פורום מדהים !

פורום מדהים !

אני בצד הפימינסטי של היקום , בא לי לשמוע מה דעתכם . נאמר ויש בחור שאני יוצאת איתו , חמוד , מקסים ,מעניין , מעט סקס אפיל .. בדיוק מה שאני אוהבת (חבל רק שעוד לא מצאתי אחד כזה ..) ואיך שהעיניינים מתגלגלים נראה שהוא מעוניין בקשר רציני, אבל בעיה אחת יש לו - אני לא לובשת חזיה. מבחינתו כל עוד אני רק איתו זה בסדר, אבל כשאני יוצאת לרחוב או מתלבשת ליצאה בערב שכוללת פגישה עם עוד אנשים מלבדו הוא מתחרפן ודורש בתוקף שאכנס לתוך הכלא הזה ... מי מנצח במאבק הזה?

דעתי - הגוף שלך - הבחירה שלך

אבל.. לא כל יום מוצאים בחור "בדיוק מה שאת אוהבת" השאלה היא האם ללבוש/לא ללבוש חזיה חשוב לך יותר מלשמור על הבחור הזה.. לדעתי האישית בחור שלא נותן לך ללכת עם העקרונות האישיים והחשובים לך הוא לא באמת בחור ששווה לשמור עליו לי אישית יותר חשוב חופש ופירגון וטיפוח הדדי של האינדיוידואליות מאשר "הסקס אפיל" אם באמת מדובר ב"קשר רציני" אז דברו על זה.. תבהירי לו שזה משהו שחשוב לך ומשמעותי בעינייך.. אם הוא בנאדם שבנוי לקשר רציני ומעוניין באחד בסופו של דבר הוא יבין..

אגוזי17

New member
../images/Emo45.gif

ויש לי משו להוסיף איכס פמיניסטיות, יותר גרוע משמאלנים:p

faith2

New member
יש בעיה עם שמלאנים../images/Emo46.gif??????

ואמממ גם מסכימה, את חייבת להקריב משהו במערבת יחסים, ואם זה אומר ללבוש חזיה, אז מה הבעיה? אם הבחור חשוב לך, תקריבי לו משהו פעוט כזה... ומה רע ללבוש חזיה
? התחושה שהכל חופשי שם לא הכי נעימה

מה רע אם אני פמיניסטית ?

אני לא עושה לגברים רע... אני לא מסרסת אותם! אני לא חושבת שגברים לא מבינים אותי או מושפלים על ידי ! ממש לא ! אני מאוד מכבדת את המין השני . אני פמניסטית שמתנגדת לכך שבמאה ה 21 האישה הערביה עדין כפופה לבעלה כאילו היא רכוש, ואני נגד העובדה שאישה עובדת אותו מספר שעות ובאותו מקצוע כמו גבר ועדין מרוויחה פחות ממנו , ויש לה עוד "משמרת שניה " שזה הטיפול בילדים ..ואם האישה מרוויחה במקרה פחות מהגבר אז הוא מרגיש שזה פוגע בגבריותו ? אני נגד זה שגברים אומרים "אני פה רק בשביל לזרוק את הזבל" ... אם הייתה מילה אחרת "לפמיניזם מתון" הייתי משתמשת בה אבל מה לעשות שעדיין קיים בעולם רק צד שחור או רק צד לבן?! אני לא אשתתף בתהלוכות פמינסטיות כי אני לא רואה פגיעה במעמד האישה אם מצלמים אותה בעירום ! ואני לא אשרוף את החזיה שלי כי לא נוח לי . אני פשוט לא אלבש אותה ! (מה לעשות שזה חם ,ושזה צמוד ושזה מציק בגב כשעושים ספורט?!) אגב אם לא שמתם לב אני חדשה בפורום .... !

שוויוניזם ? ../images/Emo13.gif עם זה אני יכול

להסכים
בעניין האישה הערביה זה עניין של תרבות שלהם שלנו אין ממש מקום לבוא ולבקר (לדעתי) עם כל השאר אני מסכים.. אהה ואגב החיים הם אך ורק אפור.. רק "מונחים" הם בשחור ולבן..

אז ככה-

בקשר לחזיה- ההחלטה כולה שלך, לא מתאים לו? שלום וביי... בקשר לפמיניסטיות- אני לא אוהב את ההצהרות האלה, אני לא נוטה לשום צד אפילו שאני גבר וסטרייט, אני לא מצדיק פגיעה מאף צד, אני לא אוהב את כל אחוות הנשים/גברים תחשבו על זה ככה- אם נועדנו להיות זוגות של נשים עם גברים (ולהיפך), לא עדיף אם היינו מנסים להבין אחד את השני במקום לריב על שטויות של: "אתה גבר, אתה לא מבין..." "את בחורה, את לא תביני..." כולנו בורכנו בשכל (רובינו...
), בואו נשתמש בו ולא נהפוך את מלחמת המינים למלחמת חורמה עם מחנות צבאיים תחת השמות "שוביניזם" ו-"פמיניזם" לא אני לא תחת השפעת סמים

אושר מ

New member
זה כבר הבנה לא נכונה או יותר נכון

עיוות (שמתחיל לא ממך אלא מהבחורות עצמן) של המילה פמיניזם. פמיניזם הכוונה היא לשיווין, לא לשליטה של הנשים בגברים, או לשלטון נפשי כמו שהרבה אנשים ונשים רואים את זה. הפמיניזם לא מנסה לפצוח במלחמה מול המין הגברי, אלא מול ה"מערכת" לקראת שיוויון. כשזה יושג לא יהיה עוד טעם בפמיניזם, ומי שטוענת שפמיניזם וכו' זה נשים שיותר טובות מהגברים, היא לא פמיניסטית אלא רק הורסת לפמיניזם את השם, שהוא לא משו גם ככה. ואגב אני לא פמיניסטית. טוב לי לעשות רק שנתיים בצבא
, תשאלו אותי שוב אחרי השחרור.

sOurce of life

New member
גם לבנים וגם לבנות!

אל תוותרו על העקרונות שלכם! וד"א, עדיף ללבוש חזיה כי עד גיל שלושים הציצי שלך יראה כמו שק(נפול וחסר צורה)! אבל כמו שאמרתי, תעשי מה בראש שלך!

לכי איך שבא לך

לא נאה לא שילך לחפש אם יש לך נתונים ונוח לך אל תסבלי ותלכי אם חזייה ואם את רוצה לשגע אותו תגידו לו תראה כולם יכולים להתלהב רק אתה מרגיש זה יפוצץ אותו יותר מעצבים תעשי את זה בסקס אפיל ובנחמדות וכי חשוב תעשי מה שבא לך

pain is MY love

New member
אני אומרת

תני לו למשך יום שלם אחד ללבוש חזיה!!!!! אני רוצה לראות מה הוא יגיד אחר כך!!! לא שחזיה זה כזה סבל אבל אם לא בא לך אז שיהיה לך בכיף!

למעלה