ומיהו בדיוק ה"ציבור" עליו אתה מדבר?
כי אם מדובר על הציבור שאוהב לזרוק הודעות בסגנון "מעוניין בצימר למחר נחמד ובמחיר נמוך", אז אכן הפורום הזה רדום, ולא באשמת הכותבים הקבועים בו. הבעיה של כותבים כאלה היא שבמקום לערוך חיפוש עצמאי בעזרת אתרי אינטרנט/מרדיך צופית/סוכני נסיעות/דפי זהב וכו' (כולם חינם), הם מצפים לעורר איזו התלהבות אצל אנשים שכותבים כאן ללא תמורה ובזמנם החופשי. לי אישית אין שום עניין מסחרי בפורום הזה, אני לא רואה ממנו שקל ואפילו משקיע לא מעט זמם עבודה יקר בלענות בפירוט על שאלות, שאופציית החיפוש היתה עונה במקומי. כמובן שביקורות מהסוג שאתה נותן, רק מעוררות את המחשבה שאולי באמת אין טעם לענות לגולשים "עצלנים", אלא רק לאלה המעוניינים במידע שלא ניתן למצוא ע"י השקעה של 90 שניות במנוע חיפוש. התוצאה תהיה כפולה: גם תרומה (זעירה) לשיפור הכושר המנוון אצל גולשים למצוא מידע זמין לבד, וגם להרחיק את העצלנים הכרוניים שחושבים שיושב כאן פאנל של סוכני נסיעות שגוזרים קופון על ההמלצות. תעשה טובה ובפעם הבאה תיידע אותנו בסוף שאלה על כך שאתה מעוניין בשירות או שאתה נעלב, ואני מבטיח לענות לכך תשובה כל שהיא, אפילו שסביר להניח שהיא תהיה "אני לא מכיר, מצתער". וכמובן שכמו שאמנון כבר ציין, אם תטרח לשהות בפורום טיולים קצת זמן, תגלה שחלק לא קטן מהכותבים הקבועים כאן, כותבים לא מעט גם שם.