פורום נטוש..

אפילו אין כאן NEWS

גלריות או משו נורמלי. זה יהייה בצדק אם יסגרו אותו,הוא לא מועיל...

sapir aloud555

New member
נממ ../images/Emo121.gif

את צודקת, בערך. יש הרבה פורומים שלא כותבים בהם - ותאמינו או לא, אנחנו לא ממש קרובים אליהם במספר ההודעות..יש כאלו שפתחו אותם בערך לפני חצי שנה ויש להם רק 2-3 עמודים. מה שכן, הפורום לא פעיל ממש. וצריך להפעיל אותו..אבל מה הקטע? נעשה משחק, נעשה תחרות..מי ישתתף? מקסימום 4 אנשים. אפילו פחות. אז אני באה לשאול: יש הצעות?

אין קטע.....

פשוט הם בסכנת סגירה.. כמה אפשר להשאיר אותו ככה? הוא מאוס. אפילו את בתור מנהלת לא מביאה מבזקי חדשות,כלום. לא מעדכנת את מצב הסינגלים,מיקומן במצדעים,במכירות,אין גלריות....אין כלום. לא שאני באה בטענות....אבל את בעצמך יודעת כמה שהפורום הזה אומלל יחסית למה שהיה פעם,פורום דיי משגשג,או ממש משגשג איך שתקראי לזה.

sapir aloud555

New member
אכן ../images/Emo121.gif

הפורום לא בסכנת סגירה כל עוד אני לא אסכים לכך, קודם כל. ואם המצב ימשיך ככה, כפי שטענתי המון פעמים, אני אחליט לסגור..כי מה הטעם.. אני בתור מנהלת לא מביאה כלום..כן, וכשאני מביאה מגיבים רק במקרים נדירים. ולא רק אני צריכה להיות פה, זה לא הפורום שלי, זה הפורום של כולם.. הפורום התדרדר, פעם הוא היה שומם, ואז שגשג, ואז עוד פעם..גאות ושפל. אין לי מושג מה לעשות..

נסי לצרף אנשים [נאמר מקופסת הלהיטים

שפעם הייתה קרויה כך או מפורום MTV או לא יודעת מאיפה..]

sapir aloud555

New member
הבעיה ../images/Emo121.gif

כשמפרסמים שם הם חייבים ללעוג. אבל זה לא מזיז לי..אני יכולה לפרסם בפורומים, אבל אני רוצה לפרסם בשער תפוז. כשיהיה משהו שאוכל לפרסם בשער תפוז, אפרסם..וכבר ניסתי פעם או פעמיים. צריך להמשיך לנסות..חשיפה בשער תפוז תביא הרבה אנשים. בפורומים זה לא ממש יעזור לי כי תמיד באים 1 או 2, כותבים הודעה או 3, ולאחר כמה ימים עוזבים..

sapir aloud555

New member
זה הזיז ../images/Emo121.gif

עובדה שבאו 2 אנשים. וזו הייתה קומונה שנפתחה לפני 4 ימים..תראי לך..קיבלת חשיפה ענקית בתפוז.

זה לא הקטע של אנשים!!

זה הקטע של כמות החדשות, אין פשוט אין עליהן חדשות, ואין מה להגיד עליהן, ואי אפשר לחזור על זה שכל השירים יפים [למרות שאפשר להגיד את זה 934793478995889 פעם], והמשחקים ששחקנו פו כבר חרושים, זה רק עניין של חדשות...

sapir aloud555

New member
בערך, ../images/Emo121.gif

אין הרבה חדשות עליהן בזמן האחרון, יש הרבה הופעות. והן עובדות על סיבוב ההופעות שלהן מעכשיו..יש פחות חדשות, אבל עדיין יש..מלא פורומים שלהן ממשיכים לזוז גם בלי רוב החדשות. ואם אביא לפה חדשות..מי יקרא? כבר שמתי מלא פעמים, ונמאס לי שיש בקושי תגובות להודעה שאני מתרגמת / מחפשת.. וזה כן קטע של אנשים. פורום לא יכול לשרוד מכמות מעטה של אנשים..מילא, יכתבו מלא, ימלאו..אבל עדיין..תפוז לא העלו את הפורום הזה לכמות מעטה של אנשים, אם זה ככה, אפשר לפתוח קומונה וזהו..

למעלה