פורום מרכז העיר

lul5

New member
פורום מרכז העיר

שלום לכולם ,ישנם דיבורים על הקמת פורום תושבים לקידום מרכז העיר אשר ידאג לשמירה וקידום האינטרסים של תושבי מרכז העיר כגון אנטנות סלולריות,מוסדות חינוך,חנייה ,מרכזי תרבות ופנאי ,תחבורה ונגישות (כגון תחנת רכבת) ועוד האם לדעתכם יש לזה סיכוי? והאם יש כאלה שרוצים לקחת חלק בהתארגנות

לא רק שאפשר, אלא שגם

יש בו כבר חברים. אם תיצור איתי קשר, נוכל לדבר על זה. ככה הבאנו להחלטה לצבוע למשל את המדרכות בלבן לחניית תושבים מחמש או שש בערב, מה שהוחלט וכעת עלינו לוודא שיבוצע. ויש עניינים נוספים. ההתכנסות - ספונטאנית. אפשר תמיד לעשות משהו יותר מסודר ואני מוכנה ורוצה לתת להתארגנות כזו על מגוון דיעותיה מרחב שיח רחב כאן בפורום, קטגוריה במאמרים וקישורים, סקרים פה ושם וכיו"ב. רק מה (סליחה שמקשרת להתייחסותך לזיו) - חשובות לנו דרכי נועם. כבר מזן חשבתי שעלינו להכריז על עצמינו כ"שכונה". במקרה שלי - שכונת הגדה הדרומית של אחוזה (אני גרה בקלאוזנר).

lul5

New member
תודה על ההתיחסות אני אצור קשר

כדי לראות איך אפשר לקדם את העיניין שבת שלום

Mapno

New member
תוכלי לפרט בעניין המדרכות הלבנות?

בקול רענן פורסם שהנושא יעלה בישיבת העירייה, האם התקבלה החלטה רשמית? אם כן, על איזה רחובות מדובר?

שלום חנה האם תואילי להרחיב בענין צביעת

המדרכות האם יש אישואר של העירייה לה? אנחנו בקיקשנו פעם אותה בקשה ונענינו בשלילה. נאמר שהיה ניסוי והוא נכשל ולא יחזרו על זה יותר נודה לתשובתך

הי. לא היה ניסוי שנכשל.

הרחובות ז'בוטינסקי ואליעזר יפה צבועים כבר שנים וזה עובד יפה. כעת, פנינו בבקשה לעירייה לצבוע את הרחובות הניצבים לאחוזה בצידה הדרומי. בהתחלה נעננו בשלילה, לאחר שהמשכנו במגעים נעננו בחיוב. אפילו בדקנו את מס' הבניינים והצגנו נוסחה המבארת כמה מכוניות ללא חניה יש לתושבי הרחוב. כעת, מאחר ועברו כ- 3 חודשים וזה לא בוצע, נפנה שוב. מדובר בצביעה בלבן מהשעה שש בערב עד לשעה שש בבוקר. תושבי הרחובות הללו ידביקו תווית אזורית על מכוניתם.

למעלה