פורום ישראלי לנייטוויש? הייתכן? ../images/Emo12.gif
היי חברים, למי שלא מזהה אותי מהודעת ה'חדשה' המוזרה בעמוד, קוראים לי שני ואני אמ..חדשה בפורום . XD. בכל מקרה, קראתי את ההודעה על המסיבה/ערב מחווה לנייטוויש שיערך ב27.9, ובחלקה היה כתוב שיש סיכויי שיהפכו את הפורום הזה לפורום הרשמי של נייטוויש בישראל (אז קודם כל - ברכותיי
). אז העלתי את ההצעה הבאה מול איתי (10th man down): לפני שנה ומשהו היה רעיון להעלות אתר מעריצים (כמה שמעצבן להגיד) לנייטוויש. אני ועוד כמה חברים שאוהבים מאוד נייט לקחנו את זה עלינו, רק שכנראה לקחנו את זה בדרך יותר מדי מסובכת וקשה והדבר לא יצא לפועל. מה שנשאר מהאתר הוא העיצוב, והרצון הטוב שנשאר עדיין להקים אתר נייטוויש בעברית שיענה לכל צורכי הקהילה.. מכיוון שאין אתר ישראלי לנייטוויש, או אתר התומך בעברית, (לפי מיטב הידע שלי, ואם קיים - אז כנראה לא מספק מספיק מידע ולא יצא לסביבה עצמה) חשבתי שיהיה נכון וטוב לפתוח אחד כזה לנייטוויש. באתר מתוכננים להיות סיקורי אלבומים, ליריקיות, דיסקוגרפיה, תמונות, חוות דעת, חדשות רשימת מופעים וכו'.. אני בטוחה שרעיון זה יהיה מוצלח בעיקר אם נשלב בין הקהילה לאתר, וניצור מקום שיאחד לא רק בשיחות ודיונים - אלא גם במידע עצמו. לשם כך, דרושים האנשים שיוכלו לעזור בבנייתו של האתר. בין אם זה יצא לפועל גם הפעם או לא, זה תלוי רק בנו וברצון שלכם לעזור ולפעול (אם בכלל..). אז אם אתם רוצים שיהיה אתר כזה, אתר שישלב בין הקהילה לתוכן עצמו, אתר שיענה על הצרכים הישראליים ואולי יצליח למשוך עוד קהל אליו ואל הלהקה, ואם בא לכם לעזור לקדם רעיון זה , אתם מוזמנים לשלוח לי מסר. - בעקרון לאתר דרושים מספר רב של דברים. קודם כל הכותבים, שאת זה בוודאי שלא תהיה לנו בעיה להשיג. אני בטוחה שיש המון אנשים שימחו לעשות זאת, וזהו דבר שלא כל כך מטריד אותי. עוד דברים שאנו זקוקים להם זה מתכנת , וכמובן השרת עצמו. דבר שאינני יכולה לרכוש בעצמי ובגלל שהאתר כמובן יהיה ללא מתרות רווח, דבר זה מקשה. במידה ולאף אחד אין גישה לדברים הנ"ל אני אוכל לשאול אנשים שאני מכירה שאולי יהיו מעוניינים, אבל בכל זאת - אם יש ואכפת לכם, זה יעזור. יום טוב לכם!
היי חברים, למי שלא מזהה אותי מהודעת ה'חדשה' המוזרה בעמוד, קוראים לי שני ואני אמ..חדשה בפורום . XD. בכל מקרה, קראתי את ההודעה על המסיבה/ערב מחווה לנייטוויש שיערך ב27.9, ובחלקה היה כתוב שיש סיכויי שיהפכו את הפורום הזה לפורום הרשמי של נייטוויש בישראל (אז קודם כל - ברכותיי