פורום נוער לקויי שמיעה

black_magic

New member
פורום נוער לקויי שמיעה

אמנם נסגר מזמן, אך שמתי לב הפורום הנוכחי מאכלס בעיקר מבוגרים ועניינים של מבוגרים ויהיה נחמד אם הצעירים יפתחו מחדש את פורום נוער לקויי שמיעה וידברו שם על נושאים שקשורים אליהם, כמו שהיה בזמני. מה אתם חושבים? אז.. מי מוכן להרים את הכפפה?

אני אשמח=]

אשלח עוד השבוע טופס לבקשה..

אמיר335

New member
הפורום הזה ונושאים של מבוגרים?

הייתי אומר שזה שני דברים שונים לגמרי. לפעמים יש לי תחושה שזה דווקא גנון וירטואלי עם כל המריבות וההעלבויות. ודווקא הייתי רוצה שמישהו ירים את הכפפה ויקים פורום לקשישים בני 30+. אז בלי להתחרות עם בלאק יש מישהו שמוכן להרים את הכפפה?

black_magic

New member
תחרות?

שום תחרות.. אתה יכול להסכים איתי שרוב האנשים פה הם 25 פלוס ולא שיש לי בעיה עם זה פורום נוער לקויי שמיעה אינו בשבילי, אני כבר מזמן עברתי את שנות הנוער שלי, רק נזכרתי בפורום שהיה, שאותו אני הקמתי ב"שנות הקסם" שלי, וכמה היה נחמד שבני הנוער הלקושים יכלו לקטר ולשתף בדברים שנוגעים רק להם, כי מה יעניין אותך שעורי בית בתנ"ך? ומה מעניין אותם חתונות בין שומע/חירש? בטוחותני שרוב הנושאים פה לא רלוונטים לגביהם אז רק הצעתי להם שאם הם רוצים הם יכולים לפתוח את הפורום שוב בשבילהם. מטופש להקים פורום ל30 פלוס, כי אז מי יתכתב פה?

moran f

New member
שתי נקודות

קודם כל, מי אמר שבני נוער לא יכולים להתעניין במערכות יחסים בין לקויי שמיעה ושומעים? אחר כך, מי אמר שכל הנושאים בפורום חייבים לעניין את כולם? יכולה להיות הודעה על שיעורי בית בתנ"כ שהגולשים המבוגים יותר לא יתעניינו בה ולא יקראו והודעה על חתונות שהצעירים לא יתעניינו בה ולא יקראו. זה לא מחייב שני פורומים נפרדים, בטח לא בפורום שאינו כל כך עמוס ולכן גם אם הודעה מסויימת תעניין רק אחוז קטן יותר מקוראי הפורום היא לא תעלם מהר.

black_magic

New member
נקודה והסבר

לא אמרתי שלא יתענינו ביחסים, אמרתי שלא יתענינו בנישואים תמיד היה הפורום הגדול- שכולם דיברו על הא ועל דא (למשל- פורום וואלה! הידוע שכיום מתפקד יותר כלוח מודעות) ותמיד היו תתי פורומים שהתאימו יותר לקבוצות ספציפיות, וזה מותר, אחרת לא היה קם הפורום בתפוז, וכל הפורומים השונים, כשאני הייתי בתטיפשעשרה, הרגשתי שבפורומים הגדולים שבהם כולם מתכתבים אין אפשרות לקיים יחסי היכרויות ומענה בין החבר'ה הצעירים,לכן הקמתי את פורום נוער לק"ש, אני לא אגיד שזה הצליח 100 אחוז, עדיין היו מבוגרים שהסתננו והפריעו, אך העובדה היא שהיום עוד זוכרים את קיומו של הפורום הנ"ל, ואפילו כמה מהצעירים פנו אלי ואמרו שהם זוכרים את הפורום, אך כשהצטרפו הפורום כבר היה בתהליך גסיסה. לכן הצעתי את הרעיון שיפתחו מחדש, אם בא להם, ושמחתי לראות שיש אחת ששמחה לפתוח אותו מחדש.

