פורום מת, אה?

המממ

New member
פורום מת, אה?

אז בואו נעשה החייאה. משהו שניסיתי בפורום דריה (א עזר, אולי פה זה יעבוד). ניקח דמות אחת אהובה, למשל- דניס פינץ´ (תכינו את הפרצופים המאוהבים). ועכשיו נשאל את השאלה: איזו תכונה שלכם הייתם רוצים להחליף בתכונב שיש לפינץ´? איזו תכונה "פינצ´ית" שיש לכם, הייתם רוצים להעיף? מקווה שתשתפו פעולה... כדאי לכם, כי הפורום תקוע!
לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

די לרדת כ"כ על הפורום../images/Emo10.gif../images/Emo15.gif

אבל ממש אחלה רעיון
אז פינץ´
... תכונה שהייתי רוצה....אממ.....את הקלילות שלו? את ה"לקחת הכל באיזי" שלו.... את השרמנטיות
תכונה פינצ´ית שיש לי.. אמממ.. מדי פעם... לעיתים רחוקות אני חושבת שבאותו הרגע עולם נועד בשבילי... זה תחונה שלדעתי בולטת אצל פינץ´, ואצלו זה מתאים אבל אצלי הייתי רוצה להעיף את זה.... ולדעתי אפשר לעשות את זה על כל הדמויות... לווא דווקא על הדמות האהובה
.... ביום שישי, נעבור לדמות הבאה..

קשה, קשה מאוד

תכונה להחליף.... נראה לי שיש לי כמעט את כל התכונות שלו... אני מעצבן כמוהו, סוטה כמוהו ועוד עוד... אבל להעפיף, עכשיו זה כבר סיפור אחר, הייתי מת להעיף את זה שאני כזה מעצבן כמו שהוא לפעמים (או שזה רוב הזמן? רואים שעבר הרבה זמן מאז שיצא לי לראות את הסידרה...)

עכשיו על מאיה...../images/Emo15.gif

תכונה שלה שיש לי? אממ.. לפעמים אני קצת אובססיבית שהכל יהיה בזמן ונכון. לפעמים. את זה הייתי רוצה להוריד והייתי רוצה לקבל את החוכמה, אני יודעת שה לא תכונה אבל הייתי רוצה להיותר כסזאת שמצלחה בלמודים וכאלה

למעלה