פורום רוכבים צעירים מסכם את השבוע..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

ווינגז

New member
סיכום? כבר?

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון, יום הולדת לללי
, והעריכות ברביעי-חמישי. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לבלות עם ללי ולצחוק שעות על גבי שעות בלי הפסקה (בעריכות ובכלל). הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יום הולדת לללי שמתבגרת לי
והביקור אצל הדיאטנית. התעצבתי מעט כי.. כואבת לי הרגל ממש, ולא הצלחנו לעשות את כל מה שתכננו. התעצבנתי על.. אמא שלי והרופאה אבל בסוף סלחתי כי .. :S התאכזבתי מ... כי... עצמי, העמסתי על ללי שטויות בגלל הרגליים. בכיתי מעצב/אושר כי.. כואבות לי הרגליים, ולא דוקרים אותי! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. העריכות, אין ספק. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. בטח היה משהו עם ללי
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. מסתבר שאני יודעת מה אני עושה, עם העריכה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ערוך במשך 12 שעות ביום, ללכת לדיאטנית ולהסתובב בת"א עם המצב של הרגליים. הסרט הכי טוב שראיתי.. "קייטנת ישו" ביס דוקו המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ת"א משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כרטיס רכבת? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ללי, יעלי, נוּש והחברים שלי התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. שייק פירות. מאכל השבוע שהיה הוא.. איזה קורנפלקס ממש טעים. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "רשרושים של תקווה, עם אוטו" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "פגי הסעות"
אלבום השבוע שהיה.. Revolver - The Beatles משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. You stay home, she goes out She says that long ago she knew someone but now he's gone She doesn't need him The day breaks, your mind aches There will be times when all the things she says will fill your head You won't forget her המפ הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הרגליים, ואת הקטע עם אמא שלי והרופאה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארגיש יותר טוב, או משהו. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. האלו מלמעלה, וצומי. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. להרגיש טוב יותר? ואולי לפגוש את הבנות שלי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ^ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הבנות שלי

ToryMaster

New member
תודו שזה האייקון שלי

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום אולי רביעי, או חמישי בערב. כי ברביעי עשיתי קניות ואתמול קיבלתי סמסים חשובים.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: בטח השיחות עם גלי כפרעליה.
.
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: יומולדת לתינוקת.
התעצבתי מעט כי: חחח, מ שצריך לדעת יודע
התעצבנתי על: כל דבר, אני עצבנית לאחרונה. עלי בעיקר.
אבל בסוף סלחתי כי: עשיתי מה שהייתי רציכה לעשות, לא הייתה לי ברירה.
התאכזבתי מעצמי. כי אני שוב נבהלת ובורחת ברגע שמתחיל להיות מסובך.
בכיתי מעצב/אושר כי: הייתי עצובה בטירוף
.
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: שיחה הזויה לחלוטין עם ללי ויעלי.
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: "אני אוהבת אותך", גו גלי גו.
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: תפקדתי השבוע כמו מלכה, תחת המון לחץ, בלי להישבר ולברוח. וקיבלתי גלולות, מואהאהאהא.
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל: לצאת מהמיטה בכלל, שלא לדבר על לנסוע לקניות ולעשות סידורים.
הסרט הכי טוב שראיתי: לא חושבת שראיתי סרט השבוע.
המקום הכי טוב שאליו יצאתי: אינקולינה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: בגדים, ואוכל, וסיגריות, ואיפור!
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: הבנות
.
התודה שלי השבוע היא ל: סופרפרינסס גלי.
פינקתי את עצמי השבוע עם: המון המון המון ארומה. אוכל ניחומים.
מאכל השבוע שהיה הוא: סנדוויץ' של ארומה.
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "טעויות"
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: Here Without You - Three Doors Down. איזה שיר
.
אלבום השבוע שהיה: לא היה.
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: לא היה ממש.
הייתי מוחקת מהשבוע הזה: לצערי, כרגיל כלום.
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: אעשה דברים שאני אל יכולה. באסה.
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא: הבנות, והגור של אילי.
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: ימי הולדת לכמה אנשים חשובים, כמה פגישות חשובות וכמה שיחות חשובות.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה קל.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המשפחה
.
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): איזה מכנסיים שולטים.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

The Bitter End

New member
אני דורשת קרדיט.

לי, על שהראיתי לך את המכנסיים. ולאמא החורגת שלי כי, אה, היא רוצה לקנות לך אותםD: ומה זה כל האהבה לגלי פה? ומה אני? מוסטלה???

