פורום מעגל נשים כרגע לא פעיל

לנושנוש

New member
פורום מעגל נשים כרגע לא פעיל../images/Emo2.gif

זה נראה מתכון מבטיח ולמרות זאת לא התרומם אף פעם במיוחד
אולי מישהי פה רוצה לנהל את הפורום? מעגל נשים זה דבר עדיר ואולי מישהי יכול לממש את הפוטנציאל...

kikona126

New member
לנונוש

את מוזמנת להגיש מועמדות דרך פורום משוב בתפוז. רוב הגולשים בפורום זה מנהלים פורומים אחרים בתפוז (יש כאלו שיותר מאחד) וניהול פורום זה דבר הדורש זמן והשקעה, וזה בהתנדבות. ולא תמיד יש את הזמן להשקיע בפורום כמו שרוצים, או יותר נכון בצורה המגיעה לפורום, ולכן, לפעמים מנהלים בוחרים לעזוב, על מנת לא לפגוע בתפקוד הפורום, ועל מנת לתת את האפשרות לאחרים לנהלו. אני מנהלת שני פורומים בפרדס, ויכולה לספר לך שאני מקדישה הרבה זמן לשניהם, ולפעמים מרגישה שאני גורעת מאחד כדי לטפל בשני... לא רואה את עצמי מנהלת כרגע עוד פורום... שוב, אם יש לך זמן, ואת מעוניינת שהפורום יחזור להיות פעיל, את מוזמנת לפנות לפורום תפוז - משוב, ושם להגיש מועמדות. נשמח לראות אותך שם

kikona126

New member
אתה מוזמן לפתוח

מעגל גברים |גברגבר| אני מבטיחה לבוא לראות על מה אתם מדברים שם... תמיד עניין אותי

היה פורום כזה

בעבר היה פורום שניקרא "גברים בעידן המודרני" ותנחשי מה קרה? הוא נסגר מפעילות מועטה... גברים לא מדברים.... תני בירה טובה ובחורה יפה ונלך לישון.... עשרה קבין דיבור נפל לעולם,תשע לקחו הנשים ואת האחד כל העולם כולו... (כולל הנשים)

לנושנוש

New member
זה קצת טיפשי, אבל../images/Emo9.gif

לא קישרתי בין זה ש"קסמי אהבה מנהל פה בפורום ושניהלה שם... קצת מביך אותי
אטבל לא נורא. לא מרגישה כרגע שיש לי חוזק לתת תכנים למעגל נשים וירטואלי, הלוואי! פשוט ראיתי שניסגר וישר קפצתי לפה וכתבתי את מה שכתבתי ואולי בחוסר רגישות כלפי"קסמי אהבה". אז אני מתנצלתמעומק ליבי ומאחלת שנה טובה!

למעלה