פורום קיור צץ לו כמטריה בגשם?...

Aqualung

New member
פורום קיור צץ לו כמטריה בגשם?...

נו, ננסה לנצל זאת על מנת לנער אבק מערימת דיסקים ששוכבת כאן באפס-מעש. שעת סיפור: לפני שנים רבות (כשלוש במספר), במסגרת שריפת-זמן-חסרת-תכלית, התחלתי לאסוף בוטלגים. לא ממש ידעתי למה אני מכניס את עצמי - ראיתי הקלטות חיות, ראיתי הקלטות בלתי-רשמיות, ראיתי הקלטות נדירות, לקחתי. והתחלתי דווקא מהקיור. למה דווקא הקיור, השד יודע (הוא גם טרח לספר לי על כך, אבל זה לא רלוונטי לסיפורנו). לאחר זמן-מה, צרבתי את אוסף הבוטלגים הנ"ל כדיסקי אודיו (במקור מדובר על קבצי MP3), במטרה להעבירם לאדם נטול-אמ-פי שהכרתי. אך התהליך, שכלל את איתור ההקלטות, ההורדה, ההמרה והצריבה - נסתיים כאן, ומסיבות מסויימות (שוב, יש פרוטוקול לגביהן אצל השד) מעולם לא עבר את שלב המסירה. ומאז הם שוכבים בפינה חשוכה, צוברים אבק ובוכים חרישית. כשלעצמי, אין לי ממש מה לעשות איתם. הקבצים המקוריים ברשותי, מגובים בארכיון (שבינתיים גדל לתפארת מדינת ישראל, וחורג גם מתחום קבצי האודיו בלבד); האדם המקורב היחיד שעשוי היה להראות עניין בבוטלגי-קיור נמנע מלקבלם, מסיבות טעונות ושונות; ומתישהו צריך להכיר בכך שכנראה ליעדם המקורי הם לא יגיעו. ולזרוק אותם הרי אי אפשר. יש ילדים רעבים בהודו. מה זה פה. מאידך גיסתי, לא נראה שהם מביאים כל תועלת כשהם שוכבים כאן, חוץ מאשר למשפחת אָבַקי-גוזניץ, אולי. כך שאני פתוח להצעות לגבי גורלם העתידי. שכנעו אותי, רפי. חדשו לי. ולעניין: הדיסקים צרובים כדיסקי אודיו, ממקור-MP3. כל אדם שמקבל אותם לידיו מתחייב לא להמיר אותם חזרה - אם הוא נורא רוצה, הוא יוכל לקבל גם את הקבצים המקוריים (המטרה היא סה"כ למנוע איבוד-דור נוסף בהמרה). הדיסקים ללא אריזות והדפסים. רשימת ההקלטות:  1980, May 24th, Arnheim, Netherlands  1981, July 5th, Werchter Rock Festival, Belgium  1981, October 7th, Bordeaux  1985, September 20th, National Exhibition Centre, Birmingham, UK  1996, November 6th (16th?), Bataclan Theatre, Paris - 2CDs  1997, October 31st (Halloween concert), NYC  2000, February 25th, The Vic, Chicago - 2CDs  2000, February 28th, Roseland Ballroom, NY - 2CDs  2000, April 9th, Olympiahalle, Munich, Germany - 3CDs  2000, April 26th, Le Zenith, Paris, France - 3CDs  Plus 3 CDs of various live tracks. (אם מישהו נורא מעוניין, כאמור, האוסף גדל בינתיים. רק שאני לא טריידר ולא מסודר. המעוניינים יאלצו לסבול זאת.) האם תוכלו, ילדים חביבים, לתת עצה, באשר לניתן לעשות בהם, לצבוע את העצה בצבעים עליזים ולשלוח למערכת? הצעות הכוללות תשלום או שוחד מיני ייפסלו על הסף. המוסיקה לא שלי ואין ברשותי למכור אותה, וזנות, מה לעשות, לא מושכת אותי. אידיוט אידיוט, אבל זה מה יש. -- עופר

../images/Emo6.gif המממממממ.....

האמת היא שזה אוסף שנשמע מאוד מפתה........ ואני מאוווווווווווווווווווד רוצה שהוא יהיה שלי שלי ורק שלי.................אבל אין לי דבר להציע לך בתמורה (חוץ מAthens, shockwave, 2002 וזהו) ויותר מזה, לצערי, אני לא מכירה אנשים בארץ שירצו את זה (ואם מישהו מכיר, תודיעו לו בבקשה על הפורום הזה ושיבוא!
) אם בא לך לתרום לאלה נזקקת..........

