פורום יקר שלי

פורום יקר שלי

טוב, אז אני יודעת שאני כבר הכי לא קשורה לפה.. אבל אחרי הכל ביליתי פה זמן לא קצר, ותתפלאו אפילו היה לי כיף. בכל אופן, יום ראשון אני מתגייסת [והזמן טס וטס וטס כמו שאתם שמים לב] ואני -רשמית- כבר לא יהיה פה. [כן אני יודעת שלא כתבתי, אבל מידי פעם נכנסתי לקפוץ לראות מה שלומכם. נו, התגעגעתי.] בכל אופן, אני לא רוצה לנקוב בשמות כדי לא לפספס אף אחד שאני אוהבת אבל מי שאני אוהבת אותו, יודע את זה... היה לי ממש כייף, ממש נהנתי איתכם. פה, בצא"טים, בהופעות, במפגשים.. באמת שזו הייתה אחת התקופות. אבל כמו כל דבר, ITS OVER. מקווה שהקבוצה הקטנה שעדיין נשארה פה, תמשיך... כי אתם ה-אנשים. בכל אופן, נתראה. בטוח נתראה מתישהו. עד אז, להתראות.. נופר. :)

dsol

New member
נופר את לא מתה את רק מתגייסת_../images/Emo189.gif

אז אין צורך במכתבי פרידה של "להתראות" וכאלה

B a m b o o k

New member
נופרי../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

שיהיה לך אחלה גיוס שבעולם
אני שמחה שיצא לי להכיר אותך
אוהבת מלאמלאמלא

Hezi The One

New member
../images/Emo23.gifנופרי

את יודעת שאני אוהב אותך? כן יופי בכל מקרה שיהיה לך גיוס קל והכי כיף בצבא! (כמה שאפשר) וזהו,ואוהב אותך

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gifנופרי נשמהההה../images/Emo24.gif

וואי שנים שלא דיברנו
. תהיי בקשר!! והמוןהמון בהצלחה.
.

Tin Doll

New member
../images/Emo23.gif

המון המון הצלחה יקירתי, ושיהיה גיוס קל. :) שמרי על קשר! אוהבת

keeeren

New member
נופרררררר../images/Emo24.gif

אהובתי.. את גורמת לי לדמוע פה.. אני כל כך אוהבת אותך למרות שאנחנו כבר לא בקשר אני חושבת עלייך ומתגעגעת אלייך המוןןןן!!! זאת באמת הייתה תקופה מדהימה ואני מאחלת בהצלחה בכל מה שלא יהיה בהמשך חייך, שיהיה לך רק טוב וגיוס קל.. ותשמרי איתי על קשר מתוקה שלי..

ססילייה

New member
מאמי קטנה!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שיהיה לך הכי בהצלחה שיש! וחיל הים זה אחלה! באמת שבאמת!
שיהיה לך גיוס קל, יקירתי!
שתהני המון! ושחברותייך לטירונות לא יהיו מעצבנות! ותדעי שאת שמה את כולם בכיס הקטן D: נופרי, רק בהצלחה.

נופרי מותק!

לא יצא לנו לדבר הרבה, ובטח שלא בזמן האחרון, אבל בכל זאת אני חושבת שאת אחת הבחורות המדהימות פה!!! קיצר, שיהיה לך גיוס קל ונעים, שלא ישגעו אותך שם יותר מידי שיהיה לך רק טוב, ותחזרי מהר והרבה הביתה! ואל תשכחי לספר איך הולך שם! אתגעגע

טולייצ

New member
יו בהצלחה :)

נסי להינות הטירונות זה השלב הכי כיפי בצבא,למרות הכל.. אמן תיהי בבסיס שלי (בה"ד 7) את רק תהני!

ziljian 1234

New member
איזה כיף לך יא אללה..

טירונות. הדבר הכי כיף בעולם! 2..3.. הקשב! כן המפקדת. מאמי שלי,גיוס קל ונעים,תהני הכי שבעולם,וכמה שלפעמים יהיה קשה,את בסוף תתבאסי לעזוב. מניסיות:) איך תהיי כוסית עם מדים יאאללה..:) אוהבת אותך.

למעלה