פורום ישראלי לנייטוויש? הייתכן?

• פותח הנושא Wane
  • פורסם בתאריך

Wane

New member
פורום ישראלי לנייטוויש? הייתכן? ../images/Emo12.gif

היי חברים, למי שלא מזהה אותי מהודעת ה'חדשה' המוזרה בעמוד, קוראים לי שני ואני אמ..חדשה בפורום . XD. בכל מקרה, קראתי את ההודעה על המסיבה/ערב מחווה לנייטוויש שיערך ב27.9, ובחלקה היה כתוב שיש סיכויי שיהפכו את הפורום הזה לפורום הרשמי של נייטוויש בישראל (אז קודם כל - ברכותיי :) ). אז העלתי את ההצעה הבאה מול איתי (10th man down): לפני שנה ומשהו היה רעיון להעלות אתר מעריצים (כמה שמעצבן להגיד) לנייטוויש. אני ועוד כמה חברים שאוהבים מאוד נייט לקחנו את זה עלינו, רק שכנראה לקחנו את זה בדרך יותר מדי מסובכת וקשה והדבר לא יצא לפועל. מה שנשאר מהאתר הוא העיצוב, והרצון הטוב שנשאר עדיין להקים אתר נייטוויש בעברית שיענה לכל צורכי הקהילה.. מכיוון שאין אתר ישראלי לנייטוויש, או אתר התומך בעברית, (לפי מיטב הידע שלי, ואם קיים - אז כנראה לא מספק מספיק מידע ולא יצא לסביבה עצמה) חשבתי שיהיה נכון וטוב לפתוח אחד כזה לנייטוויש. באתר מתוכננים להיות סיקורי אלבומים, ליריקיות, דיסקוגרפיה, תמונות, חוות דעת, חדשות רשימת מופעים וכו'.. אני בטוחה שרעיון זה יהיה מוצלח בעיקר אם נשלב בין הקהילה לאתר, וניצור מקום שיאחד לא רק בשיחות ודיונים - אלא גם במידע עצמו. לשם כך, דרושים האנשים שיוכלו לעזור בבנייתו של האתר. בין אם זה יצא לפועל גם הפעם או לא, זה תלוי רק בנו וברצון שלכם לעזור ולפעול (אם בכלל..). אז אם אתם רוצים שיהיה אתר כזה, אתר שישלב בין הקהילה לתוכן עצמו, אתר שיענה על הצרכים הישראליים ואולי יצליח למשוך עוד קהל אליו ואל הלהקה, ואם בא לכם לעזור לקדם רעיון זה , אתם מוזמנים לשלוח לי מסר. - בעקרון לאתר דרושים מספר רב של דברים. קודם כל הכותבים, שאת זה בוודאי שלא תהיה לנו בעיה להשיג. אני בטוחה שיש המון אנשים שימחו לעשות זאת, וזהו דבר שלא כל כך מטריד אותי. עוד דברים שאנו זקוקים להם זה מתכנת , וכמובן השרת עצמו. דבר שאינני יכולה לרכוש בעצמי ובגלל שהאתר כמובן יהיה ללא מתרות רווח, דבר זה מקשה. במידה ולאף אחד אין גישה לדברים הנ"ל אני אוכל לשאול אנשים שאני מכירה שאולי יהיו מעוניינים, אבל בכל זאת - אם יש ואכפת לכם, זה יעזור. יום טוב לכם!

The Cat Woman

New member
חפשי דרך להשיג תרומות... ספונסרים או משהו

בכל אתר יש מלא פרסומות בצדדים- אלו ספונסרים שעל חשבונם מתקיים האתר.

Wane

New member
אתר*

במקרה שלא יהיה שרת והאתר יזדקק לכסף יש לי מספיק חברים שלדעתי יהיו מוכנים לספק דבר זה, אבל אני מדגישה שאני לא הולכת לרדוף אחרי אף אחד.. ז"א, כמובן שאני אשקיע באתר כמה שאוכל, אבל יש לי עיסוקים אחרים ואני לא מתכוונת להשקיע את כל הזמן שלי. אני בעצם מחפשת אנשים שפשוט יוכלו להרים אתר, שאני אוכל לעזור להם במה שצריך - אבל שהם ירימו אתך ואספק את העיצוב הקיים. זה מעין פאזל כזה 0ס.

shirlapes

New member
2 הסנט שלי:

לפני כמה זמן ניסיתי להרים פרוייקט בעצמי, לצערי זה לא ממש הלך אבל מצאתי שרת חינמי ואתר-להוצאת-דומיין חינמי. השרת: http://50webs.com/reseller_hosting.html אתר לדומיין בסיומת TK: http://www.dot.tk/en/index.html לצערי, אני לא ממש יכולה להציע יותר מזה חוץ מכתיבה של דברים (אבל יש פה הרבה-יותר-טובים ממני) ואני יודעת רק כמה פקודות מאד בסיסיות ב- HTML וזהו. מקווה שלפחות זה יעזור.

Beyond The Veil

New member
אני חושבת שזה רעיון מעולה!

אני ממש הייתי שמחה לעזור, אבל בקושי יש לי ידע בסיסי במחשבים, בטח שלא בבניית אתרים כאלו
אבל מאחר ואני בבי"ס טכנולוגי אז אני יכולה פשוט לברר בכיתת טכ"ם אצלנו, אולי יש מישהו שאוהב אותם ויהיה מוכן לעשות את זה!

lacrimosa girl

New member
רעיון נהדר. אני חושבת על זה כבר הרבה זמן.

ממ אני לא מבינה הרבה בתכנות, אבל מבחינת תוכן ושות'- אני פה ^__^ ואם באמת נגיע למצב בו נהיה הפורום הרשמי, אז א. נהיה ~חייבים~ אתר רשמי בעברית, ב. אולי תפוז יוכלו לסדר לנו דומיין וכו' [כמו פורום אוונסנס למשל...] אז לדבר עם הרודנים היקרים בקשר לזה ^^

היויו

New member
אהממ אהממ... איש מחשבים אונ סייט??

כאילו, יש לכם פה איש מחשבים. לא תשאלו אותו

lacrimosa girl

New member
חשבתי לסרסר אותך ../images/Emo8.gif

ואז החלטתי שזה עובר את גבול הטעם הטוב

rafi k

New member
אפילו האתר הישראלי של איירון מיידן לא שרד :(

SCREAM FOR ME AUSTRALIA! 4th, Burswood Dome, Perth ? 6th, Rod Laver Arena, Melbourne 9th, Acer Arena, Sydney 12th, Entertainment Centre, Brisbane http://www.myspace.com/myurlnameissuck

Wane

New member
בכל מקרה חברה אם יסתדר כולם יקבלו עדכונים ם:

למעלה