פורום יקר מישו יכול לענות לי ולתת לי פרטים מדויקים עלה ההופעה היום ביהוד? מישו?
Y yuvalid1 New member 25/6/08 #1 פורום יקר מישו יכול לענות לי ולתת לי פרטים מדויקים עלה ההופעה היום ביהוד? מישו?
R R a i n B o w 1 8 New member 25/6/08 #2 אמממ אני אנסה ההופעה ב"מוזה" ביהוד רחוב שבזי 14 אם אני לא טועה ההופעה אני מעריכה תתחיל בסביבות 10 וחצי- 11. תעלה בסביבות 20-30 ככה זה בדר''כ פשוט.
אמממ אני אנסה ההופעה ב"מוזה" ביהוד רחוב שבזי 14 אם אני לא טועה ההופעה אני מעריכה תתחיל בסביבות 10 וחצי- 11. תעלה בסביבות 20-30 ככה זה בדר''כ פשוט.
R R a i n B o w 1 8 New member 25/6/08 #9 זה היה חודש מיוחד שכל ההופעות לא עלו כסף זה ה היה פתיחה..או משו כזה
פ פלדלמן New member 25/6/08 #10 וואלה לא ידעתי... אני גרה 15 דקות נסיעה מהמקום (זה הזמן שהגעתי עם חברות שלי בפעם הקודמת) ובחיים לא הייתי שם לפני נועם, בטח שלא שמעתי על המקום..
וואלה לא ידעתי... אני גרה 15 דקות נסיעה מהמקום (זה הזמן שהגעתי עם חברות שלי בפעם הקודמת) ובחיים לא הייתי שם לפני נועם, בטח שלא שמעתי על המקום..
פ פלדלמן New member 26/6/08 #12 אני גרה בלוד......... אבל מסתובבת די הרבה באיזור, והקצינה שלי גם מסביון ואני כל הזמן אצלה........ שתחזור כבר מהגימלים הנצחיים האלו! אני משתגעת בתפקיד שלהההה (גל, היא לקחה ממך דוגמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! רררררררר)
אני גרה בלוד......... אבל מסתובבת די הרבה באיזור, והקצינה שלי גם מסביון ואני כל הזמן אצלה........ שתחזור כבר מהגימלים הנצחיים האלו! אני משתגעת בתפקיד שלהההה (גל, היא לקחה ממך דוגמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! רררררררר)
ה הילי ילדת ירח1 New member 25/6/08 #3 אם כבר פתחת שרשור.. אז מי בא היום?../images/Emo13.gif הופעה אחרונה לפני הצוותא אנשיםםםם מי מגיע?