פורום נהדר יש לכן אבל...

קוש1

New member
פורום נהדר יש לכן אבל...../images/Emo70.gif

כבר שלושה שבועות שאני באופן יומי מתעדכנת במתכונים , בתמונות ובסיפורים שלכן. אני חייבת לציין שהפורום הזה הרבה יותר נפלא מהמקביל לו(חתונות) וכי אפשר להעלות פה דברים ולקבל עליהם תגובה בפרספקטיבה. מידי פעם אף העליתי בפניכם לבטים ומחשבות. אבל כשסוף סוף יש לי משהו מרגש לספר ולחלוק בו, רק אחת מגיבה?! האמת קצת מעליב אפילו שאני לא מכירה פה אף אחד באותו אופן שאתן מכירות אחת את השנייה. ובלי להעליב - את נועה של גיא קיבלתם ממש בזרועות פתוחות ואפילו עוד אין לה הצעה! תחשבו על זה...

רחלילי

New member
חבל על ההשואות שאת עושה

אבל בכל זאת נועה פעילה כאן מאד למרות ש"אין לה הצעה" חוצמזה גיא כעת מכין לה אולי עוגיות מזל!) ולשאלתך חבל שאת נעלבת רוב הבנותכעת לא ליד מחשב הזעותהפיעלותבמיוחד כאן זה משמונה ועד חמש וזהו אחר כך הורב הולכות הביתה. בכל מקרה רק כעת הפקצת את הודעתך וקיבלתעל השנייה תגובות קחי בחשבון שההודעות כאן טסות ועפות למטה אם לא תקפיצי! אז ברוכה הבאה קוש ושיהיה לכם המון מזל טוב!

קוש1

New member
אחרי שהקפצתי..../images/Emo87.gif

ראיתי שהגבתן אז אני פחות כועסת..

daldan

New member
קוש1 - אני מבינה את הרגשתך אבל

אל תקחי את זה אישית, פשוט קצב ההודעות כאן דחק את הודעתך אי שם למטה. את יודעת הרי שאנחנו (ואני מקווה שאני מדברת בשם כולן) שמחות בשמחתך, אז אם קורה מצב כזה פשוט תקפיצי והכל יסתדר. דרך אגב חשבתי על מה שסיפרת על השמלה, ואני עדיין חושבת (כמו שכתבתי בתגובה) שלא כדאי שתספרי לו. אבל נזכרתי ביום שאני בחרתי את השמלה. אחרי שהלכתי וראיתי את השמלה עם אחותי ועם חברה, חזרתי לשם לבד וביקשתי שוב למדוד אותה, והיא שמה לי הינומה כדי שאני אראה את זה , ואני מודה שעברו לי צמרמורות בגוף באותו הרגע, הייתי ממש מהופנטת, לא האמנתי. מיד הלכתי וסגרתי סופית על השמלה שלי. אין ספק שזה רגע מרגש, כי החתונה פתאום נראית הרבה יותר מוחשית ברגע הזה.

למעלה