פורום רוכבים צעירים, עד כמה צעירים?

פורום רוכבים צעירים, עד כמה צעירים?../images/Emo107.gif

(מקווה שזה בסדר שאני פותחת על זה שרשור חדש) לאחרונה אני מרגישה שיש בפורום מעין נטישה המונית של הרבה אנשים שבעבר כתבו פה הרבה ותרמו רבות לפורום. (גם אני, לצערי, קצת נטשתי לאחרונה.
צבא, אתם יודעים.) מצד שני, הצטרפו הרבה חדשים לפורום. הרבה חדשים בגילאי 13-14 ככה. יש תחושה ש"הדור הישן" בפורום מפנה מקום ל"דור החדש" והצעיר יותר. העניין הוא שבתור כותבת ותיקה בפורום, אני מרגישה יותר מדי זקנה פה. אין פה הרבה חבר'ה בגילי (בסביבות ה-18), ואם יש, אז או שהם כותבים פה לעיתים רחוקות, או שהם סמויים. אז חשבתי לעצמי, מה בעצם השם הזה של הפורום אומר? האם הפורום הזה מיועד אך ורק לבני נוער? ולאן בעצם נעלם "הדור הישן"? ולמה? אתם לא מתגעגעים לאנשים שפעם כתבו פה? הייתם רוצים שהם יחזרו? או שהפורום צריך להישאר פורום רק של בני נוער? מה דעתכם?

חובן

New member
גמאני יהיה פה (למי שבכלל זוכר אותי)

עקב שבירת קרסול וקריעת הרצועות ברגל אני לא ייעלם בקרוב =]

חובן

New member
היי זבלל קטנטן מה שלומך?

מה שלום אפולו??? איך הולך לכם?

הם רכוש צה"ל../images/Emo3.gif

הפורום מיועד לכל מי שרוצה, אין לנו הגבלת גיל אמיתית[חוץ מהמילה "צעירים"]. פשוט רוב האנשים שסיימו תיכון מצאו לעצמם עיסוקים אחרים, כמו עבודה/צבא והשד יודע מה. זה טבעי ואנחנו לא לוקחים את זה קשה
כי אחרי הכל כן יש פה ותיקים (או בוגרים?חח)מאוד כמו דרור למשל. הכל עניין של זמן וסדר עדיפויות. סביר להניח שאם נעיף מבט בדיוק שנה אחורה, נראה שהפורום היה כמעט בואתו מצב - חבר'ה גדולים יותר שנכנסים פחות וכביכול עוזבים, וחבר'ה צעירים יותר שנמצאים. אז אני מניחה שמבין הצעירים ביותר יהיו כאלו שישארו פה, כמו שאנחנו (הי"בניקים של הפורום, אין לי הגדרה אחרת מצטערת) נשארנו ונשארים, בינתיים.

ואיך אפשר בלי לציין את עדי?!

אמנם היא נמצאת פה פחות אבל אני בטוחה שהיא בסביבה
בכל מיקרה ההרגשה הזו של סיום והתחלופת מלווה אותי עכשיו גם בבי"ס ובכלל בחיים...זו תקופת מעבר.

JuSt A d i

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני אולי יותר סמויה, אבל גם יש עומס שלא מאפשר לשבת כל היום ולכתוב צריך להרוויח כסף
אין מה לעשות גם בחיים , ה"זקנים" מפנים את דרכם ל"צעירים" וכמה שזה נשמע נוראי, המכנה המשותף של בני 20 עם בני 12-13 הוא דיי קטן... ובשביל זה יש לנו את פורום "סוסים". אבל אני עדיין קוראת ואוהבת את כולם |נשיקות|

Agenst the wind

New member
אני בן 18 וקורא באופן קבוע

1) מאז החצי שנה הראשונה של הפורום (התחלתי בכינויים אחרים), פחות או יותר. המרחב הוירטואלי הזה רק השתבך עם הזמן- נראה לי שככל שה"דור הצעיר" של הפורום ילמד יותר על סוסים ורכיבה, ועל גלישה באינטרנט, ככה הפורום הזה ישאר משובך וטוב. מצד שני- אין באינטרנט, קל וחומר בפורום, שום מגבלת גיל, ולא צריכה להיות- טוב יהיה אם מדי פעם מאמנים- וכבר יש כאלה- פליפרית היא מאמנת לכל דבר, ואני בטוח שיש פה עוד כמה בנות שעשו את כנות א' ו-ב', לא? - ומנהלים של חוות יכנסו לפורום הזה, ולפורומים דומים לו (אם הם קיימים בכלל), אני די בטוח שזה יגרום להם רק נחת- לראות את הרוכבים שהם מטפחים ממשיכים לצבור ידע, ולחלוק חוויות, בכל מה שקשור לעולם הסוסים. 2) השם של הפורום לא אומר כלום מלבד הסיבה שבגללו יצרו אותו- לתת מקום לשיחות של בני נוער וילדים בכל מה שקשור לרכיבה על סוסים. האינטרנט הוא מדיה מהירה שכל הזמן משתנה, אין שום דבר רע בכך שיש פה יותר מגוון של אנשים משנתכוונו יוצרי הפורום, להפך. העובדה שישנו עוד פורום בתפוז- פורום סוסים, שגם הוא פורום מאוד מאוד טוב לדעתי, לא משנה כלום, תפוז נותנים גם בהרבה נושאים אחרים, שני פורומים ויותר לכל נושא, וזה טוב- זה מראה בין שאר הדברים, שהמרחב הוירטואלי גדל ומתרחב.

SoosKatan

New member
לדעתי

[אני בת 15, אגב] לדעתי חשוב מאוד "שהדור הישן" או שמילים אחרות, המנוסים יותר עדיין יהיו פה ויעבירו לנו [לקטנים יותר
] את הידע וכל מה שאפשר להעביר דרך מחשב.. זו דעתי :)

למעלה