פורום מווושלם שלי..

פורום מווושלם שלי..

תקשיבו רגע.. מה עם היומולדת של אושריי המווווווווושלם...????? מתנות מסיבה משו?!?!?! טוב דברו איתי זה עוד כמה ימים.. 221162853

ALinuuushkA

New member
מראש אני אומרת לכן..

וותרו אי אפשר באמת לארגן את זה וחבל לבזבז את הזמן=\ זאת המציאות

CaMiLa TqM

New member
תאכלס...

תמיד אפשר לארגן איזה ברכה יפה עם יש פה מישהו שמוכשר בפוטושופ או כאלה חחחחח ואיכשהו לשלוח לו זה כבר יותר מציאותי :)

ALinuuushkA

New member
זה כן..

אבל לא פגישה איתו בים הולדתו:) הם עסוקים,וכל רגע פנוי אני בטוחה שירצה לבלות עם המשפחה והחברים חבל..אבל זה ככה=\

רדו מזה ניראה לכם שישי לו זמן כרגגע

עם כל ההופעותת האלה..

OoנויoO

New member
לא בטוח שאפשר אבל..

אם יש למישהי את הכתובת שלו או את הטלפון שלו שתנסה .... לשלוח ברכה או להתקשר...

CaMiLa TqM

New member
להתקשר זה מציק...

הוא כבר אמר את זה חחחח אבל החלט אפשר להכין לו משהו יפה.. אפשר שכל אחת תכתוב ברכה ומישהי שמכירה אותם או משהו כזה חחח שמעתי שיש הרבה כאלה תסתדר הכל בצורה יפה ותביא לו חחחח ברכות זה משהו שנשאר לאורך זמן :)

CaMiLa TqM

New member
אז יאללה...

חחח מי לוקחת את זה על עצמה? חחחח אני הייתי עושה את זה בכיף רק שאין לי איך להביא לו את זה אחרי זה חחח ככה שזה לא יעזור

אלינהה את הפורום הרשמי שלהםם?

איםם כן דברי איתיי באיסיקיו >>267346726 כיי אני צריכה עזרה אני לא מבינה כלום בפורום הרשמי חחחחח

מפעל עיצובי יומולדת לאושרי!

שלום לכולם, מי שלא מכירה אותי (נו נו נו!) אני אורנית. החלטתי לכבוד היומולדת של אושרי לפתוח מפעל הזמנות של עיצובי ברכות לאושרי שאני יעצב...רק תבקשו!...זה המפעל שלי בלבד! אני מודיעה מראש אני בכלל לא כישרונית... אמממ...והמפעל פתוח רק בשישי שבת הזה!!! לצורך הדוגמא משהו מגעיל ועמוס שעשיתי סתם משעמום=>

חחח התמונה שלו מהממת אבל מה שעשיתי

לא כל כך... חח וגאמני אוכלת ג'חנון 5 פעמים ביום או יותר...חחח...

למעלה