פורום למחשבים ואינטרנט -

clairvoyance

New member
פורום למחשבים ואינטרנט -

היי לכם, שנת הלימודים נפתחה - ואני מקווה שנהינתם לפגוש את כל החברים סוף סוף . לנו, הבוגרים, אין יותר הזדמנויות כאלו, לפגוש את כל החברים אחרי הרבה זמן שלא ראינו אותם, ואם כן, זה צריך להיות פרוייקט ממש רציני (להביא אנשים מחו"ל לארץ, לסחוב את זה שיתחתן ולהוציא אותו מהמשפחה, ולחכות לההוא שיחזור סוף סוף מהריתוק שלו לאחר שהתחצף למפקד.. בקיצור, צרות צרורות ). אבל מעבר ללפגוש את כל החברים, הבית ספר הוא גם ללמוד - כן.. כן.. איזה אמא מרשעת אני :) לימודים, לימודים ועוד לימודים. אבל מה שבאתי להזכירכם ולהודיעכם - שהשנה יהיה לכם עזרה, לפחות בתחום המחשבים.. אני מקווה שכולכם יודעים, ואם לא - תדעו עכשיו, לפני כחודשיים הוקם פורום למחשבים ואינטנט - לכבדי שמיעה וחרשים. אז בשמחה נשמח לשמוע על שאלותכם בכל הנוגע למחשבים ואינטרנט, החל מאיך לכתוב עבודה במחשב, איך להוריד תמונות וחומר לעבודה מהאינטרנט ועד שאלות במקצוע הלימוד מחשבים, פסקל, SQL, ניתוח מערכות, תקשורת מחשבים, EXCEL וכל שאר הנושאים. כבר על ההתחלה - מקווה עד סוף החגים, אנסה לכתוב לכם מאמר על איך כדאי לכם להשתמש במחשב והאינטרנט - ככלי טוב לעזרה וללימוד בכל המקצועות. אני בטוחה שבחלק מן הבתי הספר מלמדים זאת, אך לא בכולם, ולכן אנסה לכתוב את המאמר (בהתייעצות עם אחותי - מורה להיסטוריה). מקווה לראותכם בפורום. דפנה - מנהלת פורום משנית של פורום למחשבים ואינטרנט - לכבדי שמיעה וחרשים

אינני יודע

אם האימייל הנוכחי שלך אמיתי או לא. לא התעמקתי בסוגיה זו. גם אינני יודע מדוע בדיוק את צריכה להתייעץ עם אחותך כדי לכתוב מאמר. בפורום שאת מנהלת אין לי מה לעשות, ולפי מה שאני רואה - שאר הכותבים בפורום הזה ממש אינם טפשים.

clairvoyance

New member
אוקספורד -

לאוקספורד, אינני יודעת בן כמה אתה, ואם אתה שייך לאוכלוסיית הנוער. אני מכירה המון כאלו שהייתי מגדירה כחכמים אך שאין להם כמעט שום מושג בתחום המחשבים, ולא רק בקרב המבוגרים, אלא גם בקרב בני הנוער, ולכן אין קשר בין להיות חכם לבין לדעת איך להעזר במחשב ככלי עזר למה שצריך. כמו כן, גם את עצמי אינני מחשיבה כטיפשה, ובכל זאת מצאתי את עצמי לא פעם נעזרת בחברים ומחפשת תשובות לשאלות בנושאים השונים שלמדתי בבית הספר, ולא אחת לא ממש ידעתי איך למצוא את התשובה באינטרנט. בהקשר לאחותי - במסגרת לימודיה לתעודת הוראה ותוארה בהיסטוריה וחינוך, היא למדה קורס הנקרא "שילוב האינטרנט בהוראה", ועל כן אבקש את עזרתה. להזיק זה לא יכול מן הסתם. וכמו נשמח אם כן תבוא ותענה על השאלות, או תוסיף על התשובות/ מאמרים שלנו לפי הידע האישי שלך. ואם לא, זאת זכותך ולא אנסה לשכנע אותך, מקווה שעניתי לשאלותיך ולנקודות שהעלית. דפנה אגב - מה הקשר אלי ואל האי-מייל?

זה

חשוב בן כמה אני? כל מה שאני יודע על מחשבים, למדתי לבד. אף אחד לא לימד אותי. היידע שלי במחשבים מסתכם למשל בהעברת לוח אם (וכל הרכיבים עליו) ממארז למארז. אני מקווה שאת יודעת מה כוונתי. את מנהלת פורום מחשבים ואינטרנט, לא? ובקשר אלייך ואל האי-מייל שלך, אם את חושבת שדי לך בפורום בלבד ללא צורך באימייל - אל תשאירי כתובת אי-מייל. אם אינך רוצה שישלחו לך אי-מיילים, את יכולה לכתוב את זה בפורום. לא תמיד היתה גלישה באינטרנט כמו היום, והיו זמנים שפורומים היו איטיים יותר והגלישה היתה יקרה הרבה יותר. מי שמשאירה כתובת אימייל מזוייפת בפורום חרשים מבלי ליידע את הכותבים על כך, איננה יכולה לצפות למשהו בעתיד. גם למנהל הראשי של פורום מחשבים ואינטרנט לחרשים היו לא מעט התבטאויות מוזרות. מתנצל מראש אם אני חריף. אינני אוהב כתובות אי-מייל מזוייפות. בעיקר לא בפורומי חרשים. מי שרוצה - שלא תשאיר כתובת אי-מייל.

clairvoyance

New member
אי מייל תקין

היי כולם, למרות דבריו של אוקספורד, האי-מייל שלי תקין, כפי שרבים שכבר התכתבתי איתם באי-מייל, גם בתקופת שהותי בחו"ל, יכולים להעיד על כך. כך שכל מי שרוצה לכתוב לי, מוזמן בברכה. ולאוקספורד, באשר לשאלותיך: * באשר לגילך - שאלתי פשוט כי פניתי לאוכלוסיית התלמידים. * בהקשר למנהלת פורום - אני חושבת שאף אדם, לא מנהל, לא מורה, ולא גאון יכול להכריז על עצמו כ"יודע כל" אפילו כאשר מדובר בתחום עיסוקו. יש לי ידע בסיסי ביותר בהעברת לוח אם, ובדרך כלל אני נעזרת בחבריי בקשור לחומרה. * מעבר לכך, אם תרצה לראות תגובות נוספות, מכיוןן שדרך פורום WALLA נפתח לכל משתמש תא דואר, שלחתי לך לשם את תגובתי, ראה קישור.

למעלה