פורום רוכבים צעירים מסכם את השבוע..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

gili600

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. ראשון, רביעי ושישי כי.. ראשון- לחזור לחווה ישר מהטיול, רביעי- שיעור ובחווה כל היום ושישי- להיות בחווה הריקה לבד הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיחה עם נגה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיחה עם נגה התעצבתי הרבה כי.. מיה טסה התעצבנתי על.. אמא אבל בסוף סלחתי כי .. זאת אמא התאכזבתי מ.. אמא כי.. בגלל הקטע עם השיעור בכיתי מעצב/אושר כי.. מיה טסה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יום ראשון עם שאנל, היום בארוחת צהריים ויום רביעי כל היום מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני אסדר את זה וזה יהיה.. אממ מסודר!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עבדתי קשה ביום רביעי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לעבוד בחווה אחרי שישנתי 3 שעות בלילה הסרט הכי טוב שראיתי.. קייל xy המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לחווה ולישפרו משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מתנה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עופר וזהר התודה שלי השבוע היא ל.. עופר פינקתי את עצמי השבוע עם.. סמורס מאכל השבוע שהיה הוא.. סמורס!
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "נפוליאון" אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "יום שישי את יודעת! או אה!"
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. מיה עזבה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשןןןןן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שני השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לראות אותו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מתגעגעת אליו

AnGi14

New member
סוף שבועע! ../images/Emo9.gif ../images/Emo109.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני ושישי [כרגיל] כי הייתי בחוה והיה ממש כיף D: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע...בעיר עם חברה מפורום פול אאוט בוי [: הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע...חגית אמרה לי שהייתי מצויינת אתמול בשיעור
התעצבתי מעט כי...---------- התעצבנתי על...אח שלי אבל בסוף סלחתי כי ...כי ככה זה בין אחים התאכזבתי מ... כי...מחברות מהשחייה שהיו מגעילות בכיתי מעצב/אושר כי..------ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע...ביום שני בחווה XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..."היית מצויינת היום" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי...כי שפרתי ת'שיא שלי ב400 חתירה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לרכב בטרוט ישיבה בלי ארכובות חח XP הסרט הכי טוב שראיתי..."מלכת הקולג'" המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ץלחווה ולעיר עם חברה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה...ממ... קלמר לבצפר,סיכות לקלמר חח,חולצה מגניבה. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע...אבא שלי [: התודה שלי השבוע היא ל...אבא שלי חח פינקתי את עצמי השבוע עם..חברה בסוף שבוע מאכל השבוע שהיה הוא..גלידה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"אבא בחו"ל " XP שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה...the all american rejects - swing swing אלבום השבוע שהיה..----------- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה...--------- הייתי מוחקת מהשבוע הזה...ת'חברות מהשחייה שהיו מגעילות הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני...יעשה כיף עם חברה שלי [: השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא...אנג'י
וחברה שלי [: השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע...אילתתתתתתתת!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע....ממ...קורס גלשן רוח אחרי המון זמן שנאי מבקשת חח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע...חברה שחוזרת מארה"ב סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):אנג'י

AnGi14

New member
ותמונת השבוע: [נו ברו רשנאי אכח אותה ../images/Emo109.gif

אנג'יייייייייייייייייייייייייייייייי!!

AnGi14

New member
חח מצטערת המקלדת שלי מפגרת../images/Emo69.gif ../images/Emo109.gif

SNTQ

New member
סופ"ש../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..כל השבוע כי..הבנות שלי,יציאות,אלכוהול,סוסים (והרבה!),חבר,אימונים.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. האימון קפיצות אתמול על קיפי
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חזרה של מאיו לשו"ש הביתה התעצבתי מעט כי.. אוטוטו חודש בלי החברים,זה הרבה געגועים.. התעצבנתי על.. אחד מהברייק אבל בסוף סלחתי כי.. -- התאכזבתי מ..אקס כי..הוא ממשיך להראות סימני חיים ולשגע אנשים כנגדי. בכיתי מעצב/אושר כי.. מאושר על כל השיחות איתו
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. כל הימים עם ניצנוש' בחווה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אין לך מושג כמה אני מאוהב בך.."
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סוף כל סוף זה התחיל להסתדר
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. ניצנים,ובסוף באמת לא היה לי תכוח
הסרט הכי טוב שראיתי.. השטן לובשת פראדה (או שזה היה שבוע שעבר?!
) המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. המ.. עם חברים השבוע לרעננה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. -- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. מעייני,מאיו,אופירי,פולי,אמא ואחי
התודה שלי השבוע היא ל.. אופירי ומעייני בעיקר פינקתי את עצמי השבוע עם.. כאבי גב?!
מאכל השבוע שהיה הוא.. -- אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? =/ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "גולני.. גולני שלי.." (רק ניצן תבין)
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. התאכזבות מהאקס הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה עם הבנות ובחווה-
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אהובי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. ארה"ב! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. הצילומים לנייק בארה"ב יסתדרו
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אמריקאים
והרבה בבקשה

