פורום מדהים!!!

shoni21

New member
פורום מדהים!!!

היי לכולם יש כאן מישהו מ L.A??? להית'

ביג דדי

New member
אתה צודק

נעלמתי קצת, אבל עכשיו אני כאן.

didis26

New member
מיאמי...

חברה שלי בביקור במיאמי נשאר לה עוד שבוע וחצי והיא מתה משיעמום אולי תתנדב להראות לה את החלק הפחות משעמם של האיזור... חוץ מלבזבז כסף בקניונים היא לא עושה כלום

Vdrums

New member
WEST SIDE!!!

LA גדולה, תהיי יותר ספציפית. ואם את רוצה לראות אנשים אז את מוזמנת

שלום שוני....

יש בפורום מספר חברים אקטיבים ופאסיביים (שום קשר למאיה בומבילה), המתגוררים בלוס אנג'לס והסביבה... יהיה נחמד אם תשתפי אותנו קצת על עצמך.. ככה אנחנו נוכל להרוויח חברה חדשה.. ולך ייצא מזה לפחות
(המים כבר בהרתחה). תודה

shoni21

New member
היי

קודם תודה, אני מתעניינת מכוון שאח של בן זוגי כל הזמן מציקקק לנו שנעבור גם אנחנו לL.A וזה מאוד מפתה מצד אחד אך מצד שני זה גם מרתיע לעזוב הכל ולעבור. מה אתה חושב??? נ.ב אם כבר המים רתחו אז בבקשה 7 כפיות סוכר בלי לעבב.

מה אני חושב?

מה אני יודע? עזבתי את העסק שלי למשפחה בגיל 23, לקחתי תיק גב, לפטופ וקצת כסף ונחתתי בלוס אנג'לס בפעם הראשונה שלי בחיי הבוגרים בחו"ל.. מבטיח לך שלעבור לחו"ל תהיה חוויה. (טובה יותר או טובה פחות?תלוי בך ובהמון גורמים אחרים..). אח של בן זוגך מתגורר בLA, וזה טוב.. השאלה היא.. יש לכם ממה להתחיל? (עבודה,מגורים.. הרי אתם לא יכולים לנחות על אנשים ולהתגורר שם לתקופה ארוכה, נכון?) השאלה היא-מה יש לכם בLA חוץ מגיסך.. בכל מצב, ברוכה הבאה לפורום
. (אחרי 5 סוכר הפסקתי, אני לא אהיה זה שיגרום לאף אחד פה לסכרת)

shoni21

New member
שוב אני

היי, אני חייבת לציין שאני מאוד מעריכה את הנכונות לעזור ועל שיתוף פעולה אז כך... אני מאמינה שלעבור תהיה חוויה ולכן זה "קורץ" אבל כמו שאמרת חייבים להיות ריאלים. בכל זאת גם אני מסכימה שלא יפה לנחות על אנשים כך ועוד לגיסי.... אבל ת'אמת אפילו לא דברנו על מגורים,יש דרך כולשהי שעוד בארץ אנחנו נדע או נחליט איפה? ישמצב שמהארץ אפשר לעשות את הסידורים הללו? אני סיימתי בארץ את למודי התואר (B.A) באנגלית, ספרות כללית ותנ"ך, בן זוגי מתמחה בMCSE כך שאני מבינה שיש די עבודה בתחום הזה (לגביו) אבל אני לא יודעת מה אני אעשה שם? גיסי אומר שנבוא והוא יעזור לנו לחפש, השאלה עד כמה אנחנו יכולים לסמוך עליו?(אני באמת לא יודעת ) ואם גם מציאת עבודה אפשר לעשות מהארץ?. בנוגע אליך, סתם החלטת לעזוב? ידעת מה תעשה שם? או שזה התחיל בשאנטיות שהובילה אותך להתמקם שב ולעבוד? עזבת עסק ומשפחה בגיל 23? מי עזר לך שם? תודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדה רבבבבבבבה.

ביג דדי

New member
עבודה חוקית

אם אין לך אישורי עבודה כדאי שתתחילי לחשוב מה לעשות בנידון. מה גם שהחל מיולי השנה, חוקי ההגירה הולכים להיות יותר נוקשים (הממשל נתן אישור למשטרה המקומית לבדוק רשיונות נהיגה דרך מסוף משטרת ההגירה, מה שיוביל למעצר אוטומטי לשוהים בלתי חוקיים) בהצלחההההההההה

shoni21

New member
אז מאיפה מתחילים?

היי, תודה רבה על התשובה. אך מה עלי לעשות תחילה מהו הצעד הראשון השני וכ"ו?. כי ברור שאני לא אסבך את עצמי או ארצה להסתבך עם עבודות לא חוקיות או שהייה לא חוקית. זה לא אנחנו!!!!! להית'

מתחילים לאט, אך בנחישות!

תראי, אתם יכולים להתחיל עם ויזת תייר, אך להתחיל לעבוד כשתוציאו ויזת עבודה (אמרת רק חוקי, נכון?...). משם הרבה יותר קל למצוא מקומות עבודה, מאשר להיות בארץ ולחפש בחו"ל. זה שיש לכם תארים כבר מקל על חיפוש העבודה והוצאת ויזת עבודה. להתחיל לגור אצלו ולעבור לכשתמצאו עבודה. זה מה שאני עשיתי... נסיון? כן. יש נסיון בלגור בחו"ל... חוויה? זו חוויה אדירה!

shoni21

New member
תודה רבה!

הילה תודה רבה על התשובה. אך שאלתי היא האם אפשר לטוס עם ויזת תייר ולעבוד ? לא פשוט לא כל כך הבנתי כי אני יודעת שאי אפשר. שם אני צריכה להוציא ויזת עבודה?? זה אפשרי? SHONI

למעלה