פורום יקר.....

A Wolf Life F

New member
פורום יקר.....

אז חלפה לה שנה מאז שהגעתי לכאן...

למרות שבפועל, יש לי את המחלה שנים........ ושנים שראיתי את הפורום בתפוז, אבל לא הייתי כזאת פעילה... עד ש.... מלפני שנה, נפלתי חזק בגלל המחלה הזאת.

אבל מאז... שנה שלמה חלפה לה. בין כל הנפילות, ובין כל המצבים השונים שעברתי במהלך השנה, הפורום הזה בהחלט מהווה סוג של תמיכה ובית.

רציתי להגיד תודה, וכמובן תודה לשירי שהיא מנהלת את הפורום עם המון אהבה, וכמובן, אני מאחלת לכולנו....
שנה טובה, שנה מאושרת, שנה עם בריאות, שנה עם התחלות טובות! שנה של הגשמת חלומות וכל רצון טוב שיש לנשמה! המון בריאות לכולם ובאמת, שהמחלה תוריד את האף שלה אצל כולנו!!!

oorriiee

New member
אמן ואמן!

שתהיה שנה טובה לכולנו, שנה מבורכת בבריאות טובה , אושר ושמחה

ל3

New member
שנה טובה ומתוקה

מכל ה
אני מאחלת לכל משתתפי הפורום הפעילים, לאלה הסמויים ולמשפחותהם שנה טובה, שנה של התחדשות, עשייה, הגשמה, הצלחה, אהבה אושר וטונות של בריאות. הלוואי שלאלה מאיתנו שהרגישו פחות טוב השנה תהיה שנה קלה יותר עם מזור והתחלות חדשות ולאלה מאיתנו שהרגישו יותר טוב שהשנה שבאה אלינו לטובה תמשיך כך

בהזדמנות זו רוצה להודות לכל מי שלוקח חלק פעיל בשימור הפורום- התמיכה שלנו האחד בשני חשובה לאין ערוך ואני מקווהשבשנה הקרובה נמשיך לשתף ולהתייעץ האחד עם השני ולתרום מהידע האישי שלנו בהתמודדות עם הדבר הלא פשוט הזה
אוהבת ומאחלת חג מתוק מתוק ושמח

snear

New member
שיפה ושונה תהא השנה אשר מתחילה לה היום...

מצטרפת לכל הברכות והאיחולים לשנה החדשה.

תודה לשירי מנהלת הפורום שאת פה, עוזרת תומכת ואיתנו.

שנה טובה וחג שמח
נעמה

talicnc

New member
שנה טובה

שנה טובה לכל משתתפי הפורום המופלא הזה!
בהזדמנות זו, אני רוצה להודות לכולם על העידוד והתמיכה.
עברה שנה לא פשוטה (בלשון המעטה) שבה התבשרתי על המחלה.
המקום שלי למצוא קצת שפיות והגיון בכל המצב הזה, היה כאן, בפורום הזה.
בזכות הפתיחות והכנות של כל המשתתפים פה, גם בדיונים שבהם אני לא משתתפת, נוכחתי לדעת שזה אפשרי ושהעולם שלי לא בהכרח חרב עלי.
שתהיה לנו שנה טובה, שנה של בריאות ובשורות טובות.
שיהיו לנו רק סיבות לחייך ולצחוק ושלא נאבד לשניה את החוזק הנפשי שלנו.

למעלה