פורום מוזיקה- הומופובים ושקרנים.

groovy chick

New member
פורום מוזיקה- הומופובים ושקרנים.

הנה הודעה שהשארתי בפורום תפוז משוב: אם זאת רמתם של חברי פורום מוזיקה, שמחה אני שאינני נמנית עליהם. מי שחושב שזה בסדר ולגיטימי לכנות מישהו כ"נאצי הומו מסריח" כנראה שיש לו בעיה שכלית חומרה, וגם למנהל הפורום שהכניס את הטינופת הזאת למאמר שלו. מעבר לכך המאמר כולו הוא שקר והסתה אחת גדולה. ההודעה נוגעת למאמר שקרי על אייס אוף בייס שהאשים אותם בנאציות - אבל הדבר הכי חמור שם זה שמישהו קרא להם "חארות נאצים הומואים".

לא אתיימר

לנסות ולבקר פורום קולגיאלי שעוד עוסק באותו תחום. מה שכן ארשה לעצמי לומר זה שאני ממש בספק אם תמצאי כאן הומופובים שכן הפורום כבר מזמן הוכתר כגיי פרינדלי. לגבי אמינות המשתתפים, באמת שיש גבול למה שאני מסוגל לעשות

אם יותר לי לשפוך אור על הפרשה...

אולף אקברג, אחד מחברי אייס אוף בייס, היה בצעירותו חלק מכנופיית סקינהדס ועזב כשקלט שהדרך שלו לא נכונה. עם התפרסמותה של אייס אוף בייס הוא ניצל את יחס"צ והופיע במודעות נגד אנטישמיות ונאצים והסביר על עברו המביש וכמה שהוא התבגר מאז והטיף נגד הנאציזם והאנטישמיות. יותר מזה - האמרגן של הלהקה הוא יהודי ואשתו ישראלית. כשאייס אוף בייס הופיעו בארץ הם התראיינו לרשת ג´ ואף סיפרו על עברו של אקברג. גל"צ - ממלכת רשע ופשע מאורגן ומי שאחראים לפשעים נגד האנשוות והאוזן הישראלית - התקנאו והחליטו להתקיף את הלהקה בכך שעשו משאל בנושא "האם יש להמשיך לשדר את שיריהם של אייס אוף בייס למרות שהם אנטישמים". הסקר כמובן היה מגוחך, נמוך פאתטי ומתאים לרמתם של גל"צ. עופר נחשון יבדל"א העלה את העורך המטומטם שלהם לשידור הוא תירץ משהו מגוחך למרוץת שנחשון הוכיח לו שזו שטות. בקיצור בגל"צ עשדו את המשאל והתוצאה היתה 46% נגד להחרים ו56% בעד (לעוד מישהו לא מסתדרים הנתונים? כן - בגל"צ עובדים על 102%) ומכאן כל הקונספירציה נגד אייס אוף בייס. השירים שלהם מכילים מילים בלאטינית ולא בעברית ואף אחד לא קורא לתקומתו של היטלר ושאר שטויות. באשר לגל"צ - הנ"ל המשיכו להשמיע את שיימן - להקה אנטישמית שהצהירה בר´ גלי שהיא לא תייבא את תקליטיה לישראל ובכלל חתומים בלייבל אנטישמי אנטי ישראלי (שהוא אחת הסיבות לכך שביורק עזבה את השוגר קיובס שהיו חתומים אצלם) - ללא כל בעיה. כנראה המתקפה על אייס אוף בייס מסתירה את בושתם באשר ללהקות המטאל והרוק בעלי העבר הנאצי שהן משדרות אצלם. האם על בלינק182 הם הריצו בירור גם?

הסולן שלהם היה כנראה בלהקת פאנק

ניאו-נאצית או פשוט אנטי טולרנטית כלפי יהודים ושחורים (משהו בסגנון הKKK)

alonbb

New member
וזה פורום נורמלי אתם אומרים לי???

סליחה, אבל הפורום הזה עובר כל גבור.. האנשים בו כל כך מגעילים..לא מדברים על תרבות קליפים...רק משמיצים ויורדים על כל העולם..אנשים בלי אינטיליגנציה ואחד מהם עוד מתפלא שלא מקבלים אותו בשום מקום עבודה..אחרי שרואים את ההודעות שלו..אתם כל כך מגעילים ומפונקים וטועים ואתם חושבים שזה פורום נורמלי?

Oh Pretty

New member
האמת -

הוא צודק, ירדתם עליו ועשיתם עליו אחלה של רצח אופי. יש כאלה שנפגעים גם ממה שנכתב עליהם בפורום, כמובן שתוך התעלמות בוטה מדעותיו, וממה שהוא ניסה להביע ו/או לפתח עליו דיון. על המושג סובלנות שמעת, bigmousestrikeagain? ניקול מתוקתי... לדעתי מאחורי דמות האופנוענית-בוץ´ שלך מסתתרת מקסימום עלמת חמד עם פסים זהבהבים בשיער שמתה על ווסטלייף ואולי יש לך איזה טאטו חינם של המסטיקים שמוכרים בשטחים (תודי). חלאס בובה, אם תהיי עדינה או לפחות לא תשתוללי על כל דעה שמנוגדת לשלך לא יירד ממך גרם. חולוני ניקול והעכבר - מהר ללכת לקנות סבלנות במכולת ילדים.

מאיפה את צנחת?

