פורום מיותר

multi

New member
פורום מיותר

רק השם שלו מעודד הפרדה ושנאה בפעם האחרונה שבדקתי בנים ובנות נמשכו אחד לשניה כל מי שרוצה לעשות השוואות של איזה מין הוא יותר חכם או יפה או כל אחד שנפגע ממישהי ומכליל את זה על כל המין הנשי ולהפך הם אידיוטים

לא משו

New member
יופי!!!! אז למה בכלל נכנסת לכאן???

אם מיותר תלך, אני חושבת שכל המטרה היא להבין את המין השני ובגלל אי הבנות יש את מלחמת המינים ככה מלבינים עניינים וככה מבינים או מנסים להבין את המין השני מלחמת המינים תמיד הייתה קיימת עכשיו מוציאים אותה ודנים בה לא נראה לי שמישהו בא לפה להגיד שיש מין יותר טוב ושוב אם לא מתאים לך פשוט אל תבוא

multi

New member
כן, בטח

את באמת חושבת שבנאדם שישאל משהו בפורום יסיק מסקנה כוללת על האנושות? אני אבוא ואשאל למה בנות הן ככה וככה אז כמה אנשים מזדמנים יתנו לי תגובה בפורום וזה באמת יעזור לי להבין את המין הנשי בשלמותו כי זה מדגם מייצג ואמין זאת הכללה ממש מגעילה מה שאת אומרת זה אומר שכל הבנים אותו דבר וכל הבנות אותו דבר אבל היי, אם כולם היו אותו דבר לא היו בעיות הבנה ולא היתה "מלחמת מינים" אז סימן שאי אפשר להכליל מין שלם לפי התנהגות של כמה פרטים בו וזה מה שהפורום הזה עושה ראיתי שמישהי כאן שאלה "אם מישהי היתה ניגשת אליכם במסיבה והייתם מדברים רוקדים ומתנשקים, כמה זמן היה לוקח עד שהייתם מתקשרים?" כאילו היא באמת מצפה שכמה אנשים יידעו בדיוק מה אותו בנאדם ספציפי שהיא פגשה חושב? איך אפשר להכליל ולנחש מה בנאדם יעשה רק בגלל שהוא מאיזה מין. תחשבו על זה

ilana4ka

New member
פאקינג קונקשיין../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה הקשר???? קודם כל, הפורום הזה לא למטרה של הבנים יריבו עם הבנות או להפך. כולם פה בסבבה, ואנחנו בסך הכל מעלים תהיות, נושאים לדיון ושאלות שמעניינות אותנו לגבי המין השני. אף אחד לא אמר שעושים פה הכללות, או שבגלל שאני אמרתי משהו-אז כל הבנות חושבות כך או אם איזה בן אמר משהו, הוא מייצגת את כל המין הגברי. זה ממש לא נכון. אנחנו סך הכל מנסים להבין אחד את השני, ולנהל שיחות בכיף, ואם זה לא נאה לך, אתה לא מחוייב להשאר פה. רק חבל שיש לך כזו דיעה שלילית ונחרצת. שלא נדבר על שגויה

dreamgirl000

New member
היי בן אדם!!

אפשר להבין אותך....אבל יש אחרים שמחפשים שיבינו אותם באיזה שהו אופן וייתנו להם תשובות..... אפילו אם אלה שאלות אין עליהם תשובות כל כך מוחלטות..... ייתכן מאוד שהנערה מהססת בעניין....אם כדיי לה איתו או לא...אם כדיי לה לצפות למשהו או לא... ואוליי קצת משהו שבנים דיי חושבים עליו.... ואם אתה מתכוון שמה שעושים מיכם...שבנים הם כולם אותו דבר???.זה ממש לא מה שהתכוונו להגיד לך... המטרה כאן לדעתי זה לעודד ולתמוך...!!!....אם יש לך בעיה פה עם האופטימיות.....??..אז אתה יכול ללכת עם הפסימיות שלך .... אבל אם אתה בכל זאת נשאר...אז שלא יהיה לך על מה להתלונן...

לא משו

New member
אני הכללתי??? איפה בדיוק בכל מה

שכתבתי עשיתי הכללה? בהודעה שלי חזרתי ואמרתי 10 פעמים לא מתאים לך, אל תכתוב פה, אל תכנס לפה חוץ מזה שפה זה לא מדעים מדויקים ולכל אדם דעה שונה וגם אם תשאל את כל מדינת ישראל לא תקבל תשובה אחת, אולי תקבל תשובה של רוב אבל זה לא אומר שאם באמת תלך לפי הרוב, וניקח לדוגמה את אותו מקרה של כמה זמן יקח לו/לה להחזיר צילצול, זה לא אומר שכשאתה תיגש לבחורה היא תחזיר לך צילצול ע"פ אותו הסקר... לפי מה שאתה אומר גם לא צריך שיהיה פוליטיקה כי "אי אפשר להכליל"...לכל אדם דעה משלו ולפי הגישה שלך אמור היה להיות לנו מליון ואחד מפלגות כי כל אחד חושב אחרת...אני לא מכלילה אני רק אומרת שיש דברים משותפים לאותו מין לא כל הבנות זונות ולא כל הבנים חרמנים ואנסים, כל בת אוהבת להתלבש יפה ולהראות יפה ולכן לוקח לה שעה ,רוב הבנות לקראת מחזור עצבניות רוב הבנים משקיעים במראה החיצוני לקראת יציאה ... עם זה אתה מסכים איתי? אז עכשיו אתה יכול להגיד שאני מכלילה ואני בספק אם תוכל להתנגד להכללות האלה, אתה מוזמן להגיב פה לכמה הודעות ולהביע דעה אף אחד פה לא חושב שמה שכתוב כאן ככה יהיה בוודאות במציאות הכל זה דעות ולסיום: אם אני לא מובנת אז אני מצטערת

HyPeR SoNiC

New member
אחי, אתה פשוט בור ועם הארץ

אני מציע לך לקרוא את השרשורים לפני שאתה כותב את הדעה שלך על הפורום, וגם לפני שאתה מנחש את הנושא והמטרה של הפורום.... אני, אישית, נורא אוהב את המקום הזה... ואני רק יומיים פה... אחלה אנשים, אחלה דיונים.... מיותר בעיניך? לך מפה! אל תטרח להגיב פה בכלל!!!

לא משו

New member
../images/Emo45.gif

אלה מסוג האנשים שלא משנה מה שתגיד להם הם ימשיכו לדבוק בדעות שלהם

HyPeR SoNiC

New member
אכן כן

הם גם מסוג האנשים שאם מעמידים אותם במקום אז לא בכבוד שלהם לבוא ולהתנצל... הם פשוט לא יגיבו...

למעלה