פורום! קום לתחייה כבר

בוא נהפוך את זה להתפקדות רשמית.../images/Emo88.gif

התפקדות חודש יוני
שם: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של דנה: שיר החודש לא של דנה: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): חודש טוב, חברים.

mcfsv

New member
מתפקדת ../images/Emo13.gif (זו מילי)

שם: מילי אייסיקיו: 273247905 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: myspace.com/mcfsv שיר החודש של דנה: תוך כדי תנועה וחמימות חולפת שיר החודש לא של דנה: 1,2,3 maria של ריקי מרטין (זה הצלצול שלי בפלאפון אני לא מפסיקה לרקוד אותו כל שניה) דיסק החודש: אוסף ישן סרט החודש: אמרת לך ספר החודש: עוצמת המיקוד תכנית טלויזיה של החודש: כ"נ5 ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לראות פה אנשים! ודנה ביום הסטודנט בבן גוריון. חודש מעולה מסוקסת, מייס יו

../images/Emo195.gif

התפקדות חודש יוני
שם:
נופר. מיקום:
אריאל אייסיקיו:
311774971 מסנג'ר:
[email protected] בלוג/אתר אישי:
- שיר החודש של דנה:
ממני אי אפשר לברוח. שיר החודש לא של דנה:
going under, ריק מתוכן - דנה עדיני, הייתי נותנת יותר. דיסק החודש:
זה לא אותו דבר - עברי לידר סרט החודש:
טוריסטאס. ספר החודש:
אלוהי הדברים הקטנים - ארונדהטי רוי תכנית טלויזיה של החודש:
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:
שילה בתמונע 7/6 [על היום סטודנט בחיפה :\], דנה בתמונע, בגרות אחרונה 26/6. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):
(זה לא מעלה, זו הייתה תמונה של הכנרת.) חודש טוב, חברים.

anna871

New member
../images/Emo13.gif

שם: אנה מיקום: מוסקווה אייסיקיו: 289341006 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: http://www.myspace.com/113868207 שיר החודש של דנה: חמימות חולפת I hope I didn't make many mistakes in hebrew

התפקדות .

שם: ענבר. מיקום: אריאל. אייסיקיו: 249097482. מסנג'ר: מיותר. בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של דנה: האמת שלא היה. שיר החודש לא של דנה: פלרמו- עברי לידר, Going Under, גלגל את זה (
). דיסק החודש: זה לא אותו דבר- עברי לידר. סרט החודש: מה שראינו אצל לירון, לא זוכרת ת'שם . ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: בקושי ראיתי טלוויזיה. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הופעה של שילה שבוע הבא בתמונע, כל השאר דברו איתי מאוחר יותר. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אם היה לי כח
.

יאללה../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif

שם: רעות מיקום: ראשון אייסיקיו: במסרים מסנג'ר: כנ"ל בלוג/אתר אישי:\\\ שיר החודש של דנה: אין ממש שיר החודש לא של דנה: כל האלבום האקוסטי של אלאניס לJLP דיסק החודש: ^ סרט החודש: ספיידרמן 3! ספר החודש: מיקוד לבגרות בתנך
, ספר בגרויות בכימיה של אנקורי, מיקוד במתמטיקה של אנקורי
תכנית טלויזיה של החודש: האלופה, גם סיינפלד ראיתי די הרבה. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לסיים עם הבגרויות האלה כבררררררררר תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): \\

mcfsv

New member
ספיידרמן 3 מזעזע ../images/Emo10.gif

הכי גרוע מבין השלושה. מתה ללכת לחסין אש החדש של טרנטינו. מה שלומך מותק?
(זו מילי)

ממש לא מזעזע!../images/Emo205.gif

חוץ מזה, יש שם איזה חתיך שהעסיק אותי כל הסרט
אצלי הכל בסדר, מה אצלך?

A t z a

New member
מתפקדת../images/Emo80.gif

שם:דנה מיקום: אייסיקיו:340988316 מסנג'ר:במסרים
בלוג/אתר אישי:אין שיר החודש של דנה: יש בזה טעם,לא זוכרת איפה שמעו את זה שיר החודש לא של דנה:לאדעת הרבה
דיסק החודש:החדש של דנה עדיני סרט החודש:שודדי הקאריביים 3 ספר החודש:
אין כזה.בושה תכנית טלויזיה של החודש:אלופה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:הופעות והרבה! כיף לי תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

mcfsv

New member
בהחלט בושה! מה זה בלי ספר?

תתביישי! רק פדידה ותבריזצ'י כל היום בראש שלך
יאללה יאללה לכי להכין קובה סלק!

TziMHoNoa

New member
סתם...

שם: נועה מיקום: ראשל"צ שיר החודש של דנה: חירותי, נכנעת ושאר השירים שנזכרתי בהם... שיר החודש לא של דנה: wait וPaper Cut של רונה קינן וgreen fields של ארבעת האחים דיסק החודש: עיניים זרות/רונה קינן סרט החודש: הסרט היחיד בערך שראיתי- אפוקליפסה עכשיו ספר החודש: הבריחה אל הכלא/עמוס קינן (הספר שאני קוראת החודש..) תכנית טלויזיה של החודש: בנות גילמור ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לסיים את י"א ולהרוויח מספיק כסף להופעות טובות שיעבירו את השנה הבאה מהר תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

BurningUp10

New member
מתפקד

שם: אלעד גיל: 19 מיקום: רמת גן מסנגר: בפרטי תבקשו תבקלו:)

למעלה