סיכום? כבר?
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון, יום הולדת לללי
, והעריכות ברביעי-חמישי. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לבלות עם ללי ולצחוק שעות על גבי שעות בלי הפסקה (בעריכות ובכלל). הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יום הולדת לללי שמתבגרת לי
והביקור אצל הדיאטנית. התעצבתי מעט כי.. כואבת לי הרגל ממש, ולא הצלחנו לעשות את כל מה שתכננו. התעצבנתי על.. אמא שלי והרופאה אבל בסוף סלחתי כי .. :S התאכזבתי מ... כי... עצמי, העמסתי על ללי שטויות בגלל הרגליים. בכיתי מעצב/אושר כי.. כואבות לי הרגליים, ולא דוקרים אותי! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. העריכות, אין ספק. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. בטח היה משהו עם ללי
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. מסתבר שאני יודעת מה אני עושה, עם העריכה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ערוך במשך 12 שעות ביום, ללכת לדיאטנית ולהסתובב בת"א עם המצב של הרגליים. הסרט הכי טוב שראיתי.. "קייטנת ישו" ביס דוקו המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ת"א משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כרטיס רכבת? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ללי, יעלי, נוּש והחברים שלי התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. שייק פירות. מאכל השבוע שהיה הוא.. איזה קורנפלקס ממש טעים. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "רשרושים של תקווה, עם אוטו" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "פגי הסעות"
אלבום השבוע שהיה.. Revolver - The Beatles משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. You stay home, she goes out She says that long ago she knew someone but now he's gone She doesn't need him The day breaks, your mind aches There will be times when all the things she says will fill your head You won't forget her המפ הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הרגליים, ואת הקטע עם אמא שלי והרופאה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארגיש יותר טוב, או משהו. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. האלו מלמעלה, וצומי. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. להרגיש טוב יותר? ואולי לפגוש את הבנות שלי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ^ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הבנות שלי
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון, יום הולדת לללי