Aqualung

New member
הם שלך.

לקח לי זמן לעשות את הקישור, כנראה בגלל האיות העברי. אבל האוסף הזה אכן שלך שלך ורק שלך, אם את עדיין רוצה אותו. -- עופר

Hadas22

New member
../images/Emo15.gifעופר היקר! (כבר חנופה...)

אם זה עדיין רלוונטי, ולא נמכר במיידי לבוסית של הפורום, אשמח להגיש את מועמדותי לקבלת הנכס הזה, שאתה כה מעוניין לחלק... אין לי מושג מה להציע לך בתמורה (הרי פסלת על הסף טובות הנאה מיניות/כספיות)...אז מה נשאר, מה? בכל אופן, אני פתוחה להצעות... תודה לך, הדס.

Aqualung

New member
ארר...

עקרונית, זה נמכר במיידי לבוסית של הפורום. הדיסקים אולי עוד אצלי - הכדור אצלה. אבל לגבי הרלוונטיות... סה"כ הקבצים המקוריים מגובים. זה שמשך שנתיים יש ערימה של דיסקים בודדים בפינה חשוכה, לא אומר שאי אפשר ליצור עותקים נוספים, בהנחה שיש להם קהל ולא יעלו אבק. הבעייה היחידה שיכולה להיווצר, כמובן, קשורה להכרזת הבוסית הנ"ל, לרצונה שהאוסף הזה יהיה "שלה שלה ורק שלה". שניתן לכן לריב? נה, מקסימום נאלץ להכין לך אוסף אחר, עם מופעים אחרים, ויתחילו שמועות על שתי מעריצות קיור שמנסות להתגנב זו לביתה של זו באישון לילה ולחפש מופעים אבודים...
וַיתגלו לה פניה הירוקות של הקיורינאה. -- עופר

Hadas22

New member
../images/Emo15.gifהיי עופר!

אז אני מבינה שהפסדתי לבוסית של הפורום, הפסד ידוע מראש... אתה לא מכיר אותי, אבל אני לא מוותרת על הדברים שאני רוצה ללא קרב הוגן. אז אם יש עדיין צ´אנס כדי שאוכל לקבל בכל זאת את העותקים, אשמח להתמודד עליו במלוא כוחי... (כמה דרמטי) בכל אופן, תהיה בקשר לגבי אפשרות אפשרית שיש לי כאן סיכוי לכבוש את הפסגה... תודה, וכל טוב, הדס.

רגע! רגע רגע רגע! ../images/Emo2.gif

קודם כל, אני שמחה שזכיתי במכרז... (טיהי!
) דבר שני, בכיף, אם את רוצה אפשר להתחלק או שאני אעשה לך עותקים או משהו בסגנון.... הכל רק שלא נריב!
בכל מקרה, יש לךְ עוד הופעות?

Hadas22

New member
היי לך, בוסית...

ובכן, שתי דברים לי אלייך: 1. האם יצרת קשר עם עופר והבוטלגים כבר בידייך? או שאת פשוט מקדימה את זמנך בהנחת הכתר על הראש...? 2. אם השאלה לגבי הופעות נוספות הופנתה אלי, התשובה היא - שלילית. מצטערת. בכל אופן, אשמח להגיע איתך לאיזושהיא פשרה... תודה, הדס.

היי הדס ../images/Emo13.gif

עדיין לא דיברתי עם עופר, וברגע שייקבע משהו אני מבטיחה לעשות לך עותקים ואפילו לצרף לך את 2002 שיש לי...

Aqualung

New member
המתחיל במצווה, סוחרים מאחורי גבו

זהו? אני לא בודק הודעות יום-יומיים, כדי לסיים עבודות, לסדר ולנקות, גם לדאוג לארוחות (רק לא לטפל בתינוקות), ועסקאות-קרדיט-ללא-כיסוי מתבצעות להן על חשבוני, ועוד בניגוד להצהרה המקורית? הדיסקים הנ"ל הם דיסקי אודיו. עד כמה שאפשר, הייתי מעוניין שלא יעשו עותקים נוספים מהם. אבל Cow cow, כמו שאומרים. התנדבתי לעשות עותקים נוספים מהמקור, ואני בד"כ עושה דברים מהר. העותק הנוסף כבר צרוב. רק שלא ישכב כאן שנתיים, כן?
-- עופר (במחשבה שנייה, אולי באמת מיהרתי לצרוב. בסופו של דבר הבוסית עדיין לא אמרה דבר שלא על גבי הפורום.)

למעלה