פורום מעניין !

mandarin3

New member
פורום מעניין !

בעצם, אני פעם ראשונה כאן וכוונתי שהרעיון של "שיחות עם אלוהים הוא מעניין" כי מהפורום עצמו עדיין לא הספקתי להתרשם. למי בעצם אין "עניין" עם אלוהים ? מי לא היה רוצה ככה איזה מסר, מילה, בקשה, שאלה להעביר לו , ככה באופן אישי ? יש מישהו כזה ? אז ככה - שלי יש , יש ובגדול - נתחיל מזה שהאמונה שלי היא שאלוהים רואה אותנו כל אחד מאיתנו כל הזמן ולא רק מבחוץ גם מבפנים, (חוקר כליות - מכירים ?..) כלומר הוא רואה וקורא גם את מחשבותנו, רצוננו, מאוויינו , הכככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככל זו האמונה שלי - עם אמונה זו אני בנאדם טוב יותר ולו רק בגלל הפחד והיראה ממנו כשתגיע שעתי שעת החשבון אתם יודעים . לא איכפת לי שגם אחרים ינהגו כך מתוך פחד העיקר שיהיו יותר טובים. כשמישהו רוצה לעשות משהו רע במודע במתכוון הוא דואג שלא יהיו לו עדים, מישהו שיראה , שידע , אז זהו שכן שאלוהים רואה אותנו כככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככל הזמן על כל צעד ושעל , אם גנבת משהו בסופר, אם הכית מישהו סתם, אם רימית , כל מעשה שאתה עושה אלוהים מתעד ומגיש לך את החשבון בבוא שעתך ומה אז ? אז ככה : אתה משלם על כל דבר פי עשר בעינויים ובאללה יוסתור אז מה אתם אומרים ? אם כולם יחיו עם אמונה כזאת איך העולם היה נראה ?

bios

New member
העולם היה נראה כמו שהוא נראה היום

יש בעולם מיליארדי בני אדם שמאמינים שאלוהים יודע כל דבר שהם עושים, והעולם מלא במלחמות ואלימות. למה? כי כל אחד חושב שלאלוהים יש חוקים אחרים שהוא מעניש עליהם או נותן עליהם גמול, ושכל מי שאומר שיש חוקים אחרים משקר: אחד מאמין שלהתאבד ולהרוג יהודים זה מה שאלוהים אוהב, האחר שלרצוח את ראש הממשלה, ועוד מישהו שלהרוג רופאים שעושים הפלות (אלה אמנם דוגמאות קיצוניות, אבל הן מדגימות שלחשוב שאלוהים משגיח עליך לא בהכרח גורם לך לעשות מעשים טובים). פחד הוא לא מוטיבציה טובה בשביל להיות טוב. טוב אמיתי בא מתוך אהבה, שהיא ההיפך מפחד, ואלוהים=אהבה.

mandarin3

New member
זה נכון מאוד ! אבל....

כמה דברים רעים שאנשים עושים במודע ובמכוון ביודעם שזה רע כמו גניבה, רמאות, אונס, רצח ועוד ועוד קטנים כגדולים ולזה כוונתי אם אנשים אלה יחיו באמונה הזו שאלוהים רואה אותם על כל צעד ושעל במעשיהם ובמחשבותיהם ושהם ישלמו על כל דבר פי עשר אז כמה דברים רעים היו נמנעים ? סתם חומר למחשבה.........

bios

New member
יש דרך אחרת

עדיף שהם יאמינו שהמטרה שלהם על פני האדמה היא לצמוח כדי להיות כמה שיותר דומים לאלוהים: אוהבים, מקבלים ושמחים ללא תנאי. אז הם ימנעו מדברים "רעים" ויעשו דבר "טובים" לא מפחד אלא מאהבה, ולא רק לפי חוקים ספציפיים שאנשי דת כותבים, אלא מתוך הסתכלות פנימה ושיקול דעת אמיתי. העובדה היא שאתה מציע נוסתה במשך אלפי שנים, והיא לא עובדת - אנשים שמאמינים שאלוהים צופה בהם עדיין עושים פשעים, ולפעמים אפילו מאמינים שהם עושים את זה בשם אלוהים!

למעלה