פורום קין משתגע 4!

פורום קין משתגע 4!

(נראה לי שהיה 3, לא? אם לא אז בקטנה, זה יהיה טריוויה מעניינת לדורות הבאים
) בזכות זה שראיתי שבפורום יש מוחות יצירתיים מי מהם מתנוונים עקב פסיכומטרי ועבודה ומי מהם מתנוונים עקב שביתה ארוכת טווח (*אהממ*קערין*אההמ*), החלטתי להציל את המצב עם שרשור פרסומות! כל אחד ישרשר פרסומת שבה היה רוצה לראות את קין ואיך היא היתה מתבצעת (ראה דוגמת שמפו "כיף" וטים שר "קריסטל בול") ניתן להגדיל ראש ולערוך תמונות של פרסומות כדי לשעשע את כולנו
אז יאללה קופיראייטרים! להתחיל

M a a y a n K

New member
פרסומת ל...

בושם חשוב להגיד
זה לא פרסומת שראיתי או משהו זה הכל המציא המוח המתנוון שלי
רואים את טום הולך ברחובות לונדון בלילה, הוא לובש מעיל שחור (עם חולצה ומכנסיים שחורים, אלא מה?) ויוצאים לו אדי קור מהפה (כדי שיבינו שקר בלונדון), הוא הולך והולך עד שהוא מגיע לסמטה חשוכה משם הוא נכנס לבניין נטוש ואז רואים שבבנין בעצם יש מועדון/פאב כזה וטום עולה על הבמה (טים וריצ'רד כבר שם מחכים לו) ואז הוא מתחיל לשיר: Tim, can you handle this? Richard, can you handle this? London, can this? I dont think you can handle this!!! ואז הוא מתחיל לשיר את דירטילישס, שלמרבה הנוחות זה גם השם של הבושם!! ואז הוא אומר אומר משהו בסגנון: דירטילישס, הבושם החדש לגבר מבית שאנל (כשהוא מחזיק את הבושם בחושניות
) *הבהרה*: אני ממש עייפה

justin9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי../images/Emo70.gif

דרמתי כזה בהתחלה....

M a a y a n K

New member
אוי גם לי...

כשהם יהיו בארץ- אני כל כך אומרת את זה לטום!!! חחח...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifיואו, זה טוב!

קצת לצחוק על הבוקר!!!
מעיין, בהחלט יש לך את זה! אבל אני קצת מפחדת שאם מישהו יציע את זה לטום, הוא ייתן לו בוקס בפרצוף
אחזור מהסימולציה (ה100,000 נראה לי) ואעלה רעיונות!

נראה לי שהוא כרגע במחזור אז בהחלט יש מצב

--בשאר הזמן- אני חושבת שהוא לא יתנגד להופיע בשלטי חוצות ובקמפיינים.

WhiteShadows

New member
../images/Emo6.gif טובבב!

מעניין אם גם אני אצליח לחשוב על איזה משהו טוב

אוקיי הפרסומת לקסטרו, מכירים? הישנה עם המעיל.

טום הולך ברחוב, עטוף במעיל בלבד, מחכה לקורבנות תמימים... טים החביב עובר לתמימו, וטום חושף את עצמו לעיניו (יואו זה נשמע כל כך רע
) טים לא מתרגש, ממשיך, מסתובב- ופותח את המעיל בעיני טום ההמום בחזרה (עדיין נשמע רע
) ואז כותרת: "קסטרו- יש לנו גם סוודרים!"

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בדיוק שמו את הפרסומת הזאת באיזשהו תוכנית ודיברו עליה, ואמא שלי כזה, "יאא, איזה קלאסיקה"XD טים הוא הרבה יותר קלאסי

CrazyPenguin

New member
אוי אני אצא מגעילה../images/Emo191.gif|פינגווין|

אבל זה פשוט דורש... רואים את טום יושב בפינה חשוכה בבית, ומדבר עם טים/ריצ' בטלפון כמובן שכל השיחה באנגלית ובמבטא בריטי
והוא מתנשף בחוזקה וכולו מזיע XDDDD
טום: אני שומע אותם מתקרבים!!!!!!! הם עולים במדרגות!!! טים/ריצ' תעזור לי!!!! הם באיםםםםם הם רודפים אחריי!!!!!!!!!!!!!!! הצילוווווווו
תעזור ליי!!!!!! קריין: אף אחד לא רודף אחריי טום. סמים זה סרט רע.
מרגש.

למעלה