Romanian Ursus

New member
haha you're starting to like me../images/Emo23.gif

איפה אשתי הזו, היא מפסידה דברים מצחיקים

חנוש76

New member
../images/Emo6.gif שבוע טוב!!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום חמישי כי היה לי שיעור קפיצות טוב..... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע ההופעות באשדוד...... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע כלום.... התעצבתי מעט כי היה לי שיעור קשה ביום שלישי... התעצבנתי על NO-NAME אבל בסוף סלחתי כי היא סוסה והיא חמודה
התאכזבתי מכלום בכיתי מעצב/אושר כי: לא בכיתי... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע הוא שנכנס לנו ג'וק לאוטו החזרה מהחווה....חחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו לא זוכרת..... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי הצלחתי לקפוץ את המכשולים טוב..... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לשטוף את אספרי ...
הסרט הכי טוב שראיתי לא ראיתי
המקום הכי טוב שאליו יצאתי לחווה
!!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה- כלום..... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע אספרי המאמי.....
התודה שלי השבוע היא לאספרי !!!
פינקתי את עצמי השבוע עם פופקורן..... מאכל השבוע שהיה הוא ביצה מקושקשת...... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אין לי מושג..... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה Enrique Iglesias-Do You Know
אלבום השבוע שהיה אין.... משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה אין..... הייתי מוחקת מהשבוע הזה כלום.... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני יישן טוב..... השמש שהאירה לי את השבוע היא אספרי (מתה עליה חח)
השבוע שבפתח (מראשון) - משהו שאתם מחכים לו השבוע לסוע לצפון..... משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע שאני יעשה טיול סוסים בצפון...... האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע
מקווה שלכולם יהיה שבוע טוב

shirli0811

New member
רעות תהני לך ../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי-שיעור רכיבה עם מיסטי [סופסוף] ,רביעי-ישנתי אצל מור,ההופעות,חמישי-שיעור קפיצות מעולה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעור קפיצות טובב, הבנתי דברים שלאון ניסה להסביר לי תקופה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה עם אורטלי.. כמה שאנחנו דומות
התעצבתי מעט כי.. זכרונות התעצבנתי על.. פנגהה אבל בסוף סלחתי כי .. הוא החיים שלי
התאכזבתי מ... כי... עצמי ששכחתי הכול במתמטיקה
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..הופעה באשדוד, שיעורי מתמטיקה [כןכן כככה זה כשהולכים לנמרוד חח
] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. שהבנתי סופסוף מה לאון רצה ממני.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הבנתי [!!!!] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בבוקר לנימרוד :|| הסרט הכי טוב שראיתי.. "בקול מורם" משהו כזה של הילארי דאף..?! המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אשדוד, חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מילקשייק..!? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שיר, אורטל,מורי,רוני,לאון,מיסטי ואוורורה התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. מילקשייק, קליק מאכל השבוע שהיה הוא.. שנילצ תירס אפקורס אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא היו עושים סרט
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "מג'נון" אלבום השבוע שהיה.. הלארי דאף משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "..מג'נון, מג'נון מג'נון אני, מג'נון מג'נון.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. לא יודעת הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב על מיסטי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פנגה, מיסטי, אוורורה וג'פטו
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. להתחיל לעבוד לבד עם מיסטי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיילך טוב עם מיסטי ושהטיסה של שיר תעבור בשלוום
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. שיר לפני הטיסהה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

חזרתי סופית!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:ראשון - שופינג עם אחי הגדול, שלישי - אצל סלמה, חמישי - כפר המוזיקה, שישי - יומולדת לעמית חוץ מזה כל השבוע בחווה... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:נייטי!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :המכתב של דובי התעצבתי מעט כי.. :דובי שלי עזבה...
התעצבנתי על.. :על האנשים שיודעים טוב מאוד לשבת ולא לעשות כלום ואח"כ לבוא ולהתלונן...
אבל בסוף סלחתי כי ..: לא סלחתי, אבל השלמתי עם זה התאכזבתי מ... כי...:עצמי, רכבתי גרוע בשיעור ברביעי.. בכיתי מעצב/אושר כי.. :דובי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:אצל סלמה, היום כשניקינו את החדר ציוד וכפר המוזיקה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:"לכל מקום שאת הולכת - דובי עד המוות"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. :היום רכבתי טוב, וכי אני ערה כבר 48 שעות?! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... :ללכת היום לחווה אחרי לילה בניצנים הסרט הכי טוב שראיתי..:מבול של צרות המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:חווה, כפר המוזיקה וסלמה!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:פפ... שרשרת, כובע, 5 חולצות, 2 צמידים, וציוד לבצפר.. מזל שאבא שילם
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:עברי לידר!!
זוהר ודובי שלי התודה שלי השבוע היא ל..:דובי - שהיא קיימת, וזוהר כי באמת אכפת לו ממני... פינקתי את עצמי השבוע עם..:מקלחת בבית אחרי 3 שבועות... מאכל השבוע שהיה הוא..:קוסקוס של סבתא של סלמה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?דובי עד המוות... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:כל השירים מההופעות אתמול.. אלבום השבוע שהיה..:זה לא אותו דבר - עברי משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:"זה לא אותו דבר, מלבד הגעגוע"... הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:העזיבה של דוב הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:אראה את האנשים שאני אוהבת, ואשלים שעות שינה.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..:דובי וזוהר השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..:רכיבות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..:שיהיה לפחות כמו השבוע שהיה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..:דובי!! וגליתושששש
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה