פורום מת.. אפשר לסגור
M MajiMagic New member 4/7/17 #2 יש סיבה מאוד הגיונית מאז שהתחילו לסתום פיות לאנשים שרוצים לתת ביקורות שליליות על ספקים, זה כבר נהיה פורום לא רלוונטי. מכור ומשוחד. אני ממליץ לך לגשת להודעות של עד שנת 2015 כדי לקבל טיפים טובים.   שיהיה מזל טוב!
יש סיבה מאוד הגיונית מאז שהתחילו לסתום פיות לאנשים שרוצים לתת ביקורות שליליות על ספקים, זה כבר נהיה פורום לא רלוונטי. מכור ומשוחד. אני ממליץ לך לגשת להודעות של עד שנת 2015 כדי לקבל טיפים טובים.   שיהיה מזל טוב!
S satori79 New member 5/7/17 #3 תודה, התחתנו כבר.. סיבה טובה כנראה.. האמת שיש פייסבוק ואתרים אחרים.. שגם בודקים טוב טוב מי כותב ביקורות ומעיפים ומזהירים ספקים לא אמינים.
תודה, התחתנו כבר.. סיבה טובה כנראה.. האמת שיש פייסבוק ואתרים אחרים.. שגם בודקים טוב טוב מי כותב ביקורות ומעיפים ומזהירים ספקים לא אמינים.
L lady1979 New member 19/1/18 #4 אפשר המלצה עם קבוצות שכן כותבים ביקורות אמיתיות?? באופן הזוי על כל מקום שאני מחפשת לא משנה איזה אני מוצאת רק ביקורות חיוביות.
אפשר המלצה עם קבוצות שכן כותבים ביקורות אמיתיות?? באופן הזוי על כל מקום שאני מחפשת לא משנה איזה אני מוצאת רק ביקורות חיוביות.