פורום רדום

יוד 40

New member
פורום רדום

הפורום לטעמי לא משרת את הציבור אלה דואג לבעלי אניטרסים בסיגנון"המלץ עלי המליץ עלייך"יש לכם הרבה מה ללמוד מפורופ"טיולים בארץ"

אדון יוד 40 היקר

בתור חבר פורום רדום, המשתתף במקרה גם בפורום טיולים (בשביל הערנות לטענתך), יש לי שלש בקשות אליך: 1. אשמח אם תואיל לסייע לכולנו להתעורר - כמובן ע"י השתתפותך הערנית בפורום צימרים שיכולה לתרום לנו רבות (ואני רציני...) 2. ספר לי לדוגמא איפה קיים "המלץ עלי אמליץ עליך" (כדי שנוכל לנקות את האורוות) 3. האם ניסית פעם לנתח את ההבדל (העבה) בין פורום צימרים שעוסק בתחום יחסית צר, מול פורום טיולים שעיסוקו - רחב, חובק הסטוריה, מקומות, דתות, חברות, מחקרים, תרבויות ועוד ועוד....) אז בבקשה אדון 40 היקר - שנס מותניך והצטרף אלינו כדי להקימינו ממקום מרבצינו, ששם לטענתך איננו מועילים לבורא עולם... אני קורא לך להצטרף לפורום! ועכשיו נראה מה יקרה... (אני מנחש את ההמשך....)

שמר2

New member
ומיהו בדיוק ה"ציבור" עליו אתה מדבר?

כי אם מדובר על הציבור שאוהב לזרוק הודעות בסגנון "מעוניין בצימר למחר נחמד ובמחיר נמוך", אז אכן הפורום הזה רדום, ולא באשמת הכותבים הקבועים בו. הבעיה של כותבים כאלה היא שבמקום לערוך חיפוש עצמאי בעזרת אתרי אינטרנט/מרדיך צופית/סוכני נסיעות/דפי זהב וכו' (כולם חינם), הם מצפים לעורר איזו התלהבות אצל אנשים שכותבים כאן ללא תמורה ובזמנם החופשי. לי אישית אין שום עניין מסחרי בפורום הזה, אני לא רואה ממנו שקל ואפילו משקיע לא מעט זמם עבודה יקר בלענות בפירוט על שאלות, שאופציית החיפוש היתה עונה במקומי. כמובן שביקורות מהסוג שאתה נותן, רק מעוררות את המחשבה שאולי באמת אין טעם לענות לגולשים "עצלנים", אלא רק לאלה המעוניינים במידע שלא ניתן למצוא ע"י השקעה של 90 שניות במנוע חיפוש. התוצאה תהיה כפולה: גם תרומה (זעירה) לשיפור הכושר המנוון אצל גולשים למצוא מידע זמין לבד, וגם להרחיק את העצלנים הכרוניים שחושבים שיושב כאן פאנל של סוכני נסיעות שגוזרים קופון על ההמלצות. תעשה טובה ובפעם הבאה תיידע אותנו בסוף שאלה על כך שאתה מעוניין בשירות או שאתה נעלב, ואני מבטיח לענות לכך תשובה כל שהיא, אפילו שסביר להניח שהיא תהיה "אני לא מכיר, מצתער". וכמובן שכמו שאמנון כבר ציין, אם תטרח לשהות בפורום טיולים קצת זמן, תגלה שחלק לא קטן מהכותבים הקבועים כאן, כותבים לא מעט גם שם.

drtrip

New member
שלום לך יוד 40../images/Emo140.gif

קודם כל ברוך בוארך לפורום, אני מבינה שזו הפעם הראשונה שלך אצלינו. האם אפשר לעזור לך בחיפוש אחר צימר מסויים?? או שאתה רק רוצה לצפות בו מהצד ולהעביר בקורת??!!?? אנחנו כאן בשביל הגולשים וכולנו מתנדבים... ובכיף...
הפורום שלנו מתעסק בעזרה לגולשים אשר רואים עשרות אתרי אינטרנט ומאות אתרים של צימרים וקשה להם לבחור, הם מעדיפים לקבל המלצה אישית וזה מה שאנו עושים כאן. נותנים המלצות אישיות על מקומות שבהם אנו מבקרים. לכן אני או שמר או אמנון או הדרומי או שירשיר יכולים להמליץ על המקומות שהיינו בהם פיזית. אין אנו יכולים להמליץ על מקום שלא היינו בו. אינטרסנטיות יש בכל מקום וגם בממשלה... על זה איננו יכולים לשלוט. אנו עושים כמיטב יכולתנו לעזור לגולשים. איננו מחפשים רייטינג, ואם הפורום לא לטעמך, חבל... נשמח בכל אופן לראותך בעת הצורך אנחנו כאן
שיהיה לך יום מקסים וחופשות מהנות

יוד 40

New member
ראשית התנצלות

למנהלי הפורום כוונתי היתה ביקורת בונה ולא להיפך א.התגובות הרבות שקיבלתי,עוררו מאוד את תיבת המסרים שלי ב. כצופה באתר לא ראית המלצות למקומות לינה אטרקטיבים,לטעמי אלו צריכים לעניין את הציבור ג כמטייל ידוע שרמת הצימרים בארץ עשתה שידרוג גבוה מאוד,לכן לא רואה סיבה להלל ולשבח צימר זה או אחר, לטעמי אפשר לתת כיוון ד למשל המלצה ראשונה שלי הייתי בסו"פ בחוף "בננה ביץ" אחרי נהריה יש חושות נחמדות למשפחה בעלות של 250ש"ח ללילה ה לסיום "לציניקנים" שלא הגיב כולי תקווה שלקחת קל ולא כבד,ראו בפורום טיולים מחמאה למנהלי הפורום

drtrip

New member
שמחה שהסברת את עצמך, ותמיד טוב

לנו לשמוע על המלצות עם זה צימרים או חושות. כל אינפורמציה מתקבלת פה בברכה. שיהיה לך יום נעים, מקוה שתהנה מהפורום שלנו בהווה ובעתיד.

למעלה