MAYA 4827

New member
אני רוצה הבייתה..../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. ראשון שני, כי עשו לי מסיבות פרידה בחווה, החברים, והאקרובטיקה.. מתה על כולם=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. להיות מלא עם כול החברים ובחווה בראשון שני.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. המסיבה והמתנה המדהימה מכולם בחווה, המסיבת פרידה, האלבום המושלם, והמתנות מהחברים, המסיבה של האקרובאיטקה, ואז פרידה מכולם.. והמכתבים בטיסה=/ בעיקר מדובי עדי ועומרי אבל כולם היו מדהימיםם!! אהה ולהיפרד מצ'יפסי=/ התעצבתי מעט כי.. לא רכבתי שבוע התעצבנתי על.. זה שאני מתה מגעגועים אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי, אבל לפחות אני יכולה להתקשר כל יום=] התאכזבתי מ... כי... שלא נפרדתי ממש כמו שצריך כי זה היה לי קשהה.. בכיתי מעצב/אושר כי.. שונאת פרידות=/ כל הטיסה בערך (וזה טיסה של 17 שעות!) וכל השדה תעופה ורוב היום..חח כל פעם שמישהו בכה גם אני התחלתי לבכות.. אהה וגם כי צ'יפסי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חח המסיבה אצלי ללא ספקק!!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."עוד לא עבר שבוע ואני מת מגעגועים""לא מפסיקים להגיד כמה את חסרה", "אני שומרת לך לוקר לידי
" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא ידעתת לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הפסיק לבכות? חח הדייל במטוס אמר לי "רציתי לשאול אותך אם את רוצה שוקולד, אבל לא נראה לי שכדאי לדבר איתך" חחחחח הסרט הכי טוב שראיתי.. ממ hair sprey" או משו כזהה.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה, מאיו, מסעדה, הבית של דובי ולרוני משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ממ בושם בדיוטי.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כולם מהחווה, עדן גיל ועדי, דובי, האקרובטיקה, והחברים הכי מדהימים שיש.. התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"לל אהה ולטליה כי אין עליה=] פינקתי את עצמי השבוע עם..פינקו אותי=] עם ארוחה במסעדה, מלא מלא מתנות, ומסיבות מושלמות=] מאכל השבוע שהיה הוא.. פיצה ופסטה בזולה, על האש בחווה.. וכל יום קפה מסטארבקס=] אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? איך רגע אחד הכול כל כך טוב, ואז פתאום האבא הרשע שלך הורס הכול..חח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..כמה את יפה, כל כך יפה הכי יפה מכולן..אבל את לא יודעת כמה את יפה כל כך יפה.... אלבום השבוע שהיה.. אריק ברמן וסינרגיה חח משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "כל הפרידות הן עצובות, כאב המילים חותך.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הטיסה המתומטמת הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יחזור.. באמת שהייתי נותת הכול!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. ללכת לרכב, ללכת היום לגמר אליפות קליפורניה בקפיצות,יום שני לגרייט אמריקה, שהדר וגל יחזרו.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שנמצא כבר בית יפה שהולך לתיכון שאני רוצה ללכת אליו, שאני יידבר עם כולם בטלפון, שאני יימצא חווה טובה, ושאני יכיר אנשים.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. את כולם מהארץ=/ חבל שזה לא הגיוני.. טוב לפחות יש לי את דובי שמיין קפלן החתיך=]

ram ram

New member
אז מה אם כבר יום ראשון.?! ../images/Emo8.gif

רק עכשיו הגעתי למחשב..
סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שבת כי הייתה תחרות וראיתי מלא מלא אנשים שהתגעגעתי אליהם...
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שעברנו בית והתחרות...
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לעבור בית ולראות אנשים שלא ראיתי איזה 100 שנה...
התעצבתי מעט כי.. כי יעבור עוד מלא מלא זמן עד שאני אראה אותם שוב...
התעצבנתי על.. הציון שזוריק קיבל, הגיע לו הרבה יותר!!!
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי... הסוסה עבדה פשוט מדהים!
התאכזבתי מ... כי... מזה שלא הייתי יום שישי בחווה...
בכיתי מעצב/אושר כי.. --
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אממ... התחרות נראה לי... העידוד שעשינו לזוריק..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "מה קורה נשמה?!!!" כמה שהתגעגעתי אליו!!!
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי סידרתי את החדר ביום אחד!!!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בבוקר ביום שבת...
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא יודעת...
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. שרונה!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. --
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אממ.. לא יודעת...
התודה שלי השבוע היא ל.. לגלי, שהגיע לתחרות...
פינקתי את עצמי השבוע עם.. ההורים פינקו אותי עם חדר מדהים וזוריק פינק אותי עם גליה אחרי התחרות...
מאכל השבוע שהיה הוא.. מנגו!
|אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא יודעת..
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אממ... משהו של סנופ דוג, לא כל כך משנה מה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. מממ... מבטים מיותרים מכל מיני אנשים...
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יהיה בתחרות ויראה [כמעט] את כל מי שאני מתגעגעת אליו..!
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. גלי, לילך 170, רונה טופסקור, יערה, דורון, קלימוס, גל, בת אל, עמית, שייקו, זוריק, ג'ונה
, החדר החדש..
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. ממ.. שיעורים על דייגו...
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה מפגש קורס..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל כך הרבה..!!
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הבאתי את המצלמה עם התמונות של החדר אבל אין לי מושק איפה החיבור USB...
(מוזמנים להוסיף שאלות..)
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו

למעלה