פורום מושלם שלי כנסו כולכם..!!!!

• פותח הנושא a840
  • פורסם בתאריך

a840

New member
פורום מושלם שלי כנסו כולכם..!!!!../images/Emo6.gif

אנשים עשיתי זאת!!! כן סוף סוף אני חברה בפורום,אז ככה את אלין ורותם אני מכירה חולה עליכםםםםם סוף הדרך!!! את כולכם אנ יכיר בהמשך אל דאגה חסר לכם שלא סתם צוחקת.... טוב נעשה את זה ביקצרה!!! קוראים לי מאיה אני בת 17 וחצי חולה על מזרחית בטירוף!!! חולה על החיים בכלל ועליכם,חברים יקרים שלי!!!!!!!! בקיצור תסכימו לקבל אותי?????.
חולה עליכם כבר בתור התחלה... מאיה

a251

New member
מאיה../images/Emo23.gifאני חולה עלייך.......

סוף סוף את בפורום. עכשיו אני כבר לא יעזוב אותו כפרה. אני מה זה שמח עכשיו אני מקווה שכולם יכירו אותך. כי כולם פה אנשים מקסימים.אנשים אם אהבה בלב. מאיה אני שמח בשבילך עשית צעד נכון ...חחחחח...מה הקשר.. טוב בכל מקרה מאיה אני שמח שאני הראשון לברך אותך מאמי אני פה בשבילך תמיד ואת יודעת את זה.... אז יאללה מאיה איך את אומרת לי תמיד { יאללה בלאגן } חולה עלייך *****רותם*****

אהלן מאיה...

ברוכה הבאה לפורום של המוסיקה המזרחית, הפורום שהוא משפחה אחת גדולה, את במשך הזמן תכירי אותי, אני הרבה כאן, מה שתצטרכי אחותי, אני כאן. ממני ידידך, אלון זכריה.

מאיה נשמה שלי את כאןןןןןן???../images/Emo23.gif

קודם כל הברוכה הבאה לאחותי היפה מכל הבנות, וזה הוכח לי מדעית כמה את יפה ,דבר שני כאן יהיה יותר קל להתכתב מקסים יופי. דבר שלישי מאיה שלנו- מה זה ה אוןם נסכים לקבל אותך.את תמיד איתנו גם כשלא היית כאן ואני צריכה לדבר איתך נורא דחוף שלחתי לך אי מייל ואם את חולה על החיים תקשיבי לי נשמה רוצה רק לטובתך!!! אוהבת אותך ילדה שלי מקסימהה לשי חברה שלי ילדה יפה מבין הבנות שבעולם והכי יפה והכ יהכי הכי רזה......... אוהבת אותך מאיה קסימה תשארי איתי כאן לנצח אחותי היקרה שלי. >>>>>> ילדת החופים>>>>>>>> אלין

ברוכה הבאה ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

היי מאיה לי קוראים עומר ואני תמיד נכנע לאהבה כי היא מנצחת....ברוכה הבאה לפורום ואם אייייי פעם תרצי משהו שיר במזרחית מילים קבצים אתרים או סתם אוזן קשבת תדעי אני כאן וגם כל הפורום הניפלא הזה..... אוהבבבבבבבבבבב את כולם ואת העולם הנכנע.......

למעלה