פורום מרוצי כביש, לאן?

פורום מרוצי כביש, לאן?

נכון זה כבר מזמן לא תפקידי, אבל בכל זאת, לא הגיע הזמן להחליט באופן סופי איזה פורום זה? בעבר לא הייתי בעד להפוך את פורום מירוצי לפורום כביש,אבל בחודשיים האחרונים באופן לא רשמי הפורום כבר הפך להיות פורום אופני כביש. אז אולי הגיע הזמן להפוך אותו לכזה באופן רישמי, ולהתחיל לארגן אותו כפורום אופני כביש , כולל מאמרים וקישורים שקשורים לרכיבת כביש ולא רק למירוצי כביש.

yoramiko

New member
גם אני בעד....

כרוכב שטח ,קיבלתי בשנה האחרונה ידע רב מפורום אופניים בתפוז..... בשבוע שעבר רכשתי אופניי כביש...ויש בדעתי להתפתח כרוכב כביש...לקבל ידע ולקדם את רכיבת הכביש שלי. פורום מרוצי כביש במעמדו הנוכחי חייב לקבל תפיסה של מרוצים בשילוב רכיבת כביש המזכירה-XC כלומר רכיבות כביש המשלבות טיול.... כמובן שקהילת רוכבי הכביש,יכולה לקבל הרבה מאוד אינפורמציה טכנית על אופניים דרך הפורום,ותכנים הקשורים להתפתחות הענף בחול.... יורם

רק אם בועז חוזר לנהל../images/Emo8.gif

בכל מקרה, מי שיש לו רצון וזמן לארגן מאמרים, קישורים וכו' ולשלוח לי, אני אשמח. לגבי הכותרת, הרי שאשמח לקבל לדואר שלי הודעות מאנשים שרוצים לנהל. (לא המלצות על אחרים, את זה אני יכול לעשות לבד). [email protected]

ואם מישהו רוצה להתחיל לתרום...

הכנסתי כעשרים מושגים למילון המונחים של הפורום הזה, המתבססים על מילון המונחים של הפורום הראשי. כרגע המילון לא מופיע, אבל בתחילת השבוע הוא יעלה. בנתיים אפשר להוסיף למילון מונחים חדשים, או תמונות וקישורים למונחים הקיימים.

לנהל את הפורום אני כבר לא אחזור

לנהל, אבל אני כן אנסה לתרום, בעיקר במילון מונחים (בכל מה שקשור למרוצי אופני כביש) וכמובן שאני כבר מתחיל בתכנוני משחק הפנטזיה: פרו-טור 2005 (איציק זה הזמן להתחיל לחפש ספונסרים שיחלקו פרסים למנצחים
).

Tomer w

New member
אני לא ממש יודע איך מוסיפים למילון

אבל לדעתי יש מקום לאדי מרקס...

levinerez

New member
אפשר לארגן שאדי מרקס יהיה הספונסור

של פורום אופני-הכביש
המותג יהיה: "אדי מרקס מאמץ את פורום אופני הכביש". ניתן לארגן נוכחות שלו כאן אחת לשבועיים או שלושה! אין שום בעיה - בטח לא עם המזג אויר שרץ שם עכשיו
ארז

Tomer w

New member
למה לא

אולי תוכל לבקש ממנו כמה זוגות אופניים לחברי הפורום כמתנה לשם הפורום החדש

Gad86

New member
לא יזיק בית רשמי לכבישונים

אבל בואו לא נשכח שהעונה בפגרת חורף ובטוח שיתחיל האקשן האמיתי יחזרו הדיונים במרוצים , ללא קשר אני אישית לא רואה סתירה בין מירוצי כביש לדיונים טכניים, גם ככה בפורום אופניים הראשי רב הדיונים הם על אופני הרים ,טוב שיידעו כל המכובדים את שני הנושאים , מרוצים חוויות מקומיות וידע טכני. אשתדל לעזור בהקמת מילון המונחים, קורא לארז גם כן. גד

Infin1ty

New member
עדיף פורום אופני כביש

ושיכיל מאמרים על אופני כביש, טיפול,כיוונים ועזרה בפרטים טכניים, בחירת אופניים וכו'.. ועוד מאמרים.. רוב המאמרים בפורום אופניים נוגעים ברובם לרוכבי שטח.. אולי גם אפשר לצרף מקומות לטייל בהם עם אופני כביש ודברים כאלה..

adilevi

New member
מאוד בעד!

גם כך כל הכתבות במגזין הם לשטיחונים ושום מאמר לא על אופני כביש אז נמאס כבר.

צורחה

New member
במגזין אופניים השם כבר השתנה לפורום

אופני כביש עמוד 9, גליון 99. מתת המודע של העורך? גם מתאים. שינוי הנושא כבר כאן. גם אני בעד שינוי השם.

השם ישתנה, אני מקווה, כבר מחר.

בנתיים אני מזכיר שניתן להעלות מונחים למילון של הפורום תודה לבועז שהעלה כשלושה מונחים. המילון יעלה גם הוא בתחילת השבוע.

למעלה