פורום עוברים לקנדה - הגירה לקנדה

פורום עוברים לקנדה - הגירה לקנדה

ברוכים הבאים, אני שמח לבשר על התבגרותה של הקומונה והפיכתה לפורום, מעתה נוכל לאפשר ליותר אנשים למצוא אותנו בקלות, ופתיחת הפורום מעידה על ההכרה ברמתה המקצועית של הקומונה, על ידי הנהלת "תפוז" ועל כך אני גאה. כדי להתגבר על "מחלת ילדות" הדומה לשעלת של התוכנה, אני מבקש מ 15 מאחלי המזל טוב הראשונים ובאופן חריג ובלתי תקדימי לא לשרשר את המזל טוב להודעה זו, אלא לפתוח הודעה חדשה. אנא קראו את הודעת המנהל, אנא השתדלו לכבד את החדשים, שישאלו שאלה שכבר שמענו 1000 פעם , זו הסיבה שאנחנו כאן. בניגוד לאחינו הבכור והמכובד בניהולו המשובח של מורי ורבי DRZ400 מפורום ישראלים בקנדה, אנחנו לא פורום חברתי אל פורום לייעוץ הדדי, של אנשים הפונים לדרך חדשה ונמצאים בשלב מלא התלבטויות בחייהם, בואו נהיה סבלניים, ולחדשים: אנא הכנסו לשאלות הנפוצות, ולמאמרים כאן ובקומונה, לפני שאתם שואלים שאלה שיש עליה כבר תשובה. אט אט אני אעביר את כל קישורי הקומונה לכאן, וגם את הקישורים לשאלות הנפוצות, ותודה לרן פורסט שהשאיל לנו את הפלטפורמה לשאלות הנפוצות. תודה גם לדני ק.המומחה למניטובה, ולאורן פרידמן המומחה לוונקובר ובנותיה, וקריאה נרגשת לגאלה מקלגרי אנא נצלי את אירוע פתיחת הפורום החדש כדי לחזור ולעזור למלבטים החדשים. קריאה נוספת היא לאלפי הקוראים הפאסיביים שלנו, הראו נוכחות כדי שכולם ירגישו בקיומכם ולא רק מי שסופר את הכניסות באתר. תודה מראש לכל המברכים, ובהצלחה לכולנו אלה שבקנדה ואלה שבכל מקום אחר בעולם. המושבניק מטורונטו

kozmokramer

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם רק הייתי פוגש אותך כשמילאתי את הטפסים והיו לי מיליון שאלות החיים שלי היו יותר קלים, אבל...מוטב מאוחר מאשר מעולם לא
נכון
בהזדמנות זו אני רוצה להודות לך על כל העזרה, במיוחד בשעות הקטנות של הלילה, כשיישבתי עם עיניים אדומות מול האינטרנט מחפש תשובות לשאלות אינסופיות על כל העיניין הלא פשוט הזה - הגירה לקנדה. אני בטוח שהפורום הזה יסייע לישראלים רבים להגיע לקנדה ( אני כבר פה לכל מי שלא מכיר אותי) ולהצטרף למועדון הסנובורד היוקרתי שהקמנו במונסטון
כמו שאומרים - "...שלא יגמר לעולם", ולמי שיבחר משום מה לא להצטרף
אני עדיין בטוח שיש הרבה מה ללמוד מחברי הפורום הנכבדים שתמיד מוכנים לתת עצה טובה בזמן הנכון. ואם אנחנו טיפה צינים, לא נורא
זה רק אומר שאנחנו עדיין ישראלים בדם. אני חושב שאני מדבר בשם כל החבר'ה שעזרת להם עד היום כשאני אומר שלא האמנתי שקיימים אנשים כמוך עוד בעולם... שעוזר ובעל סבלנות בלי סוף. והנה... מצאתי אחד כזה בקנדה. עם קבלת הפנים שלך כמו שקיבלתי פה (ועוד רבים שכמותי) אני בספק אם אפשר להפוך לטרול
ביום מן הימים. ולסיכום, ברצוני לומר שוב תודה

MichCantor

New member
מזל טוב ובהצלחה

מקווה שאחרי הנסיעה לקהילה בויניפג (בשבוע הבא) אוכל להתחיל גם לענות על שאלות מלבד לשאול אותן. מישל

namkoo

New member
איזה כיף.... בשעה טובה!!

אני משוטטת כאן כבר מספר חודשים ולמען האמת ממש נחמד לי. תודה לכל מי שעזר עד עכשיו, ולהתראות בהמשך.

למעלה