פורום ניו מטאל

kiticat

New member
פורום ניו מטאל

האם גם אתה אוהבים את המוסיקה בתחום הניו מטאל? האם גם את גלשתם בתפוז שידוע במגוון הרחב של הפורמים שיש לו להציע וגילתם שאין בית למוזיקה הזו? האם הייתם רוצים להיות חלק מפורום כזה במידה וייפתח? אם כן- בואו נראה להנהלת הפורמים שכן יש ביקוש לפורום שכזה!!!!! שילחו לי את שמכם וקישור לכרטיס האישי שלכם בנוסף להערות, ואעביר במרוכז את הבקשה להנהלת הפורמים אשר משוכענים שלפרום שכזה לא יהיה מקום בתפוז.....

coka

New member
אבל יש כל כך הרבה פורומים ללהקות

ניו מטאל.... זה נראה די לא נחוץ

kiticat

New member
תתפלאי לכמה להקות

אין.... זה יאחד את הרעיון הכללי גם. משהו שלא מדברים עליו בפורמים עצמם.

Cupid In Hell

New member
מירי!!

כמו שאמרתי אני רוצה לנהל על פאפא רוץ' ואפרת הציעה לי לנהל על כל להקות הניו מטאל בפורום רק ניו מטאל ואני לא שומע את כל הניו מטאל אז רציתי רק על פאפא רוץ' וסליחה כרגע על המילה הבת **** הזאתי דחתה את ההצעה!! אז שעכשיו תלך לחפש מי ינהל פורום!!

kiticat

New member
אני בכלל העלתי

את הרעיון של לנהל את הפורום הזה ובכלל לפתוח אותו לפני מעל לחצי שנה.

היא חוצפניה!!!!!!

זה לא בסדר!! אני מזה התעצבנתי שהיא אמרה לי שאי אפשר לאשר את הפורום על אוונסנס ושאפשר 'לדון על זה' בפורום קופסת הלהיטים שדרך אגב אמרו לי שזה פורום חרא אבל עדיין לא הייתי בו... קיצור אני הולכת לשבת לה על הראש עד שהיא תאשר את הפורום!!! בונאה אם הייתם רואים אותי אחרי ששמעתי שהיא לא אישרה לי את הפורום... כמעט התפחלצתי והתחלתי מזה לקלל אותה...!

kiticat

New member
תראי

אין מה לעשות. זה התפקיד שלה. להחליט מה כן מתאים ומה לא....

olly v

New member
אוף.... אין

כרגע בדקתי.... איזה באסה , דווקא להקה שווה...

Cupid In Hell

New member
להקה

תותחית!! אם יורשה לי להגיד נדלקתי עליהם!! ורותם חחחח איך ניראת?? שכעסת? אני השיער שלי התחשמל!!111

אמרתי לך!!!

העיקר אתה אומר לי שהם סתם חראות...! בעעעע איך נראיתי? אויש אתה ממש לא רוצה לדעת...

למעלה