פורום, להתפקד!!!

magenta73

New member
פורום, להתפקד!!!

ישבתי עם ידיד שלי אתמול על בירה (פלוס)... בכל מקרה, הוא התחיל לדבר על כך שיש לו פנטזיה או לפחות פרוטוטייפ לגבי בחורות שהוא נמשך אליהן או יותר נכון רוצה אותן בתוך חברתו/זוגתו. הפרוטוטייפ שלו - קטנה יחסית, שיער שחור חלק וציצי גדול. יפה לו. שוין. אקיצר הוא טוען שהוא חקר את העיניין וגילה כי בעצם הפרוטוטייפ הזה נוגע בעצם כבר לאהבה הראשונה שלו, שהיתה בעצם בגן, והיא היתה ילדה שנראתה בערך כך (איך לילדה בגן יש ציצי גדול, זה באמת מעניין...) אבל היא בעצם היתה מושא האהבה או הרצון המיני (אם אפשר לקרוא לזה מיני בגיל הזה) ומאז, כל הבנות שבאו אחריה, למעשה הן סוג של צל שלה, או לפחות מזכירות אותה. והיא בעצם "קיבעה" את הטעם שלו בבחורות. והנה שאלה, או כמה. האם לכם יש פרוטוטייפ בראש, לפחות לגבי מראה או תכונות שהייתם רוצים בבן/ת זוג. האם אתם יכולים לקשר את הפרוטוטייפ הזה למשהו מעברכם, אולי למושא הערצה/אהבה הראשון שלכם. אם כן - אתם זוכרים מי הוא/היא היו?... האם יש קשר בין בני זוג של העבר שלכם, משהו שיכול לקשר אותם?... האם קשר זה יכול להתקשר לאותה דמות ראשונית שהיתה מושא הערצתכם/אהבתכם? ושאלה אחרונה, האם רק לי יש חברים פסיכים?...

shaniza

New member
מתפקדת!

אצלי זה לא נכון. בגן הייתי צמודה לילד בלונדיני עם תלתלים ועיניים בהירות (אחחח איזה זכרונות העלת בי... כמה הייתי מדאיגה את אמא שלי בתקופה הזו
) אני חושבת שמושא ההערצה שלי הוא דווקא אחי. במראה ובתכונות אופי. ולא רק לך חברים פסיכים. זה כל התל-אביבים כאלה

mika tal

New member
מתפקדת גם מתפקדת!! ../images/Emo8.gif

תראי, אני נמשכת לבחורים גבוהים.אם יהיה בחור נאמר 1.75 לא אומר לא, אבל כעיקרון בחורים גבוהים פשוט" עושים" לי את זה. אני יכולה לומר לך ששום אקס שלי לא קיבע את הבא אחריו,כל אחד היה " אישיות בפני עצמו" לטוב ולרע.. וגם לי יש חברים פסיכים... מאוד... מאוד..

meow26

New member
יש לי פרוטוטייפ למה לא ../images/Emo13.gif

וזה קשור בהחלט לעבר... כשהייתי קטנה רצתי במימדיון ונתקעתי בכרס של בחור ג'ינג'י ומלא נמשים ומאז אני נרתעת מג'ינג'ים. לא נמשכת לג'ינג'ים, לא אמשך לג'ינג'ים, לא מסתכלת על ג'ינג'ים

למעלה