פורום נחמד

vince

New member
פורום נחמד

נכנסתי היום פעם ראשונה לפורום הזה ואני רואה שהוא ממש נחמד , הוא לא כמו הפורופ של איי או אל שכל מטרתו היא חיפוש סקס. וכאן אני רואה שמתנהלים חחי חברה

טל קר

New member
אי או אל מת מזמן, ואם אתה מתכוון

לוואלה, אז בוואלה יש הפרדה כמו שיש בתפוז, בין פורום לחיי חברה לפורום להכרויות וסטוצים. ואני עדה ממקור ראשון שבפורום גאווה בוואלה מטרתו היא לא חיפוש סקס, ויש שם הרבה חיי חברה (למשל אתמול נפגשנו כעשרים אנשים בקפקא במפגש פורום). מצד שני אני עדה ממקור שני שגם כאן מתנהלים חיי חברה :)

MARMELAD

New member
האמת היא שבפורום גאווה של וואלה

יש בהחלט חיי חברה... בדקתי.

MARMELAD

New member
ועוד משהו נחמד ../images/Emo6.gif

להרמת המורל הלאומי שקדתי על הכנת גלרייה חדשה. גלריית האושר. תכנסו, תראו איך תחייכו. אתם מוזמנים ליידע את כל חבריכם המדוכאים על הגרליה המחוייכת הזאת, שיחייכו גם. מה רע?

MARMELAD

New member
חשבתי לקרוא לזה ככה

אבל זה צ´יזי מדי

**Blue-Lagoon**

New member
יא מישהו אומר צ´יזי

בדרך כלל שואלים אותי מה זה אין קשר לכלום
דרך אגב מזל טוב לי :)

the_new_guy

New member
סקר השבוע- מחאה רשמית!

רציתי להגיש מחאה רשמית לגבי סקר השבוע: מה עם אלו מאיתנו בעלי נטיות להרס עצמי? או במילים אחרות: למה בלייק לא מופיע ברשימה? (כמובן בהנחה שהוא עובר גמילה יסודית) ושאלה נוספת: האם רק למומין אסור לבחור כמה בעלים? כי אני פשוט חייב שיהיו לי כמה! כמו שנאמר: "תארוז לי שניים" (או שלושה).

MARMELAD

New member
בלייייק?

האמת היא שזה בכלל לא היה באשמתו שטד המטומטם שתה יותר מדי סמים. ולגבי הבריחה שלו - טוב, אומרים שבמצבי לחץ האופי האמיתי מופיע. מה שכן, מי שחושב שטד סקסי נפסל אוטומטית מלהיבחר בסקר.

the_new_guy

New member
מרמלד,

למרות שבלייק ממש מתוק
, אני יודע שהוא "צרה", ככה שטוב לדעת שיש מישהו ששומר עלי מעצמי ומסרב להכניס אותו לסקר. הערה: כותב הודעה זו שומר לעצמו את הזכות לקחת את בלייק ישר ממכון הגמילה ל- VEGAS כדי להתחתן ולהקים בית בישראל.

MARMELAD

New member
אני אשמור עליך מעצמך

ואתה תשמור עלי מעצמי..... שנינו רק נרוויח
הרי כולנו חכמים גדולים כשמדובר באחרים !

ווי זמיר !

אולי הכוונה היא לבלייק קרינגטון משושלת, הוא כבר נראה הרבה יותר טוב מהילד האמריקקי הזה, שללא ספק ילדותו עברה עליו בין ערמות של פרינגלס והמבורגרים.

הצבעות..... ../images/Emo120.gif

נדמה לי שהאזהרה היתה לגבי הצבעה לאותו מועמד יותר מפעם אחת.......

סקר השבוע - מחאה רשמית!

ג´אסטין - 4 קולות מייקל - 4 קולות הבא נסקור קצת את המצב ג´אסטין נראה מדהים - מייקל נראה סביר ג´אסטין אומנותי וחכם, הולך להיות אמן - מייקל מנהל ספורמרקט ג´אסטין הציל את החברות של מייקל ובריאן, הציל את בריאן מתביעה משפטית - מייקל סיכסך בין דיויד לבן שלו באמת נראה לכם כמו תקו?

למעלה