פורום מוקי די- הודעה רישמית ואחרונה
אנא תיתייחסו להודעה הזאת בשיא הרצינות, כי האי נכתבת בשיא הרצינות. במספר ימים האחרונים הפורום הזה הפך מבין הפורומים המגובשים וה"דביקים", לפורום עם הכי הרבה מריבות, ויכוחים, מילות שלא אמורות להיות כאן, ונושאים שלא קשורים בכלל לפורום. שימו לב: בנוגע לסבלימינל. חשבתי שיהיה אפשר לשלוט על העיניין, אבל אני מגלה שכל הצדדים כאן |אוהבי\שונאי שאב| רק רבים ומתווכחים , אני מחליט בזה להפסיק לדבר עליו! מילא, הייניו עושים עליו דיונים שקשורים בנושא בצורה יפה ונעימה, אבל שימו
מה הולך כאן! פשוט השתגענו קצת! מעתה - אין יותר שיחות שקשורות לסאבלימינל אך ורק בנושאי הוויכוחים הללו. כל השאר, דבר חופשי. אבל הדבר הזה ייפסק! אם יש לכם וויכוח או משהו שקשור רק אל האדון, תפנו את השירשורים הללו אל הפורום המתאים. אני מאד שמח שאת בוחרים דווקא כאן לדבר אחד עם השני, אבל קצת (הרבה) הגזמנו כאן! דבר נוסף: בזמן האחרון הפורום שלנו גדל בקצב רצחני. קורה מצב שיש קצת וויכוחים שלא במקום, וכאלו שלא מחבבים למשל אחד את השני.. X שונא את Y ועוד.. ישנם כמה גולשים שנאי רוצה לדבר איתם -אישית- , ואני רציני, ולהבהיר להם כמה דברים, וביכלל זה לא אומר דברים רעים. אלא כי אני אמצע לנכון שהם צריכים להיות מודעים למשהו, ולכן אני ארצה לשוחח עם כמה מיכם. להזכיר: הפורום הזה הוא פורום מוקי די! דיונים על נושאים כמו סאב ואלה, אין בעיה, אבל שימו גבולות. באמת שהידרדרו כאן העיניינים. אני עכשיו הולך לעשות סדר בכל מה שקרה כאן, ואני מודיע רשמית: כל הודעה שמישהו כרגע ייפתח שתהיה קשורה לריב שהיה כאן, מה שאומר דיבורים וריבים על סאבלימינל וכו'.. תימחק! תבינו, אני לא כועס כאן על אף אחד, ולא מבקש כלום. |בעצם כן, רק שנרגע טיפה.
| בקשר לקללות שהיו כאן: אם זה בצחוק ואם לא - אין שום סיבה שהודעות כאן יכילו מילות כמו "כוס אמא שלך" "זונה" ועוד'.. הודעות כאלו גם ימחקו, כי מקומם ממש אינו כאן.
צ'אט
המממ.. בואו נגיד - בחמש ( 5 ) כולם להיות נוכחים בצ'אט! נעשה קצת שיחות, אני אנצל"צ (ניצול צאט) לשיחות האישיות עם חלקכם, ויהיה ממש כיף!
אנא תיתייחסו להודעה הזאת בשיא הרצינות, כי האי נכתבת בשיא הרצינות. במספר ימים האחרונים הפורום הזה הפך מבין הפורומים המגובשים וה"דביקים", לפורום עם הכי הרבה מריבות, ויכוחים, מילות שלא אמורות להיות כאן, ונושאים שלא קשורים בכלל לפורום. שימו לב: בנוגע לסבלימינל. חשבתי שיהיה אפשר לשלוט על העיניין, אבל אני מגלה שכל הצדדים כאן |אוהבי\שונאי שאב| רק רבים ומתווכחים , אני מחליט בזה להפסיק לדבר עליו! מילא, הייניו עושים עליו דיונים שקשורים בנושא בצורה יפה ונעימה, אבל שימו