פורום מטומטם

the1andtheolny

New member
פורום מטומטם

אני לא מבין, כמה פורמים שראיתי שפירסמו בהם את ההודעה "תמכו בנו כשאנו עולים בפורום אין או אוטט" הם התנגדו לחלוטין.in זה להיות בפנים? אין דבר כזה להיות בפנים לכל קהילה יש את מנהגי ה"in" שלה, ולכם אין שום זכות להחליט עם קסטרו זה in או fox זה out אצלנו fox זה "out" אבל למרות זאת גם קסטרו, ואל תגידו לי אתם נותנים דעות, כי שאתם אומרים לאנשים:"אתם out" זה סתם פוגע באגו הנפשי שלהם ולעומת זאת עם אתם אומרים לו :"זה in" הוא יבוא למחרת עם בגד מטומטם שאתם החלטתם שהוא ב"in". חוץ מזה שעם הילד שחיף והוא יבוא אם חולצה צמודה שמבליטה את הידיים בגלל שאתם אמרתם לו שזה "In" נראה לכם שזה יועיל לאגו הנפשי שלו??? ביזבוז של משאבים טובים שהיו יכולים ללכת לפורמים לבריאות או לאנשים שנזקקים לתמיכה, בחיית אפילו תוכנית טלוויזיה יותר טוב לעשות עליה פורום. ו"אור P" זה בן\בת? אם אתה בן דע לך אתה קוקסיניל סטייליסת אם אתה בת אני לא מקנא וחבל, אבל זאת תוכנה נשית להפגין כאילו הם יודעות בכל באופנה ולהראות כמה שהבנים מפגרים וכל מה שהם יודעים זה לשחק כדורגל. זה בסדר אני תומך בך.אני מניח שאני או האנשים שמתנגדים לא מזיזים לך וחבל, אבך ההחלטה ניתנה בידי "tapuz" קהילות. זאת חוות דעתי ,אתם יכולים לקרוע אותי לגזרים אם התגובות אבל דעו לכם שמה שאמרתי זה האמת.

Style האחת

New member
זה לא נכון

אתה אומר כל מיני דבהרים על הפורום שלנו אבל אתה טועה הםורום שלנו הוא פורום יפה וחשוב אז אם אתה לו רוצה אז תעוף מפה אבל יש ילדים שרוצים עצות כי הם לא בטוחים עם עצמם או איך שהם ניראים אז הם רוצים שנגיד להם ולפעמים הם באמת לא נראים יפה אז אנחנו אומרים להם איך לשפר אז אם לא טוב לך אז אל תכתוב כאן!

ashkeloni

New member
אבל מה החכמה?

להגיד לאנשים שהם OUT ??? תארי לעצמך אנשים שנכנסים ומקבלים הודעה שהם OUT ואפילו יותר גרוע... ואני לא מדבר על ההודעות המציפות שהלכו כאן שלשום... לא על ההודעות בנוסח: אני לובש מכנסיים עד לכתף וכו' אני מדבר על הבן אדם עם הקוקיות שירדו עליו והיה עוד אחד שירדו עליו ואני יכול לנחש מה יכול לקרות כאן עוד שבוע- אותו הדבר- ירידות על אנשים שלטענתכם הם OUT ... זה ממש עצוב... אתם לא יודעים איזה אנשים נכנסים לפורום, אולי מתישהו מישהו מאוד "רגיש" יכנס לפורום ויקבל את השרשור של החיים שלו שאומר לו שהוא OUT ושהוא נקבה והומו (אלו רק דוגמאות מההודעות שלכם ויכול להיות יותר גרוע) אז מה הוא יכול לעשות לעצמו... מה אם הוא יתאבד? ואני לא מדבר על הנושא בצחוק כי זה נושא נורא חשוב שאסור לצחוק עליו תחשבו על זה ותגיבו, אבל תגיבו ברצינות...

i l0ve u

New member
אם בפורום אומרים לבן אדם שמשהו

מגעיל אז ברחוב לא יהיו אנשים שיגידו לו את זה??? אני לא מתביישת להגיד מה אני חושבת! אם חברה טובה שלי תבוא עם משהו שלפי דעתי יהיה מגעיל אני יגיד לה והיא כבר תעשה מה שהיא רוצה עם "המידע" הזה......

סמוראית

New member
יכול להיות שאתה צודק../images/Emo150.gif

אבל הפורום הזה בסך הכל בא לעדכן את החברים בו בנוגע לאופנה, מקומות בילוי וכו וכו... ויש אנשים שבאים לפורום עם שאלות מוטעות כמו "תגידו לי אם אני in" ששאלות כאלה צריך לשאול חברים ולא חבורה של ילדים מהאינטרנט שבכלל לא ראו אותך... אבל אותם ילדים/נערים/אנשים בכל זאת שואלים את השאלות האלו, וכל אחד מגיב איך שנראה לו בגלל שהם לא מכירים את הבנאדם ששאל, ומספקים לו תשובה כנה לפי טעמם, ולפעמים אנו נהיים כנים מידי... וזה קורה לכל אחד מאיתנו, אפילו לך. אני גם חושבת שאסור שמישהו יקח דברים כל כך ברצינות עד כדי התאבדות ושצריך לקחת הכול בערבון מוגבל, ואם התשובות לא מצאו חן בעיניו אז שיגיד לעצמו "הם בכלל לא מכירים אותי" וכל אחד צריך לגבש לעצמו דעה משלו. אני מכוונת את ההודעה הזו לכל מי שנפגע מהתגובות של חברי הפורום. מקווה שעניתי לך על השאלה...

erev

New member
טעכשיו ברצינות ......

