אני הכללתי??? איפה בדיוק בכל מה
שכתבתי עשיתי הכללה? בהודעה שלי חזרתי ואמרתי 10 פעמים לא מתאים לך, אל תכתוב פה, אל תכנס לפה חוץ מזה שפה זה לא מדעים מדויקים ולכל אדם דעה שונה וגם אם תשאל את כל מדינת ישראל לא תקבל תשובה אחת, אולי תקבל תשובה של רוב אבל זה לא אומר שאם באמת תלך לפי הרוב, וניקח לדוגמה את אותו מקרה של כמה זמן יקח לו/לה להחזיר צילצול, זה לא אומר שכשאתה תיגש לבחורה היא תחזיר לך צילצול ע"פ אותו הסקר... לפי מה שאתה אומר גם לא צריך שיהיה פוליטיקה כי "אי אפשר להכליל"...לכל אדם דעה משלו ולפי הגישה שלך אמור היה להיות לנו מליון ואחד מפלגות כי כל אחד חושב אחרת...אני לא מכלילה אני רק אומרת שיש דברים משותפים לאותו מין לא כל הבנות זונות ולא כל הבנים חרמנים ואנסים, כל בת אוהבת להתלבש יפה ולהראות יפה ולכן לוקח לה שעה ,רוב הבנות לקראת מחזור עצבניות רוב הבנים משקיעים במראה החיצוני לקראת יציאה ... עם זה אתה מסכים איתי? אז עכשיו אתה יכול להגיד שאני מכלילה ואני בספק אם תוכל להתנגד להכללות האלה, אתה מוזמן להגיב פה לכמה הודעות ולהביע דעה אף אחד פה לא חושב שמה שכתוב כאן ככה יהיה בוודאות במציאות הכל זה דעות ולסיום: אם אני לא מובנת אז אני מצטערת