פורום צחוקים (2) חוזר ובגדווווולל!!

פורום צחוקים (2) חוזר ובגדווווולל!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo69.gif ../images/Emo98.gif ../images/Emo67.gif ../images/Emo66.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

שרשרו, חבר´ה, שרשרו... ללא פחד שרשרו!!!

מכאן אפשר רק לעלות...

טוב, זו בדיחה מצחיקה מאוד, אבל הבעיה היא שכולם מכירים אותה בטח. אז אני אספר אותה רק בגלל שלושה דברים: 1. מפה נוכל רק לעלות... 2. היום נתקלתי במישהי שלא הכירה את זה!!! 3. אין לי משהו אחר כרגע בזכרוני... אז ככה: בעלה של פולניה מזיין אותה... נאנח בהתלהבות... נהנה... והיא, פניה מהורהרים, מביטים כלפי התקרה... הוא נהנה, נאנח, עולה, יורד, מתנשף והיא - פניה שלווים, מהורהרים... כשלפתע היא אומרת בנחישות ובבטחון: "בז´! זהו - בז´! אני אצבע את התקרה בבז´!"

eliii

New member
"מעשה בקוף פסנתרן וקאובוי"

קאובוי אחד נכנס לבאר ,ניגש לדלפק ומזמין ויסקי... פתאום הוא רואה קוף קטן שמתיישב בדיוק מעל הכוס שלוט,וטובל את הביצים בויסקי......הקאובוי ...ניגש לפסנתרן ושואל אותו בעצבים....תגיד..אתה מכיר את הקוף שטובל את ביציו בויסקי?!!! הפסנתרן חושב רגע.. ועונה לו"אההמ ...לא..לא יודע...אבל אם תזמזם לי ..אולי אני אזכר"....

או-קיי, בדיחה שנידב שוקור מפורום

מנהלים (כן, גם למנהלים יש פורום. ובעיקרון אסור לחשוף משם מידע, אבל נראה לי שהבדיחה הזאת לא תגרום לפיטוריי. אם אני טועה, אנחנו נדע את זה בקרוב
): טייס אחד מתחיל לקחת איתו קבוצת משוגעים לטיול באוויר באמצע הטיסה המשוגעים מתחילים להשתולל ולעשות בעיות. לפתח הטייס מבחין במשוגע אחד שיושב בשקט הוא מתפלא ופונה אליו ואומר לו אם תצליח להשתיק אותם אתה תשב לידי ותראה יותר טוב מכולם. אחרי 5 דקות הכל שקט במטוס! והטייס נבהל! הוא פונה למשוגע ושואל אותו מה עשיתי בכדי שירגעו, אז המשוגע עונה לו: נתתי להם כדור לשחק בחוץ.

ellii

New member
חחחחחחחח ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo98.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo8.gif

Jerald_Admonds

New member
חחחחח אוקי אוקי גם לי יש אחת!

שלושה חתולים רבים מי הכי עצלן מבינהם חתול א´- אני הכי עצלן כי שמו לי אוכל על השולחן אתמול והתעצלתי ללכת לאכול אותו.. חתול ב´- ביג דיל! אני הכי עצלן, שמו לי חלק מתחת לשפם והתעצלתי ללקק אותו.. חתול ג´- הייתם מתים אני הכי עצלן! חתולים א´ ב´- איך זה? חתול ג´- שמעתם את כל הצעקות האלו אתמול בלילה? חתולים א´ ב´- כן.. חתול ג´- זה אני שדרכתי בטעות על הביצים שלי אבל התעצלתי להזיז את הרגל

ellii

New member
../images/Emo88.gif גדוללל ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo66.gif../images/Emo59.gif

למעלה