אמיר335

New member
לאהצעתי תחרות

אני דווקא מסכים איתך שצריך הפרדה בין הגילאים. משהו בסגנון התנתקות
אנחנו פה הם שם
כמו שכתבתי קודם לפעמים יש פה תחושה של גנון עם כל המריבות ההעלבויות וההערות הקטנוניות כך שמישהו בא מבחוץ לא ממש עושה לו חשק להישאר כאן

moran f

New member
איפה היה דיון על נישואים?

היה דיון על יחסים וחלק מהאנשים דיברו על הנישואים שלהם, אבל זה לא היה דיון על נישואים. "הסתננו והפריעו"? אז אולי הפתרון הוא קומונה סגורה, אם מחפשים רק בדיוק את מי שרוצים.

black_magic

New member
ואיפה היה דיון על שיעורי תנ"ך?

סתם העליתי 2 נושאים שונים קומונה או פורום, שיבחרו הצעירים, אני רק הצעתי הצעה, זה הכל

moran f

New member
אז בעצם

את מקדימה תרופה למכה שבכלל לא קיימת? רעיון מצויין. השאלה היא מה "הצעירים" (כרגע, בעיקר את) רוצים. כי אם הפחד הוא שיסתננו מבוגרים (אבוי ואויה!) הברירה היחידה היא קומונה סגורה. פורום בתפוז, בהגדרתו, הוא פורום פתוח לכולם.

black_magic

New member
אני לא מגדירה את עצמי

כצעירה בת 15 לכי לחפש מישו אחר להציק לו

moran f

New member
ועדיין

בינתים היחידה שהתלוננה על הבעיה היא את.

black_magic

New member
חחחח

התלוננתי? הצעתי רעיון ואחת אימצה מי שהפכה את ההצעה שלי לדיון מטופש והתלוננה זאת את

moran f

New member
חחחחחח

כן, אני בהחלט מרגישה הרבה פחות מטופשת מאשר כשאני מנסה לנהל דיון. את צודקת ב-100%.

moran f

New member
כן המפקדת!

רגע, בעצם... את לא המפקדת שלי? הממ... אה, סליחה, חחחחח.

אין לי שום בעיה עם הגילאים

רוב האנשים פה ממש חמודים אבל יש 2-3 דפוקים על כל הראש שבאים והורסים את כל האוירה כאן אם הם לא היו, אף אחד לא היה חושב על זה אפילו

M r s S m i t h

New member
אז ככה..

בהתחלה בימים הראשונים של הפורום, היו פה כ"כ הרבה צעירים כמו אייני, וירח ,ועוד כמה.. ובמהלך הזמן ,כנראה הרגישו שהמבוגרים מנהלים דיונים שהם כלל לא רלוונטיים אליהם. ומכאן הלכו לאיבוד פה. לדעתי את צודקת שיש צורך בחלוקת הפורום לשתי קבוצות גילאים. האחת שהיא עד גיל 25 לערך והשנייה מעל. כך יותר מתחברים לנושאי הדיון שיועלו, ולא יהיו פערים עצומים מה שגורם לחוסר הזדהות עם דיונים ונושאים שיש פה. אני חשבתי לעשות שאלונים חברתיים ומשחקים שקשורים לאומנות השרשור ורק אחרי שחשבתי, הבנתי שזה לא בדיוק מדבר לקהל הבוגר בגילו, אלא בעיקר לצעירים. בנוסף הפערים בין גילאים לא בדיוק מביאים לכימיה טובה, יש פה הרגשה של דיסטנס, מרחק...וזה ממש חבל. ניסיתי לשבור את אותו דיסטנס ע"י כיוונים יצירתיים כמו לשים תמונות מצחיקות וכו'. ובכ"ז כלום לא זורם עם זה, הכול פה הוא במתכונת נורא בוגרת. ולכן אני בעצמי כמנהלת צעירה קשה לי להתחבר בדיונים שונים שהועלו פה למרות שאני כמנהלת אמורה להיות אפקטיבית מאד. לדעתי אין מנוס מפורום נוסף לגילאי 14-26...

אמיר335

New member
הכל פה הוא במתכונת נורא בוגרת.

טוב... בסדר אם את אומרת מי אני שאתווכח

למעלה