פורום יקר

פורום יקר../images/Emo70.gif

אני כותבת לכם פה, בפעם האחרונה להרבה זמן. מחר מוציאים לי את החוט של האינטרנט.. זה לטובה. אני יודעת שכן. באוו וואו, אל תתעצבן שפתחתי הודעה חדשה.. רציתי להגיד להתראות. הייתם הפורום האהוב עליי ואולי עוד יבוא היום בו אשוב לבקר. אני אוהבת את כולכם מאוד. להתראות..

python 4

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo26.gif../images/Emo73.gif

ביי ביי מישהי! שובי במהרה!

python 4

New member
../images/Emo7.gifמישהי שובי הביתה!

תראי איזה עצוב אני עכשיו -

python 4

New member
../images/Emo16.gifמכתב פרידה מרגש למישהי../images/Emo16.gif

תמיד מישהי יקרה, מתי את חוזרת? בכבוד רב, פינקי.

python 4

New member
../images/Emo79.gifזהו שיר פרידה...../images/Emo79.gif

תמיד מישהי יקירה הרוח נושבת קרירה עוזבת אותנו ממך לא שמענו נתגעגע כי אין שום ברירה הולכת אחת מהותיקים לחפש לה שדות מוריקים נשארנו בדד ועלה המדד ואנחנו עכשיו מזריקים ושוב לא נריב על שטויות על שרי ושאר דקויות תחסרי עד מאוד לא תגידי לי עוד מפגר יא סתום יא אדיוט אני כותב שטויות כי מאוחר ואולי לא נתראה מחר אז ביי ושלום ניפגש בחלום את אני ולואיס השחרחר

אני דוד

New member
מה?!?!?! לאאאאאאאאאא!!!!!

ואני גם עוד שבוע עוזב - הפורום הזה הולך להיות נטוש. פייטון אני משתתף בצערך!!!

Bow Wow2004

New member
כלומר: מה?!?!?! לאאאאאאאאאא!!!!!

ואני גם עוד שבוע עוזב - הפורום הזה הולך להיות נטוש. פייטון אני משתתף בצערך!!!

python 4

New member
אתה יכול להיות רגוע.

עכשיו כשהיא כבר לא תקרא את זה, אני יכול להגיד שכל ההודעות שכתבתי לה אתמול בלילה נכתבו תחת לחץ פיזי מתון משהו - 'תכתוב לי מכתב, תכתוב לי שיר' וכו' וכו'. כדי להימנע מזה בעתיד אני שואל אותך עכשיו - אז אתה רוצה - 1. מכתב פרידה מרגש 2. שיר ציני ספק-פוגע ספק-מתגעגע 3. תמונה של האנג'ל גירל עם בועה שאומרת שהיא תתגעגע אליך 4. צורה אחרת של פרידה

Bow Wow2004

New member
טוב אז גם לי יש שיר פרידה

(שכמובן לא תקראי אותו
) מישהי היקרה - עזבת את כולנו פה אכזבת מכורה לאינטרנט את? או שאבא שלך אנטיפת? היה בינינו משו מיוחד יותר לא נאכל את הצפון בביס אחד אותך נזכור תמיד היית לנו רע וידיד אבל אומר לך אישית שהאינטרנט משחית במיוחד הפורומים יש שם גם אנשים עירומים תשקיעי יותר בלימודים ובהצלחה בחיים עוד כוכב נפל להתאושש לא יהיה קל אך אין עוד זמן להתלהב כי עוד שבוע... גם אני עוזב הצבא אותי לוקח ואת האינטרנט גמני שוכח אף לפחות אין לך רק מועקות אמנם אין אינטרנט אך לפחות תראי תשוקות אני אפסיד ולא אראה וכמו זומבי אהיה לקרוא תקצירים זה לא אותו דבר במיוחד בטירונות פברואר ששמה קר אז הפרידה שלי תהיה משולשת ממך, מהפורום ומהסדרה המרגשת אז מי שצריך להיות עצבני ללא הכר זה אני ולא אחר FIN

t o o l

New member
באוו וואו...

אני יודעת שזה ישמע לך מוזר.. אבל אני אתגעגע אלייך :/

LauraLF

New member
אהובתיייייייייי

אני מה זה אתגעגע אלייך בבקשה תצרי איתי קשר אם את קוראת את זה.!!! אני ממש ממש מתגעגעת. :(אוףףףף זה כל כך לא פייר...:(:( אוףףףף את מה זה חסרה לי..!!!

backstreet girl

New member
חמודנת.......

גם אני אתגעגע!!!! תשובי אלינו מהר ככל האפשר..... גם לי עשו את זה בשנה שעברה.. אני יודעת איך ההרגשה....... לא יכולתי להתכתב בפורום של בקסטריט בויז והרגשתי רע ומר.... אז תשובי מהר....

leeo

New member
../images/Emo78.gifחבל..../images/Emo10.gif../images/Emo21.gif

נראת לי מישהי נחמדה..
שתמיד תהיי מישהי.. ותבואי לבקר..

t o o l

New member
לאאאאאאאאאאא

חחחחחחח...... מצחיקים! באוו וואו עוזב.. לא אני :/ חחחחחחח זה עד כדי כך מוזר מה שרשמתי?

למעלה