1.המילה היא "פה" ולא "עכבר" והניק נלקח משירם המופלא של ה"סמיתס" להקת הזקנים האהובה עליי.סתם שתדעי. 2.למרות שאני רואה שקריאה זה לא הקטע שלך תעברי לאט,לאט על כל הטרייד ותראי אם פעם אחת כתבתי משהו עליו אישית.פעם אחת. 3.מי ש"ביטל דעות של אחרים" הוא חברנו אלון שחושב שבפורום תרבות הקליפים במדינה דמוקרטית מותר לכתוב רק דברים טובים על בריטני ספירס. 4.תראי לי בדיוק איפה הוא ניסה לפתח דיון.האם זה היה בנקודה שהוא כינה את אומני שנות ה60 "מסוממים"(להבדיל כמובן מהאומנים של היום שחיים על מיים מינרליים) או אולי בנקודה שהוא טען ש"רמת האינטלגנציה שלנו לא מגיעה לזו שלו"? 5.פוזת האינטלקטואלית בשקל בחצי מתאימה לך בערך כמו כפפה לרגל אז יאללה,על מי את מנסה לעבוד? את שנונה בערך כמו רון בן ישי ביום רע.

alonbb

New member
וזה מתור הנחה שאתה יודע מי אני נכון

? אני פשוט רואה איך אתם צוחקים על עצמיכם....אייי המבוגרים העלובים מנסים לחבל לנו אבל לא ילך...

אני חייב לכתוב את זה

כתבתי בכמה פורומים(כולל כדורגל) אבל בבן אדם מאותגר שיכלית כמוך לא ניתקלתי.כלומר בחיים האמיתיים כן אבל באינטרנט לא. שמע חביבי-תאהב איזה מוזיקה שאתה רוצה,זה בכלל לא מענין אותי(וסתם שתדע-אני לא סובל מאטל ואוהב מיינסטרים),אבל כאילו,ראבק אתה בן 17!חייל עוד שנה! אני לא פשוט לא מאמין שיש אנשים בני 17 שחושבים שכל מי שלא אוהב את בריטני ספירס(!!) הוא זקן.מה??????? אתה באמת חושב שמוזיקה זה מאבק בין צעירים למובגרים???הרי אם היה לך טיפה שכל היית מבין מוזיקה היא דבר ניצחי שאין בו שום משמעות לגיל.כלומר זה לא אומר שאתה חייב לאהוב מוזיקה בגלל שהיא משנות ה60/70 אבל להקשיב מוזיקה רק לפי גיל המבצעים????????? ועוד דבר שכנראה לא מצליח לקלוט שבפורום באינטרנט(או בכל מקום אחר במדינה דמוקרטית) מותר להעביר ביקורת.כן,כן,אפילו על בריטני ספירס!!!מותר גם כמובן לא להסכים עם הביקורת הזו. תאמין לי,אני כמעט בטוח שאתה פארודיה של מישהו על הפורום הזה.

תתפלא!

עשיתי איתי טירונות מישהו בדיוק כמו אלון, בן אדם שכל מה שהוא אוהב זה את החודשיים (ואני לארג´) האחרונים ב-MTV. שאלתי אותו למה הוא לא מתעניין במוסיקה שנוצרה לפני כן והוא ענה לי בפשטות: למה לי להתעניין במוסיקה ישנה? למה לחזור אחורה? ועכשיו אני נתקל באותו בן אדם, רק שנתיים צעיר יותר. מה לא ניסיתי כדי להראות לו שיש מוסיקה טובה שנוצרה אפילו כמה שנים לפני? שלחתי לו שירים, ובמיוחד סיננתי אותם ושלחתי רק את השירים שהכי מתאימים לטעם שלו, והוא פשוט פסל! תבין, עד שהוא ואלון לא יפלו על הראש ולא יעשו איזה סוויץ´ רציני, הם ימשיכו לעשות צחוק מעצמם ולסגוד לבחורות שהן יותר צעירות מהם. זה רק עניין של זמן עד שיתפכח, ואם לא, אז אני משתתף בצערו.

Francesco Totti

New member
חסמו אותי.

ואל תדאגו, אני לא אכנס לפה יותר. יש לי את פורום "רוק ומטאל" (פורום המוזיקה הכי פעיל בתפוז, לא עוד פורום שמחליף דף פעם בשבוע כמו זה), והגעתי למסקנה שאם אני לא רצוי כאן, אז באמת כדאי שאני לא אכנס לכאן יותר (וצפניה הבהיר לי זאת היטב). אז תהנו לכם מהלמשיך לדסקס על קיילי מינו ושאר בובות ה-MTV, ואני אמשיך לדסקס על המוזיקה האהובה עליי בפורום "רוק ומטאל", במילא נכנסתי לפה רק כדי להביע את דעתי על "תרבות הקליפים", ולדסקסם על קליפים (ואני דווקא מאוד אוהב קליפים איכותיים, אני לומד במגמת קולנוע וצילום). אבל כנראה שלא מרשים להביע את דעתי כאן, אז אני לא אכנס לכאן יותר. וצפניה, אין צורך למחוק את ההודעה הזאת, זאת ההודעה האחרונה שלי בפורום. שיהיה לך כל טוב ובהצלחה (כמה שאפשר בפורום שכזה..), חולוני. נ.ב - אלון, אתה הכי גבר פה. תמשיך להלחם עד שתסלק מפה את כל ההיפים ששומעים מוזיקה ברברית ולא חדשנית כמו בריטני ווסטלייף. בהצלחה.

alonbb

New member
אין בעיה...

ואתה בינתיים תחשוב למה סילקו אותך בינתיים החוצה אווט

למעלה