פורום יקר

Samcon 5 Ever

New member
פורום יקר

אחת שאני מכיר, אמרה לי שהיא רוצה חבר מכל מיני סיבות. לא סתם חבר אלא מישהו שהיא תאהב. אני כמובן הצעתי את עצמי והיא דחתה אותי מה שגרם לליבי העדין להשבר. אבל החזקתי מעמד וניסיתי להמשיך לדבר איתה כאילו כלום והיא פשוט לא רוצה לדבר איתי יותר לעולמי עד. (יש לציין שהיא נראית ממש ממש טוב וחכמה ובאופן כללי אחלה בחורה שבעולם - ממש נדיר) למישהו יש הצעות?

תן לה קצת זמן-

אני מכיר את ההרגשה. שמע עצה ידידותית- אל תציע לידידות שלך להיות איתך בקשר יותר עמוק, אם היא אומרת לך דבר שכזה, תתחיל לגשש, תבדוק מה היא מחפשת בחבר שהיא רוצה, תתחיל להתנהג כמו הבחור שהיא מחפשת. השינוי שלך חייב להיות עיקבי ולא מהיר מידי. נכון למצב כרגע תן לה זמן לשכוח, תגיד לה שזה היה בצחוק... משהו בסיגנון.

black side

New member
דווקא

אני לא חושבת שאתה צריך להתנהג כמו הבחור שהיא מחפשת תתקרב אליה איך שאתה הייתי בסרט הזה שגיששתי וניסיתי להתנהג כמו בחורה מסוימת.. סתם נגמר באסון, ואני מתחרטת שעשיתי את זה התבאסתי יותר ממה שהייתי מתבאסת עם פשוט הייתי איך שאני ופשוט מוותרת עליו אל תנסה לחקות אף אחד, או לנסות להיות מישהו לא טוב

SimplyMe1

New member
תשמע..תראה..

אני לא רוצה ולא אוהבת לזלזל חלילה. אבל עם היותי צינית אני פשוט "מריחה" אנשים צינים כאילו היו אחיי(נו..אני לא באמת מריחה את האחים שלי),והציניות פשוט צועקת
מההודעה שלך.. אז נכון..לא טוב שמיטלי תכתוב כמנהלת את כול השאלות בפורום שהההההההיא מנהלת,אבל באמת יופי יופי על המחווה שעשית עבורה..אני מעריכה גם כן. חוצמזה תתחדש על הניקניים המקורי הזה,היה בזמנו Samcon בלי שום מספרים
אגב,מה עם המאבק להחזקת הסוכריות האלה למדפים עם הס' בסוף?(שכחתי את השם,נו מה לעשות).. ואני לא רוצה להיות לגמרי out of the blue,אז נענה לך.. אז ככה,לגבי הבחורה המדוברת,אני אומרת שתשכח ממנה תזרוק אותה מהמחשבה שלך למרות נפשך העדינה. יש יפות וחכמות ממנה..מאמין לי?
סופ"ש נעים לכולם, חם בחוץ

Samcon 5 Ever

New member
לעזאזל איתך שגרמת לי להתאהב בך

אבל יש כמה תיקונים והערות: כפי שאמר מישהו לא כ"כ חכם פעם (אבל צדק) - אדם ציני לא אומר על עצמו שהוא כזה. ההפך - הוא מכחיש בתוקף. הקשר למיטל (שכבודה במקומה מונח) עקיף לחלוטין וההודעה שלי לא נועדה להעלות את הרייטינג. אבל לפחות את אוהבת קונספירציות - זה טוב. זיכרון טוב אני מעריך ומעריץ, כבעל אחד כזה. ותודה על הברכות, אם כי Samcon שריר וקיים פשוט אני מתעצל לעבור אליו. הסוכריות הן סוכריות זוקס (ושוב סחה על הזכרון, אם כי הלא מושלם) - והמאבק נכשל כישלון חרוץ מסיבות כאלו ואחרות. מאמין לך... אולי. אבל היא באמת מיוחדת. גם את נשמעת מעניינת, תמשיכי ככה. זה טוב. Long live the spring.

למעלה