פורום יקר
אני עוזבת...

Black Jane

New member
פורום יקר../images/Emo23.gif אני עוזבת...../images/Emo9.gif

"רגע לפני סיום, רגע לפני פרידה, נאמר שלום עכשיו לכל ילד וילדה, רגע לפני סיום, שוב פורסים כנפיים אל דרך חדשה בין ארץ ושמים..." אוף, זה קשה לכתוב את ההודעות האלו
רשמתי קודם בטינאייג'רס, ואת ההודעה הזאת ניסיתי לדחות ולדחות.... אבל זהו, מסתיימת לה תקופה יפהפיה..
הייתם פורום נהדר. אני משאירה אתכם עם מנהלת זהב, ככה שטוב לי לדעת שהפורום נשאר בידיים כאלה טובות...אסתי, היה כיף לנהל יחד! ונכון שלאחרונה בעיקר מחקתי הודעות וכו' ופחות הייתי פעילה, אבל השתדלתי......... אז זהו, וחשוב לי לציין גם פה שסיבות הפרישה שלי הן לחלוטין טכניות - כי אני יוצאת לשנת שירות ולאחר מכן מתגייסת, ככה שזמני המחשב שלי יהיו מעוטים עד מאוד......... אוהבת אתכם
ואשמח לשמור אתכם על קשר, במסנג'ר-פייסבוק-אייסי (בקשו בכיף במסרים) שלכם, אביטל.

mikmikonet

New member
../images/Emo7.gif אביט

את עושה את זה קשה
נתגעגע
אני כבר מתגעגעת
וממש מקווה שהכל יהיה כיף, שנת השירות וכל מה שיבוא אחר כך. אוהבת המון!

NP16

New member
איך כולם גדלים../images/Emo201.gif

יהיה מוזר לא לראות שאת מנהלת פה. (בתקווה שיהיה בפורום הזה חיים אי פעם כן?) אבל הכי חשוב שאת מתחילה לחיות, ושתבלי בתקופה הזאת! ותעשי רק חיים. וגם שקשה תזכרי,שאת עוברת חוויה. לא קלה לעיתים,אך חוויה, ושכל דבר כרוך בקשיים אבל עוברים את זה כמו תמיד. שיהיה לך הכי בהצלחה שיש!

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gifבהצלחה בכל מה שתעשי בהמשך!

היית מנהלת מצוינת

פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים לBlack Jane על ניהולו של הפורום וההשקעה העצומה בו לאורך תקופה ארוכה. אנו מאחלים לה המון בהצלחה בהמשך דרכה בתפוז ובכלל.

תודה רבה על ההשקעה../images/Emo24.gif

ותעשי את המיטב שאת יכולה בשנת השירות.
כל טוב.

אביטלוששש../images/Emo7.gif

דיי הדחקתי את הרגע הזה =[ היה ממש כיף לנהל איתך, השותפה הראשונה שלי
המון בהצלחה בצבא ובשנת השירות, אני מקווה שתהני ושהכל יסתדר לך הכי טוב שאפשר
אוהבת המון

Nataly B

New member
המון בהצלחה לך!

זה הפורום שאני הכי נהנית להכנס אליו בזכותך וגם בזכות אסתי :) בהצלחה לך בהכל וממש נשמח אם תבקרי!

למעלה