פורום מצויין

toxic1984

New member
פורום מצויין

כולי הוכרת תודה לאדם שהקים את הפורום הנ"ל. הפורום באמת מכיל את כל מה שצריך כדי לדעת על הסדרה הכי מצויינת בעולם "זהות בדויה". תמשיכו כך!!!! נ.ב, אתם מכירים איזשהם דרכים על מנת לזרז את ערוץ 2 שישדרו כבר את העונה השנייה?

inbal145

New member
הפורום מצויין../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif

העונה השנייה אמורה להיות משודרת מתישהו מחודש יוני
אבל יש עוד דרכים לראות את העונות הבאות
אסור לדבר על זה בפורום...

Wiccan Scorned

New member
ראסמי...

אוליי נשגע לטלעד בקשר לזהות בדויה... כאילו גם שלא ישדר את זה מאוחר (סטייל אחד עשרה בלילה ולאט לאט עד חצות כמו שעשו בעונה ראשונה) וגם שלא יהפכו את זה לסדרה שמשודרת רק בקיץ!!! כאילו הם שידרו תסופרנוס במקום וזה נגמר, אז למה לכל הרוחות לא לשדר כבר תעונה השניה?!?!?! לא מספיק זה היה בארכיב שלהם פול זמן עד ששידרו, איך שהם משדרים את זה פשוט מעצבן!!!

toxic1984

New member
פורום מצויין - תשובה ל-inbal

היי, אני בטוחה שכולנו יודעים מהן הדרכים הנוספות לצפייה בפרקים (וממה שאני יודעת רובנו כבר "השתמשנו" בהן. בכל מקרה, עדיין יותר נחמד לראות את הפרקים בגודל טבעי בטלוויזיה. בכל אופן, נחמד שיש מעין "קבוצת תמיכה" לאוהבי "זהות בדויה", מוזר דווקא שאין כל כך הרבה כאלה לאור העובדה שהסדרה פשוט מצויינת.

קרלוצה

New member
במקום לעשות "הודעה חדשה"

תעשי הוספת תגובה וזה ישורשר לשירשור המקורי

Moreiro

New member
הממ.. תודה ../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif|פטריה|

אני מקווה שנכנסת לא רק לכתוב את ההודעה הזו, אלא גם כדי להצטרף לפורום.. ואם כן - ברוכה הבאה

Moreiro

New member
^_^../images/Emo121.gif|פטריה|

בזמן האחרון אני תמיד מגיבה שניה לפני שאנשים אחרים מגיבים.. ואז זה הורס להם את כל ההודעה

Moreiro

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo121.gif|פטריה|

מה נראה לך, שאני לא בודקת את הפורום כל חצי דקה כדי לראות אם אנשים נחמדים באו לשבח אותי

קרלוצה

New member
../images/Emo141.gifברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

והוא בהחלט מצוייייייין

למעלה