פורום מצומצם ובכלל למה?

V. Ghost

New member
פורום מצומצם ובכלל למה?

הפורום מתמלא בהודעות -ורוחי עוזרת לו אבל אנשים נעלמים ואחרים כמוני סתם משאירים הודעות טוב נו לא סתם אבל אין הרבה חברים בפורום שמשתתפים הרבה ובקביעות-נקרא להם חברי הפורום ? שיהיה,זה רק אני שמשאיר הודעות בשביל-להשאיר הודעות או שיש פה גם אחרים ואחרות שכאלו ? Visible Ghost ואנשים רעים עוד לא קיבלתי תגובות על הכינוי שלי

פושע

New member
הכינוי שלך לא משהו...

מצטער להגיד לך אבל הוא לא משהו... יענו, לא הבנתי את הקטע, בגלל שאתה לא יוצא מהבית???? לא משנה, אני בבי``ס, מנסה להראות לחבר הג`ינג`י שלי איך כותבים בפורום... ביי. פושע.

e-shfiyut

New member
כבר הגבתי על הכינוי

אז תאלץ לחפש את זה למטה איפשהו... דבר שני, האנשים פה יותר קבועים ממך.... אתה דיי חדש... דבר שלישי, ומישהו כבר ציין את זה הפורום הוא סוג של בידור שגם מאפשר לאנשים להביע ת`צמם... לפחות בשבילי... לירן

e-shfiyut

New member
אההה...

וגם חברתי בדרך לפורום... אני מנחה אותה ברגעים אלו באייסיקיו... לירן

נעל

New member
נראית אך אינה רואה

איזו מין רוח זו? בפורום יש קרוב ל-20 חברים קבועים מאוד שמשתתפים בו לאורך השבוע, כל אחד בזמנו הפנוי. יש ימים עמוסים יותר ועמוסים פחות. זה פורום, לא צ`אט, ונעל עושה כל דבר אפשרי כדי לשמור עליו כך. צריך להתרגל לקצב של הפורום. תמיד זכור שאצלנו זה האיכות לא הכמות. הכינוי בסדר, אבל לא משהו שבולט בייחודו או תחכומו (אלמלא הנסיונות החוזרים להביא את הכינוי לתודעתנו ותת-תודעתנו, וגם לעצבינו, בסופו של דבר). כנס לרוח הפורום, קרא קצת את מה שאנחנו כותבים לפני שאתה מוצא את מקומך, וקרא את הודעת מנהל הפורום (ליד שם המנהל, משמאל). למען כלי הבידור הזה, נעל

V. Ghost

New member
אינני חדש כאן

אני חדש כאן בכינוי אחר אבל אני כבר כמה חודשים כאן בשם אחר שבטעות יצאתי ממנו ---------------- ועמכם הסליחה על הכינוי שלי שמטריד אותכם ואותכן

למעלה