פורום משתמטים

asaflevi1

New member
פורום משתמטים

שלום, שמי אסף ואני מבקש לדעת כיצד ניתן להקים פורום משתמטים ממילואים כולל פירוט שיטות להשתמט, שיטות לעבוד על רופאים, שיטות להביא אישורים ושיגועים נוספים. ידוע לי כי ישנם רבים וטובים המכחים בכליון עיניים לפורום מעין זה. אשמח לקבל כל מידע אסף

רטוש

New member
אני חושב שזה רעיון נפלא-

אני להמליץ לך על כמה חבר'ה (שהם כמובן "מלח הארץ" כמובן ) שישמחו לעזור. יש לי גם סיסמה בשבילכם: "יחד נזחול כרמשים ועלוקות בגבורה עילאית אל החורים מהם יצאנו".

לא ברור לי למה אני עונה לך...

הרי מתוכן ההודעה שלך נלמד כי אתה מבקר בפורום זה ולמדת כבר שמתכונים להשתמטות לא תקבל פה ועל כן לא שאלת "איך אני יכול להשתמט" אלא מראש פתחת ב"איך אפשר להקים פורום כזה". ככל הנראה אתה סתם אחד משועמם שמנסה לפתח פה שרשרת מעצבנת- אז בקיצור לך חפש, יא טרול. אם לחילופין אני ושגה ואתה באמת ובכנות מחפש מתכונים להשתמטות- אז לך חפש (בלי יא טרול).

asaflevi1

New member
למילואימניק היקר

א.לא הייתה לי כוונה כלל ל"פתוח שרשרת" כלשונך. ב. אני באמת ובתמיד מחפש פורום כזה. ג. אני חושב שצריך לקרוא לילד בשמו קרי כולם לא רוצים לשרת במילואים ורבים מהם מבקשים להתחמק ואם אפשר לעזור להם מדוע לא?. ד.אם קיימים פורומים ל"מין קשה" (מה זה?) איני רואה שום סיבה שלא יהא פורום משתמטים. אסף.

עם אתה רוצה ליפתוח פורום

מישטרמתים.או מישתמטים זה מדינה דמוקרטית תיפתח מה שאתה רוצה וכך יוזמה ותיפתח
פורום

חביבי, התנועה פועלת לכיון אחר!

חביבי, התנועה פועלת לכיון אחר! התנועה הוקמה עקב אנשים שכמוך שמשתמטים ממילואים, ועקב כך גורמים לנטל על החלק באוכלוסיה שרוצה להמשיך ולתרום למדינה, אך עם כך לא להפגע פגיעות אנושות, כמו בעבודה,בשכר ובחיים האישיים ככל האפשר, ולמנוע עיוותים הנובעים מחוקים. אם להסתמך על כך שרק 3% מהאוכלוסיה "עושים מילואים" אני בטוח שתשובות עיניניות תקבל מ97% הנותרים (אגב, לצערי פנית ל3% ) ולכן לא מהראוי שתקבל תשובה

יישר כח לכ המשיבים

אכן אתה מחפש במקום הלא נכון. יש לך מזל שאתה לא נתקל בתגובות יותר בוטות. מעניין שיש מי שמנסה את מזלו בדיוק כשחסרונו של ניר כל כך מורגש.

asaflevi1

New member
מה הביג דיל?

אני אומר בקול את מה שכולם חושבים בחדרי חדרים. איך להתחמק, איך לרמות, איך לדפוק את המערכת שלא נותנת לך כלום. במקום לטמון את הראש בחול אני אומר שהמלך עירום, איך זה? אסף.

אסף יקירי

אני שוב אומר: ה פ ו ר ו ם ה ז ה ה ו א ל א ב ש ב י ל ך חפש לך פורום מתאים יותר לפתרון בעיותך. מתי תבין שהתשתטות משמעה, הוספת הנטל על אלה שאיכפת להם?

למה - אני דווקא תומך תמשיך כך...

אני גם מבטיח לך אספל'ה שאדאג לחשוף את הזהות שלך ודומיך- כאן ובמקום אחר. את הנתונים אין לי כוונה להעביר כאן אלא לגוף שאמור להתגונן מול התופעה הזו. יש לי מעין תחושה שכזו... שכבר עכשיו פרטיך מועברים לגורמים הנכונים שידעו בבו הזמן לעדכן גם את הוועדה הרפואית בין השאר...

למעלה