פורום רובי וויליאמס התווסף בהצלחה

פורום רובי וויליאמס התווסף בהצלחה

לרשימת המועדפים שלי...! אז נכון, אני לא מעריצה, סו וואט? אסור לי להיות פה? הבחור בהחלט מהמם והייתי עושה לו טובה.. חחח... סתם! הנה קרינה אני פה! עכשיו תגידי לי ברוכה הבאה ותשחדי את כולם להגיד לי...
חיחיחיחיחיחי... בה ביי... לוב יו אול! ובמיוחד אותך קרינה! (המנהלת! כן היא שינתה את השם לקרין אבל בעצם קוראים לה קרינה, זהו השם שנתנה לה דודתה הרוסייה סווטלנה- אמא שלי
) חחחחחחחחח סתםםםםםם!

../images/Emo15.gifמצאתי את האחות האבודה שלי...

|אייקון של טלנובלה מערוץ ויוה| שירנושששששששששששששששששש... מיאמור, השושנה שבין הקוצים,המימייה שבאמצע מי עדן שישייה, הגמל בין הכבשים...
וולקאם...
עוד מעט דרורי יגיד לך וולקאם...

הגמל בין הכבשים?../images/Emo6.gif

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעע קרעת אותי... אה קרינה אמא שלי (סווטי בשבילך) אמרה שהיא תבוא למכולת של אמא שלך (אלכסנדרה) אז שאמא שלך תתכונן..... ועכשיו כדי שאף אחד לא יבין אני אגיד לך מה שמעתי פה על איזה גולשת... שמעתי שהיא מזה "סוקה" אשכרה "בלאט" טוב יאללה קרינה "ידידה מוי" פחחחחחח..... די די... אני מפגרת!

../images/Emo15.gifקבלו את שירנושקה!!!

|אייקון של כפיים| מממ.... מבחינת מסטוליות אני והיא אותו דבר... אתם תתרגלו אליה... מבטיחה...
יקירתיייייייייייי, הקצפת שעל העוגה שלי, הזיתים שעל הפיצה שלי... לאאב יוווו...

קרינה...

שעווה באוזניים שלי, זיפים ברגליים שלי, לכלוכים באצבע הקטנה של הרגל שלי, פלומת שיער בבית שחי שלי, חנונה מהאף שלי, פלולה בגב שלי, חצ'קון במצח שלי... גמני אוהבת אותך...! וכן אני מבטיחה שתתרגלו אליי... בדר"כ אני רצינית... אני לא יודעת מה שתיתי היום...
חחח... האמת, אני שרוטה תמידית... לא יעזרו לי תירוצים של וודקה...

../images/Emo15.gifהיא מאווווד רצינית...

היא רצינית בדרך כלל, רק בין השעות 14:00 עד 16:00 קורה לה משהו... נכון שאתם סקרנים?!?!?
היא הופכת לספיידרמן...
האוויר של חו"ל גורם לחירפון כנראה...
אהמ... כן היא לא גרה בארץ...תקנאו ...
|אייקון של כולם מקנאים|

קרינה אל תשקרי!

אני לא הופכת לספיידרמן... אז נכון קרינה אז את מנסה לחפות עליי כבת דודה אוהבת ודואגת ותומכת אבל אם כבר פתחת את הנושא הכאוב הזה... נספר להם! אוקיי יש לי פצלה קטנה... (מין פיצול אישיות...) וקוראים לו: מוכנים...
אולי תרדו עוד טיפה למטה...? בבקשה בשבילי ובשביל שדי? נו פליז......... עוד טיפה...... עוד מעט ואתם שם...... חחחחח.... נו כבר הגעתם עד פה מה יש לכם להפסיד? אכלתם אותה!!! רוצים לדעת למה??? חח.. אז תמשיכו לרדת רק עוד פעמיים... הנה אתם מתקדמים..... הופה אתם כמעט שם......... אכלתם אותה כי..... ירדתם איזה מיליון שורות וכבר לפני איזה מלא שורות אמרתי שקוראים לו: ש ד י !!! חחחח..... SHEDI מהמילה שד... חחחחח... demon... חחחחחח...... נו מה עוד לא קלטתם שאני שרוטה?? וכן קרינה זה האוויר ומזגו... פה בסקוטלנד....!
אני יותר קרובה לרובי מכם! אני בבריטניה..... חחחחח מה קשור? בכל מקרה התעייפתי... בה ביי ppl

../images/Emo15.gifגנבת לי את המעלית...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה... כן היא גרה בסקוטלנד, קר לה ונעים לה בזמן שאנחנו מתייבשים מחום... קרוובה לרובי ?!??!??!? |אייקון של קרין מבררת מחירי דירות בסקוטלנד|

חחחחחח......

קריר ונעים? פאקינג פריזינג פה!! חחחחח... סתם.. קריר נעים כזה... אביבי... השמש זורחת הציפורים מצייצות ויש רוח קרירה ונעימה כמו בפריז'ידר (מקרר פחחחחח..) חחחחחחח לי קר! בכל מקרה לאף אחד לא איכפת... אף אחד לא אמר לי ברוכה הבאה... כנראה הם מפחדים שמא אני אתקוף אותם בחיבוק.. חחחחחחחחחחח..... יאללה תתעוררו!!!! גם אתה המנהל!

human nature...

well... u have a wee mistake... it's not a dialogue... it's a duologue which means that 2 persons are talking.... but now it's a dialogue cuz u r involved
yeah! I knew that some day my drama lessons would make me sound smart... oh i'm so proud of myself.... thanks Mrs Bryce! LOL

Human Nature

New member
Wow, trilogue! ../images/Emo6.gif

גם אני לומד תאטרון, אבל לצערי משנה הבאה אני כבר לא אלמד (העדפתי, כן אנשים, העדפתי ערבית על פני זה). והשם שלי הוא אבי

מרילנצח

New member
אחלה דיאלוג...

ברוכה הבאה מותק... מאחלת לך הרבה שעות של אי שפיות זמנית..

Drorrrrrr

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif יש לי כלב קוראים לו

צב הוא נדרס אתמול

../images/Emo15.gif../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif

ואווויי... בלי קשר למה אני אחרונה לדעת...
בכל מקרה, וואיי נורא... אני מבינה איך אתה מרגיש...

למעלה