פורום!! קריאה לסדר! תתעשתו!

shuky63

New member
פורום!! קריאה לסדר! תתעשתו!

רוביןהוד לא קרא לאף אחד כאן:דפוק ,טיפש, מטומטם או כינוי גנאי אחר.הוא רק הביע כאן דעה שהרגיזה את כולם כולל אותי.אז באיזה זכות אתם קוראים לו בשמות גנאי כאלה. אי אפשר כבר לקטול דעה בלי שמות גנאי? בואו ננסה לשמור על תרבות שיחה.

avi9

New member
לשוקי, יש גבול להבלגה. יש גבול

למה שהדעת סובלת! אם דעותיו לא נראות לך, מדוע אינך מגיב? יש דעות שהם מעבר לקונצנסוס. מדוע לא להמשיך ולפתח את הרעיון? מדוע לא לעקר מגמגמים ומגמגמות? מדוע לא לאסור בחוק את נישואיהם? יש להוקיע מטורפים !

shuky63

New member
אני כן הגבתי למה שהוא כתב והתנגדתי

לו ואני מצרף קישור לתגובתי.רק שעשיתי זאת בלי להשתמש במילות הגידוף שאתה השתמשת בהם. להוקיע כן לגדף לא!זו דעתי.יש זכות גם לקיצונים להביע את דעתם כל עוד הם לא באים ללעוג ולהעליב אלא להביע דעה .

b e ll

New member
אני לא מוכנה להתעשת כשממליצים

לי בחום רב למען עתידה של בתי, להעלם מחייה או לפחות לא לדבר או לגמגם בפניה איזה שנתיים שלוש. עם המלצות כאלה אני מאבדת את העשתונות. בשם הזכות שיש לו להמליץ לי המלצות כאלה, אני אמרתי לו בעדינות מה דעתי. האמן לי, הייתי מאוד מאוד עדינה. בעיניי מה שהוא כתב הרבה יותר חריף ומופרע ממה שאני אמרתי. להרבה הודעות ביזאריות עניתי ברצינות, אפילו לרובין הוד עניתי בפעם הראשונה עם המון סבלנות רק כדי שהוא יענה לי שאני מתחמקת ויכתוב בשנית כמה אני מזיקה לבתי בעצם נוכחותי בחייה. לא שמתי לב שאתה קראת לו לסדר בגלל ההודעות המופרעות האלה. לא שמתי לב שהבעת דעה שהיא קצת יותר מקרה בעניין (הופתעתי לגלות שגם אותך היא עצבנה). עצוב לי לגלות ש- mgamgem צדק, שיש בפורום שדומים לו - נחש מתחת לקש, מכיש מחולשה ופחד.

mgamgem

New member
פעם אחת תנסי להקשיב

בגילך ובמעמדך האישי והמשפחתי, הגיע הזמן שתדעי לקבל ביקורת ולהתמודד עמה. רוב הפעמים אינך עונה לגופו של עניין אלא לגופן של טוען, וכך מתחמקת מתוכן הדברים. התפרצויותיך האחרונות יש בהן כדי לגרום לך לבדוק עם עצמך, אם לא כדאי שתחזרי לטיפול (ולא אצל קלינאי תקשורת).

b e ll

New member
קטנצ'יק, אני שמחה.

שמחה שאני מצליחה בכל זאת לגרום לך הנאה קטנה בחיים. אתה מעלה חיוך על שפתיי. אני מחככת ידיי בהנאה... אני מחכה לשמוע עוד פנינים ממך. אני מניחה שלא ממש נעים שם מתחת לקש, אתה נראה לי קצת מיואש.

avi9

New member
נראה שחזרת להיות כתב רב יומי בפורום

נהנה? תגיד מה אתה בעצם רוצה?

b e ll

New member
ואני חשבתי שזה ממש ברור מה שהוא

רוצה. הוא רוצה לתרום לפורום, לגרום לאוירה טובה, לענות לשאלות, לתת עיצות, לספר בדיחות, להכיר חברים חדשים. מה לא? לא ככה?

mgamgem

New member
תודה

סיפור אמיתי לגמרי: התערבתי עם בחורה שעובדת אתי במשרד, שאינך יכולה להתאפק מלענות לכל שטות שאני כותב, וכרגע זיכית אותי בארוחת ערב זוגית (אם כי הוחלט שאוותר עליה ואתרום את שווייה). אז שוב, חן חן. [ואגב, מי אמר שנכנסים לפורום רק כדי "לתרום, לגרום לאוירה טובה, לענות לשאלות, לתת עיצות, לספר בדיחות, להכיר חברים חדשים"? את לדוגמא, נכנסת לפורום גם כדי לפרסם את "הישגים", לא? אחרת איזו סיבה יש לך לשים את הלוגו של החברה בזיהוי שלך ולפרט (רק) עליה בהרחבה, במקום לכתוב עליך אישית?! תמהני!]

b e ll

New member
../images/Emo6.gif נהדר! תמשיך ככה.

תודה שאתה עוזר לי לפרסם את הישגים! זה תמיד טוב לעסקים. ולגבי הארוחה שזכית בה... אמרתי כבר שיש לך כל כך מעט הנאות בחיים שאתה חייב למצוא אחרים שינעימו לך...תזחל עוד קצת מתחת לקש אולי יהיו עוד כאלה שירצו להעניק לך, מסכן קטן, עוד כמה ארוחות חינם שגם אותם תוכל לתרום ברוחב לב? (אתה מתמחא בזה, לא?) א ב ל מה שהכי מצא חן בעיני, היה "סיפור אמיתי לגמרי: התערבתי עם בחורה שעובדת אתי במשרד, שאינך יכולה להתאפק מלענות לכל שטות שאני כותב" גם אתה יודע שאתה כותב רק שטויות! כלומר כל מי שכותב כאן בפורום יודע שאתה כותב שטויות... גם אתה. גדול! פשוט גדול!

mgamgem

New member
עד מתי?....

מתי תשכילי להבין, שלפעמים אי-תגובה אומרת הרבה יותר מתגובות זועמות שיוצרות רושם הפוך מהמניסיון הפתאטי שלך להציג כאילו אינך "שמה" עלי. את משקיעה משאבים נפשיים ואחרים בתגובות (אינפנטיליות) להודעות שלי ובהתייחסות אלי גם בהודעות אחרות שלך. חבל. [אגב, טעות הכתיב הראשונה שלך (כמדומני) בפורום הופיעה בהודעה האחרונה שלך. לא מתאים לך, והדבר מלמד משהו על סערת רגשות, שכאמור אינה במקומה].

shuky63

New member
bellו megamgem תסכימו איתי שהויכוח

בניכם הפך אישי ולא קשור לפורום לכן אבקש ממכם לנהל אותו במסרים אישיים ולא מעל דף הפורום.

b e ll

New member
בהחלט, חבל להשקיע זמן בזה.

זה כבר הפך להיות בדיחה שאינה מצחיקה.

adisa13

New member
shuky

hi shuky ma nishma? remember me? we r now in PERU how is going with AMBI ? adi safker

shuky63

New member
hi adi.do you talk better in spanis

? you left big hole in ambi but we shall over come and i hope you will be i action with the canadian stuttering organization.

למעלה