש עזרו לי. שמתי לכם קישור להודעה בבקשה תעזרו לי

../images/Emo25.gif תודה שאת עונה לי../images/Emo70.gif ו..

את צודקת, גם מזי אמרה לי את זה אבל אני מפחדת שאחרי שאני אמחק שוב תתוכנה היא תעשה לי שוב אותם בעיות.. והתוכנה הזאת תופסת מלאאא מקום ואני גם לא משתמשת בה אז אדיף שאני אמחק אותה
מישהו מחק תתוכנה וזה גם עשה לו בעיות? ושוב תודה

../images/Emo175.gifזה הכי טוב...

הייתה לי בעיה דומה עם תוכנה מפגרת(וואבשוטס דסקטופ,למי שמכיר),שמחקתי לא בסדר(סיפור ארוך) והדבר הכי טוב לעשות זה מה שאני(ומזי)אמרנו לף.היא לא תעשה לך בעיות,הדבר היחיד שאת חייבת לעשות זה פשוט למחוק אותה עד הסוף.

אוקיי אני אנסה את זה../images/Emo70.gif מקווה שזה

יצליח.. תודה מותק
אבל.. מה לרשום בחיפוש

../images/Emo175.gifקאזאה צריך לרשום...

photo impact ובבקשה,תבדקי טוב איזה את מורידה.אל תעשי את הטעות של חברה שלי,ותורידי גרסה בגרמנית(כן,גם אני הייתי בשוק כשהיא הראתה לי את זה)..תורידי את ההוא שרשום לידו :לא ידוע.בהצלחה!

חח איזו חמודה תודה../images/Emo70.gif אבל יש בעייה

זה לא נמחק לי.. חיפשתי את התוכנה בחיפוש והיא לא נתנה לי למחוק את כל הקבצים
התוכנה הזאת כל כך מפגרת! רק צרות היא עושה לי מאז שיש לי אותה..

../images/Emo175.gifמה זאת אומרת?

עשית הכל?הנה השלבים: 1. להוריד את התוכנה מחדש 2. להתקין אותה(באותה תיקייה שהיא הייתה בה קודם-זה חשוב!!) 3. למחוק אותה דרך: המחשב שלי-> control panel -> add/remove programs ->ואז שם תחפשי את הפוטו אימפקט זו הדרך הטובה ביותר להוציא את התוכנה באופן סופי!

שוב תודה ו..

אם אני אעשה את זה אז זה ימחוק לי תתוכנה שהורדתי אחרונה ולא את הקודמת (אני לא זוכרת באיזו תיקייה הורדתי אותה). אבל אאני אנסה את זה מחר תודה נקית לולי את ממש מתוקה

../images/Emo175.gifכנסי שוב..

זה לא משנה לאן הורדת את התוכנה,זה משנה איפה התקנת אותה(אתזה את חייבת לזכור!)אם התקנת ב-די,תתקיני שוב ב-די ותעשי את כל מה שאמרתי..בהצלחה!!!

כן התכוונתי אלייך.. התכוונתי אם זה

עשה לך אחר כך בעיות כשפתחת תמונות. אי מניחה שלא..

למעלה