פורום פורום פורום

פורום פורום פורום

משעמם ב-פורום, כמעט רק - אני תומך בך, אני אוהב אותך, וואו איזה יופי וכו ! היחידי שמפיג וקצת נילחם ב-שיעמום הזה הוא אסף הגדול ! אם ה-פורום הזה לא עוסק ב-לופוס (לכולם כבר נמאס לישמוע את המילה הזו) - מה מצדיק את קיומו ? ניראה, על פניו, שההכרות שלנו עם ה-לופוס היא מכל הכיוונים וכבר אין מה לחדש, להרחיב, ולהעמיק ! ב-פורומים אחרים כבר מזמן היו זורקים ומסירים את כל הודעות ההשתתפות בשימחה למיניהם ! אולי רק אני חש בזאת, ואם כך אני מצטער שאני מתבטא כפי שאני מתבטא. הוי פורום, פורום, פורום ............................. חג שבועות כשר ועליז

gaia20

New member
שלום יותם הגדול

אכן מסכימה איתך שהפורום די משעמם יחסית לאחרים, אולי יש לך הצעות לשיפור? ביקורת בונה זה תמיד דבר טוב
האם בטעות נכנסת בשם משתמש זה? סגנון הכתיבה שלך מאוד דומה לסגנונו של גולש אחר....

קרני22

New member
היי יותם

אני לא מהמשתתפים פה יותר מדי (אולי באמת כמו שאתה אמרת בגלל ש"משעמם" ) אבל אל תשכח שאחרי הכל זה פורום לופוס ובתור פורום שכזה אנשים נכנסים לפה כדי לקבל תמיכה וחיזוקים מאנשים אחרים שגם חולים ועוברים את אותם הקשיים פחות או יותר וחוץ מזה לא מדברים פה רק על הלופוס למי שיש מה לספר מספר ו אני מאמינה שבפורומים של מחלות או בעיות אחרות יש הרבה יותר שאלות והתעסקות בבעיות שלהם מאשר ההתעסקות פה סביב הלופוס (זה מה שלי נראה שקורה פה בזמן האחרון...)

למעלה