מי אתם שתקבעו אם מישהו הוא IN או OUT ????

i l0ve u

New member
זהו שאנחנו לא קובעים שומדבר

מה אם מישהו שואל על משהו אם הוא IN או OUT אז אני אומרת לו מה שאני חושבת......יש דברים שהם OUT והם יפים ואני לא יפסיק ללבוש אותם ם מישהו פה יגיד שזה OUT וגם יש דברים INים שלפי דעתי הם מחרידים אז אני לא ילבש אותם.....אם בנאדם נעלב מזה שאומרים עליו שהוא OUT זה מראה שהבנאדם חסר ביטחון ואופי ולא שאנחנו מגעילים ואם מישהו פוחד להיעלב אז שפשוט לא ישאל אנערף.... זה לא אנחנו קבענו את הנורמות האלה זה משהו שהוא כבר לצערי או לא לצערי תקוע עמוק עמוק בחברה שלנו ואני לא רואה שומדבר רע בלדבר עליו....

i l0ve u

New member
מה אנחנו אלוהים????

אנחנו מחליטים מה IN ומה OUT???? די כבר לשחק אותה לא טוב לכם אז תלכו.... אם מישהו בא לפה לשאול את דעתם של אחרים על אופנות ודברים מסוימים זה בעיה שלו אם הוא נעלב אם הוא לא מצפה לקבל תשובה כנה למה הוא שואל? ואנחנו לא מכתיבים שום נורמות שטחיות אני לא מבינה מה הבעיות שלכם?! אנחנו לא קבענו את הנורמות האלה של הIN ןOUT והן בכל זאת נמצאות בעולם שלנו ואין שום רע בלדון בהם אולי תלכו להתלונן בחנויות על זה שהם מחליפים את הבגדים שלהם לפי האופנות?!?! יש מילה שאנחנו בני האם המצאנו וקוראים לה "אופנה" ואני מתכוונת לדברים שהם IN וזה לא דבר שהפורום המציא אלא זה דבר שקיים ואנחנו פשוט באים לדון בו......אתם יודעים מה אני עכשיו התעוררתי ואני בכלל לא זוכרת מה רשמתי בתחילת ההודעה אז שאני יתעורר אני ימשיך

erev

New member
אתם מתנהגים כאילו אתם אלוהים ....

איך שאתם קוטלים אנשים ..... מסכן זה עם הקוקיות ראית איך קטלו אותו שאת בכלל מדברת ??????

i l0ve u

New member
לא לא ראיתי

אם מישהו נהנה לבוא לפורום הזה ולקטול אנשים זה בעיה שלו אני לא בנאדם חסר אופי ודעות ואם יגידו שמשהו שאני לובשת או עושה זה OUT זה לא אומר שאני יפסיק לעשות את זה!! אני נהנית לבוא לפורום ולראות מה אנשים חושבים על דברים מסויימים אתם סתם מחפשים איפה לקטול מה אתם לא רואים טלויזיה ולא קוראים עיתונים? בכל מקום רשום ורואים על דברים שהם IN וOUT ככה שהפורום הזה לא קובע כלום זה סתם מקןום שאפשר לדון בו....

אור P

New member
הודעת הנהלת הפורומים :

"פורום אין ואאוט לא ייסגר. גולשים שמוצאים אותו שטחי, משעמם, מיותר, אווילי, פוגע בנפשם הרכה של בני הנוער, דיקטטורי, מפלה, מעליב, פוגע, עילג או כל כינוי אחר, מוזמנים שלא להכנס אליו. גולשים שמעוניינים לעשות מהפיכות בפורום על ידי התחזות לגולשים המעליבים אחרים, ואז לבוא ולהתלונן על כך בפורום המשוב כדי לנסות לעשות רעש מלאכותי - משיגים מטרה הפוכה. הפורום לא רק שאינו שומם, אלא גועש וזוכה לפרסום רב על ידיכם. אנו מודים לכם על השירות הנאמן שעשיתם לפורום חדש זה. זו הבהרה שלישית שאנו משאירים בעניין, והאחרונה בשלב זה. הדיון נסגר. הודעות נוספות יימחקו." מתוך פורום משוב.

סמוראית

New member
אני דווקא ראיתי

וגם אתה יכול לראות בפורום משוב. מסתבר שהבנאדם שרשם את זה, את הקללות, רשם קללות בכוונה ואז הלך להתלונן על זה בפורום משוב והציג צילום של המסך שבו הכינוי של המקלל מודגש בשחור - שזה אומר שהוא המקלל! עכשיו הוא מבקש סליחה מכולם. תראה בעצמך עד כמה אנשים מוכנים לרדת כדי שיסגרו את הפורום.

Styleיסטית

New member
יאללה יאללה סתום ת'פה!!!...../images/Emo46.gif

הפורום הזה הוא הכי מאמי בכל העולם, וזה שאתה חנון טיפש שלא מבין באופנה זה לא באשמתנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moondust

New member
ובזה הרגע../images/Emo41.gif

הוכחת כל אחת ואחת מהטענות של שונאי הפורום.

moshi3

New member
לפי דעתי זה פורום בסדר

כל מה שאתם אומרים הוא בגדר אשליה עתידית כי כל מה שאתם מעלים עדיין לא קרה! שום אדם לא הודח מכאן בגלל דעות!

אלרוס

New member
אני לא מדבר על הדחה אני מדבר על

שאתם לא יכולים לקבוע מה אין ומה אאוט, בקשר לכינוי, תקרא קצת ספרים ותדע (זה מטולקין)

למעלה